CLASAMENTUL ADEVARULUI 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

marin laurentiu scrie:
Mary2005 scrie:Nu ma supar

de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ...... :lol:
pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???
ce rost mai are acum intrebarea ta ?
CS Natural Carp

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Mary2005 scrie:
marin laurentiu scrie:

de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ...... :lol:
pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???
Intrebarea are rostul ei si ar trebui sa raspunzi ,sa nu se inteleaga ca ti-am interzis eu sa participi .La Tancabesti a participat Alin ,la Hobaia Daniel Dumitrescu cu Moise ,iar restul membrilor Pelicanul nu au participat niciodata la nici un concurs in afara de cele de la Darvari .si nu din cauza ca le-am interzis eu .

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

oanavictor scrie:
Mary2005 scrie:
marin laurentiu scrie:

Intrebarea are rostul ei si ar trebui sa raspunzi ,sa nu se inteleaga ca ti-am interzis eu sa participi .La Tancabesti a participat Alin ,la Hobaia Daniel Dumitrescu cu Moise ,iar restul membrilor Pelicanul nu au participat niciodata la nici un concurs in afara de cele de la Darvari .si nu din cauza ca le-am interzis eu .
pot sa raspund ca am fost fidel clubului Pelicanul si nu doream sa pierd nici un concurs .... din aceasta cauza nu mai aveam timp , si de ce nu banii , necesari altor concursuri '' de mana unu ''

de la anu se schimba povestea si vreau sa ma duc la cat mai multe concursuri , mai ales ca acum fac parte dintr un alt club pentru care prioritatile sunt alte balti .... cum ar fi Tancabesti, Hobaia ......

sper ca acum sa inteles
CS Natural Carp

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Am sa fac corectarile de rigoare si am sa postez clasamentul "la zi".

Rog pe cei care nu au concursuri care nu se conformeaza cu regulile acestui clasament sa nu se supere si sa posteze rezultate de luat in calcul.

Nu am avut niciodata in cap ideea de a ajunge la certuri cu acest clasament.

Multumesc lui Maty ca a inteles ce vreau eu de la acest clasament. Chiar daca stie ca este in varf nu-i este rusine cu rezultatele care il situeaza in urma unora cu mai putine pretentii. Asta este ...SPORTIVITATE.

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

asta cu cluburile si cu interzicerea de a participa la concursuri organizate de alte cluburi mi se pare o mare prostie. chiar daca nu sunt interzise pe fata, se intelege din discutii care sunt linile ce trebuiesc urmate.
si la fel nu inteleg de ce nu se ia in calcul si concursurile aps, tot pescari de crap sunt si cei care participa acolo ! iar taxa nu poate fi un criteriu de a selecta nivelul pescarilor.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

cimpoieru razvan scrie: si la fel nu inteleg de ce nu se ia in calcul si concursurile aps, tot pescari de crap sunt si cei care participa acolo ! iar taxa nu poate fi un criteriu de a selecta nivelul pescarilor.
poate se stabileste si un clasament cu concursuri de mana 2 :lol:
taxa mare- pescari de mana 1
taxa mica- pescari de mana 2 :lol:
CS Natural Carp

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Mary2005 scrie:si inca un lucru

la Crap4ever si Open Darvari sa vazut cam pe unde sa u clasat vedetele ....
:wink:
tendentiosa postarea :oops: :!:la anul o sa vrei sa pescuiesti printre vedete :oops:sau poate nu :!:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Mary2005 scrie:
cimpoieru razvan scrie: si la fel nu inteleg de ce nu se ia in calcul si concursurile aps, tot pescari de crap sunt si cei care participa acolo ! iar taxa nu poate fi un criteriu de a selecta nivelul pescarilor.
poate se stabileste si un clasament cu concursuri de mana 2 :lol:
taxa mare- pescari de mana 1
taxa mica- pescari de mana 2 :lol:
Pot sa-ti ofer programul cu calcularea rezultatelor , dar te ocupi tu de celalalt clasament. :D .

Am un program si pentru "particulari" . Acolo se puncteaza raportul dintre kg de peste prins si kg de peste cu care se pleaca acasa . :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@mary, razvan

Scopul acestui clasament este sa desemnam cel mai bun pescar din 2008.
De aceea am insistat sa conteze rezultatele de la concursurile serioase, organizate bine si cu pescari de competitie cunoscuti.
In cazul lui Mary, de exemplu, concursul Olteniei(DJ Crap) este foarte ok, intruneste toate conditiile.Dar caritabil Darvari, concurs APS Peris si concurs Greaca nu indeplinesc criteriile cerute. Dar daca aceste concursuri la anul vor fi organizate serios si promovate suficient, probabil ca vor intra pe lista concursurilor "omologate".

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam ca acesta este un clasament neoficial, facut in timpul liber de Dan, doar cu scop orientativ.Deci, hai sa lasam polemicile la o parte ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:
Am un program si pentru "particulari" . Acolo se puncteaza raportul dintre kg de peste prins si kg de peste cu care se pleaca acasa . :D
Nu-i bun raportul ...multi(toti pe primul loc) vor iesi cu valoarea 1 :D ...mai bine iese cu raport intre valoarea pestelui prins si carat acasa (vandut prin vecini) si valoarea taxei de pescuit ! Sa vezi cote ...2-3-5-7 ...ala clasament ! :mrgreen:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”