Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de gabi1 »

Stefan Popescu scrie:După ce te vindecă pe tine, deși eu cred că ești incurabil!
TU crezi in fantome, doctorul care te putea vindeca pe tine a murit de mult. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!
Singurul "cadou" pe care-l recunosc e FRPS-ul. Altfel nu te mai baga in seama cu mine. Eu vorbesc aici cu colegii mei pescarii, nu cu excrocii.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Craciun Fericit tuturor pescarilor , chiar si celor cativa care s-au lasat impresionati de mizeriile piezei rele de la Alba , scapare remediabila cat de curand !!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:Vezi măi corneluș , dacă nu ești atent la detalii? Am spus că mai am un atuu, dar ți-a scăpat! Răspunsul pe care îl aștepta CIPS, eu îl aveam demult. Și este deja la CIPS! Cu ștampilă și semnătură. Și tradus de traducător autorizat! Și legalizat!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ăsta este cadoul meu de Crăciun pentru tine!
Singurul "cadou" pe care-l recunosc e FRPS-ul. Altfel nu te mai baga in seama cu mine. Eu vorbesc aici cu colegii mei pescarii, nu cu excrocii.
Vrei FRPS-ul cadou? Păi de ce nu ai spus așa de la început? Numai că acesta nu se face cadou!
PS Ai fost băut când ai scăpat chestia asta pe goarnă? Nu știu cum se face, dar colegii ăștia ai tăi nu prea te recunosc drept pescar! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dincuradu kk

Mesaj de dincuradu kk »

bine ca esti tu pescar popescule ! te-am sfatuit si invatat ce ai de facut, timpul trece in defavoarea ta si vei ajunge sa regreti ca ti-ai batut joc de pescari, ca i-ai jignit si injurat non-stop ! cred ca imi racesc "gura" de pomana cu tine, esti prea inversunat (sau disperat) sa mai vezi clar. sti probabil si ce te asteapta in curand, politica e curba, nu uita !

Stefan Popescu
pescar de competitie

corneluș, vezi că ți-ai accesat greșit nick namele. Deși, așa cum te exprimi ești un adevărat din c.ur adu caca!
Și nu-mi mai scrie pe privat, că-ți pierzi timpul de pomană. Eu te-am etichetat deja!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

membrii frpsc avand in mijlocul lor pe vasnicul presedinte au organizat un miting de protest la gardul mts !! :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
cf.jpg
cf.jpg (10.44 KiB) Vizualizat de 885 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:Numai dacă vi tu în locul meu!
Ai curajul?Numai gura de tine!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:corneluș, vezi că ți-ai accesat greșit nick namele. Deși, așa cum te exprimi ești un adevărat din c.ur adu caca!
Și nu-mi mai scrie pe privat, că-ți pierzi timpul de pomană. Eu te-am etichetat deja!
Faneeee! Matritzeruleeee! Eu unul nu am apelat niciodata la clone. M-a sunat un prieten ca imi pomenesti numele desi eu te-am bagat la ignore. Adica la cantitatea neglijabila. Nu ti-am scris decat un singur mesaj privat acum 4 ani cand te-am prostit ca vreau sa-mi fac un club nou si ca sa-l afiliez la cacastoarea ta ca sa vad cine esjti. De atunci, de cand mi-ai dovedit ca ejti otreapa nu ti-ash scrie in privat decat sa-mi dai un scor. De Craciun. cand sunt mai bun.
De restu`,......... atacu` clonelor :wink: .
Stau de veghe :wink: ignorant :wink: ignorantule ;).
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

ANTIFANE scrie:
Stefan Popescu scrie:Numai dacă vi tu în locul meu!
Ai curajul?Numai gura de tine!
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”