Off-topic <-> Competitii

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

robert 82

Off-topic <-> Competitii

Mesaj de robert 82 »

De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect ! :evil:
Vancea Robert

eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Cupa Primaverii Lacul Green Paradise 2014

Mesaj de eugen dragnea »

Hmmmm...te ti de "cioace" Tony?sau te-a invins "sistemul"?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

gor965
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de gor965 »

robert 82 scrie:De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect ! :evil:
Pai si ce...aici e subiect de discutii ?!
Deschideti va rog un subiect cu ce va doare intr-o rubrica adegvata !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Prima pagină » CRAP, TEHNICA SI ECHIPAMENT » COMPETITII
Aici nu sunt subiecte de discutii? Nu mi s-a parut nimic deplasat sa comentez asupra taxei care a crescut fata de anul trecut.. mai ales cand e vorba despre un concurs care si promoveaza balta.

Eu sunt un prescar incepator care sunt amator de astfel de concursuri (cu taxa mica) dar vazand ca aici taxa s-a marit fara nici o explicatie (chiria baltii de care imi zice toni pe privat nu este in nici un caz o explicatie viabila) sunt obligat sa spun pas!
Critic echilibrat

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

gor965 scrie:
robert 82 scrie:De ce stergeti mesajele domnilor ? Era o observatie la subiect ! :evil:
Geo,
"nu ca zic dar vreau sa spun !" (cum ar spune un mare artist inca in viata :wink: )...am senzatia ca te dai cu "ursu" in ultima perioada...parca erai un personaj impartial si foarte transparent...s-a schimbat ceva in situatia ta contractuala?!?
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

eugen dragnea scrie:
gor965 scrie:
Geo,
"nu ca zic dar vreau sa spun !" (cum ar spune un mare artist inca in viata :wink: )...am senzatia ca te dai cu "ursu" in ultima perioada...parca erai un personaj impartial si foarte transparent...s-a schimbat ceva in situatia ta contractuala?!?
Nu ... dar de ce trebuie tot timpul sa "spargem" subiecte ? Daca autorul topicului vroia sa faca un subiect de discutii scria un alt titlu si o alta introducere. Eu stiu ca genul asta de subiecte se vrea a fi un anunt al unui concurs si se contiunua cu o lista de inscrieri. Cand incep unii si altii sa-si dea cu paprerea despre taxe, preturi, costuri, draci,laci, stiu sigur ca se alege praful...si ca de obicei, moderatorii sunt de vina !
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

George de ce nu spui oamenilor ca acest topic deschis este strict pentru concurs iar cel care a afisat acest concurs PLATESTE catre Crap Mania o taxa .
Si ca in orice moment acel care plateste poate foarte simplu sa ceara moderatorului sa stearga orice postare OFF topic sau care face anti reclama .
Asa ca domnilor este foarte simplu omul plateste si are dreptul sa fie afisat in topicul lui ce doreste .
Nu este corect ca omul sa plateasca o promovare de concurs iar acel topic sa devina altceva .
Asa ca jos cu postarile off topic.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

nenea popescu, discutia a inceput de la taxa de inscriere in concurs, ce ti se pare tie off topic in asta?
daca vorbeam de lansetele cu care pescuieste organizatorul in partidele lui de placere de pe green paradise mai ziceam, dar discutia despre taxa de inscriere in concurs este strict ON TOPIC (adica la subiect)
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie:nenea popescu, discutia a inceput de la taxa de inscriere in concurs, ce ti se pare tie off topic in asta?
daca vorbeam de lansetele cu care pescuieste organizatorul in partidele lui de placere de pe green paradise mai ziceam, dar discutia despre taxa de inscriere in concurs este strict ON TOPIC (adica la subiect)
Nu te supara, dar intentia autorului e alta. Vrea sa aiba pe acest topic anuntul concursului si lista de inscriere ! Primul tau post pe acest subiect era de fapt un repros legat de taxa si premii ! Cat timp omul nu-ti baga mana in buzunar cu acest anunt si nici nu are vreo obligatie in a-si justifica cheltuielile in fata ta, postarea ta nu e On Topic. Deschide orice subiect vrei, in orice alta rubrica si nu zice nimeni nimic !

l.e.
Discutiile astea se vor muta.
George Iorga
Imagine

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

gor965 scrie: Nu te supara, dar intentia autorului e alta. Vrea sa aiba pe acest topic anuntul concursului si lista de inscriere !
Sa inteleg ca de acum asa vor fi toate topicurile de-acolo? Doar cu regulament si inscrieri? :lol:
Tare as vrea s-o vad si p-asta. Sa nu mai fie mesaje legate de regulament, participanti sau taxe. Sunt curios cum veti reusi sa impuneti o asemenea regula. :lol:
Si din punctul meu de vedere mesajul care a generat acest topic a fost cat se poate de on-topic. Un potential client a facut o remarca pertinenta. Daca tu ai ales sa-l cenzurezi...asta e. Un client mai putin sunt convins ca nu conteaza la ce trafic are proprietarul baltii :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”