TU crezi in fantome, doctorul care te putea vindeca pe tine a murit de mult.Stefan Popescu scrie:După ce te vindecă pe tine, deși eu cred că ești incurabil!

Moderator: gor965
TU crezi in fantome, doctorul care te putea vindeca pe tine a murit de mult.Stefan Popescu scrie:După ce te vindecă pe tine, deși eu cred că ești incurabil!
Singurul "cadou" pe care-l recunosc e FRPS-ul. Altfel nu te mai baga in seama cu mine. Eu vorbesc aici cu colegii mei pescarii, nu cu excrocii.Stefan Popescu scrie:Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!
Vrei FRPS-ul cadou? Păi de ce nu ai spus așa de la început? Numai că acesta nu se face cadou!cornel.s scrie:Singurul "cadou" pe care-l recunosc e FRPS-ul. Altfel nu te mai baga in seama cu mine. Eu vorbesc aici cu colegii mei pescarii, nu cu excrocii.Stefan Popescu scrie:Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!
Ai curajul?Numai gura de tine!Stefan Popescu scrie:Numai dacă vi tu în locul meu!
Faneeee! Matritzeruleeee! Eu unul nu am apelat niciodata la clone. M-a sunat un prieten ca imi pomenesti numele desi eu te-am bagat la ignore. Adica la cantitatea neglijabila. Nu ti-am scris decat un singur mesaj privat acum 4 ani cand te-am prostit ca vreau sa-mi fac un club nou si ca sa-l afiliez la cacastoarea ta ca sa vad cine esjti. De atunci, de cand mi-ai dovedit ca ejti otreapa nu ti-ash scrie in privat decat sa-mi dai un scor. De Craciun. cand sunt mai bun.Stefan Popescu scrie:corneluș, vezi că ți-ai accesat greșit nick namele. Deși, așa cum te exprimi ești un adevărat din c.ur adu caca!
Și nu-mi mai scrie pe privat, că-ți pierzi timpul de pomană. Eu te-am etichetat deja!
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă!ANTIFANE scrie:Ai curajul?Numai gura de tine!Stefan Popescu scrie:Numai dacă vi tu în locul meu!