Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de miyagi »

Va anunt ca mi-am schimbat semnatura. Nu stiu daca asta e topicul potrivit, dar incerc.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Make the world a better place ;).
Urban culture.

ANTIFANE

Mesaj de ANTIFANE »

Stefan Popescu scrie:
ANTIFANE scrie:
Stefan Popescu scrie:Numai dacă vi tu în locul meu!
Ai curajul?Numai gura de tine!
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă!
Punem candidatura? 8) 8) Cred ca ai pierde alegerile!Si zi la sfetnicul tau cel intelept ca amancat destul pita socrului! :oops: :oops: :oops:

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vino la ședința Biroului federal din 12 ianuarie 2014 și te propun eu ca președinte.
PS Nu mă interesează cine și cui mănâncă pâinea. Dar, vezi că dacă vi, să fii bine pregătit. Membri din BF nu sunt niște troglodiți și nu o să pună niciodată în fruntea federației un neica nimeni. Ai putea să schițezi aici cam cum ai vedea tu dezvoltarea pescuitului sportiv din România! Ce zici, te bagi?

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Membri din BF nu sunt niște troglodiți și nu o să pună niciodată în fruntea federației un neica nimeni.

deja au unul !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

acesti membrii ai BF ( bașinii federale ) , din care face parte si buhacul de Buhac nu prea cad pe aceeasi frecventa in minciuni cu tine

uite ce afirmi tu :

Buhac aruncă în eter câte o farsă, iar fraierii pun botul. Se pare că ai fost singurul!
PS Federația are obligații doar pentru sportivii săi, nu față de un închipuit ca tine!

repet faptul ca aceea " farsa " este inca postata pe siteul federatiei de kkt si nu adresata mie direct

iar subalternul ......... Buhac raspunde jignind in cel mai cras mod gramatica romana :

.................Daca eu as scrie ceva despre tine la misto despre pescuit inseamna ca nu mai am toate oalele in bucatarie . Postarile puse de tine mai sus au fost scrise in urma sedintelor AG ale FRPS 'Daca sosesti la Alba vei putea citi procesele verbale de la acea vreme ...............................................
................Tu nu stii ca daca iese ceva bine SEFUL e bun iar daca iese cum nu trebuie echipa nu a jucat bine ?..............
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Aschioape Florin

Mesaj de Aschioape Florin »

Ai curajul?Numai gura de tine![/quote]
Nu eu trebuie să am curaj, ci tu Toni! Și mai mult, îți mai trebuie și minte și am auzit că nu prea te dă afară din casă![/quote]

Punem candidatura? 8) 8) Cred ca ai pierde alegerile!Si zi la sfetnicul tau cel intelept ca amancat destul pita socrului! :oops: :oops: :oops:[/quote]

Ce sa-i faci ,nu toti pot trai din peste !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Aschioape Florin scrie:Ce sa-i faci ,nu toti pot trai din peste !
asa este cum spui matale , campionule

mai exista o categorie de personaje care depind de... " pește " , stii cum se numesc ???? :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Sunteți incredibili! Tocmai apăruse un candidat și voi deturnați discuția. Hai PROFANE, lasă vasele din bucătăria restaurantului să le spele femeile de serviciu și pune bibilica la lucru. Trebuie să faci demonstrația că ești bun de președinte de federație.
Tataie este prea bun pentru așa ceva.........
PS Dl. Buhac nu face parte din Biroul federal!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Te-am lasat in pace de Craciun, dar vad ca ai inceput iar cu jignirile, ceea ce denota ca nu prea ai avut un Craciun fericit si imbelsugat ! :(

Totusi, ai reusit sa-mi dai suficient material printabil ptr a fi prezentat celor de la "putere" ca sa-si fac o idee cine este popescu stefan, autointintulat "regele pescarilor".... sincer, ei nu cred ca stiu cu ce personaj s-au "combinat" (ma refer la I.S.) , o sa petrecem 5 zile impreuna de Revelion si cred ca o sa-mi fac putin timp liber sa-i prezint situatia...

Asta daca nu cumva intre timp cazi in genunchi si ii ceri scuze lui Tataie si celorlalti pescari pe care i-ai jignit si injurat de-a lungul timpului ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ești în urmă! A avut grijă AGVPSR să-mi facă o „prezentare” beton la MTS. Numai că ăia nu prea pun botul la așa ceva!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PS Vezi că IS nu prea se mai are la suflet cu AGVPSR. Altfel, caricatura aia de lege trecea la Senat, nu obținea doar 2 voturi „pentru”. Oricum, văd că ți-ai găsit vocația de „delator”!
Spor la treabă.
Nu știu de ce am așa o senzație vagă că tu o să fi primul care va cere iertare în genunchi! Ce zici? Mă înșel? :D

Vezi că scrisul rămâne!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”