Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!

ia uite avortonule mitoman , farsa aruncata in eter de mana ta dreapta , buhacul de Buhac apare pe prima pagina a siteului federatiei tale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INCEPE PRIMA EDIȚIE OFICIALĂ A CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE PESCUIT SPORTIV

July 2, 2013 by popescu.stefan Leave a Comment

REGULAMENT CONCURS FRPSC

Pe acest topic se vor posta etapele Campionatului național de pescuit sportiv, pentru toate probele cuprinse în ramura de sport „pescuit sportiv”. Prima etapă finalizată este la proba de Pescuit sportiv la CRAP. Cluburile sportive afiliate FRPS vor putea înscrie echipele până în data de 1 august 2013. Pot participa numai sportivi legitimați de federație cu viza anuală valabilă și vizita medicală făcută.

Invitați:

- Lotul de tineret NEXGEN.

- Sorin Rudeanu și partenerii.

cum facem melcule ?????? o sa simti motivata ghioaga care ti-o vei lua in dinti cand te vad prima data ???? :twisted: :twisted:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Digital
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Digital »

Cristi Y scrie:
Stefan Popescu scrie:Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!
ia uite avortonule mitoman , farsa aruncata in eter de mana ta dreapta , buhacul de Buhac apare pe prima pagina a siteului federatiei tale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cum facem melcule ?????? o sa simti motivata ghioaga care ti-o vei lua in dinti cand te vad prima data ???? :twisted: :twisted:
Domnul Cristi,
Nici macar de ziua lui nu-l iertati ? :lol: :lol: :lol:
Frumoase medalii :wink: :wink:
Stima.
Victor Conta
ROMANIA
Tara in care ingerii nu calca

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Digital scrie:Frumoase medalii
multumesc frumos , i-mi plac si mie foarte mult dar valoarea lor adevarata sta in povestea fiecareia , eforturile , emotiile si sperantele consumate pentru fiecare in parte

ai unul dintre cele mai adevarate statusuri , la fiecare postare a ta i-l talmacesc cu tristete

Sarbatori Fericite si fire cat mai intinse !!

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

PPS Mi-ai dat o idee cu memoriul la Ministru. O să-i scriu și eu să te pună să predai medaliile. Pe ele scrie România! Nu-ți aparțin!
fanele draga!
astept sa treaca sarbatorile,ca nu e frumos sa ti-o trag acum....dar tare marlan poti sa fii :evil: ...cand o sa ai si tu trairile pe care le-am avut noi ...ORICARE DINTRE NOI.....atunci cand iti canta imnul ROMANIEI si esti pe podium ,rupt de oboseala si coplesit de emotii ...sa vina un neica FANE si sa faca ceva pipi pe munca,investitiile ,sperantele si nu in ultimul rand pe satifactia si bucuria castigarii unui concurs?.....(nici macar nu conteaza gradul de dificultate al acelui concurs,)...RUSINE DOMNULE POPESCU
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

O să ai aceeași atitudine și atunci când o să facă coadă la legitimare la un club din federație? Sau te-ai lăsat de competiții?

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

La Multi Ani, d=le STEFAN Popescu !
Multa putere de munca, sanatate si bucurii, alaturi de cei DRAGI !

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Mulțumesc frumos!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

imi fac loc printre miile de admiratori care nu mai prididesc cu urarile catre binefacatorul pescuitului din Romania

ia uite fotbalistule de la IPB ce spune Buhac referitor la afirmatiile tale cum ca a aruncat niste farse la mishto

" . Postarile puse de tine mai sus au fost scrise in urma sedintelor AG ale FRPS 'Daca sosesti la Alba vei putea citi procesele verbale de la acea vreme . "

bogdanpesc
Pescar de competitie

Mesaj de bogdanpesc »

Stefan Popescu scrie:O să ai aceeași atitudine și atunci când o să facă coadă la legitimare la un club din federație? Sau te-ai lăsat de competiții?
Esti dus rau dar,rau de tot.....TU inca, nu intelegi multe lucruri din domeniu pescuit(mai ales de competitie) si nici nu ai spiritul si puterea mentala sa faci antranamentul asta...toata lumea face misto de tine si tu ,tot crezi ca au ce au ,cu federatia lui peste prajit...total fals prezidente TU esti marele defect in structura asta....federatia in sine e un concept bun....dar nu oricum si nu cu tine in linia intai

Atitudinea mea o s-o cunosti la timpul potrivit

Eu nu m-am lasat de competitii dar tu te-ai apucat de ele?....sau tot asa ,astepti banii de la hidroelectrica, timp prielnic,sa mai creasca pestii,sa se mute Africa de sud in ardeal,Portugalia la Alba Iulia,Carstocea sa fie sponsorul federatiei,poate mai cresc juniorii federali ...fara canicula si vant din stanga, etc,etc

apropo cati sportivi legitimati ai?.....nu zic de valoarea lor....numai asa la numar.Vezi sa nu confunzi sportivii cu sacosarii,ca te cred in stare

PS...aruncati un ochi pe rapiciosi,ca mi-e greu la ora asta sa pun aici

In rest toate cele de bine,un an nou cu intelepciune si poate ai o revelatie in ceasul dintre ani si ajungi la concluzia normala si fireasca ca Federatia Romana de Pescuit Sportiv e a pescarilor de competitie.Poate te sfatuieste si dl Ilie acelasi lucru...incearca
Daca imi pare rau de ceva in viata asta,este ca nu am pescuit cat a vrut sufletul meu

bogdan constantinescu

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Cristi Y scrie:imi fac loc printre miile de admiratori...
...sunteti pe drmul cel bun :wink: :D ...
Sarbatori fericite si La Multi Ani !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”