ce rost mai are acum intrebarea ta ?marin laurentiu scrie:pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???Mary2005 scrie:Nu ma supar
de la anul am si eu acces la concursurile de pe Tancabesti , Hobaia ......

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Intrebarea are rostul ei si ar trebui sa raspunzi ,sa nu se inteleaga ca ti-am interzis eu sa participi .La Tancabesti a participat Alin ,la Hobaia Daniel Dumitrescu cu Moise ,iar restul membrilor Pelicanul nu au participat niciodata la nici un concurs in afara de cele de la Darvari .si nu din cauza ca le-am interzis eu .Mary2005 scrie:ce rost mai are acum intrebarea ta ?marin laurentiu scrie:pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???Mary2005 scrie:Nu ma supar
pot sa raspund ca am fost fidel clubului Pelicanul si nu doream sa pierd nici un concurs .... din aceasta cauza nu mai aveam timp , si de ce nu banii , necesari altor concursuri '' de mana unu ''oanavictor scrie:Intrebarea are rostul ei si ar trebui sa raspunzi ,sa nu se inteleaga ca ti-am interzis eu sa participi .La Tancabesti a participat Alin ,la Hobaia Daniel Dumitrescu cu Moise ,iar restul membrilor Pelicanul nu au participat niciodata la nici un concurs in afara de cele de la Darvari .si nu din cauza ca le-am interzis eu .Mary2005 scrie:ce rost mai are acum intrebarea ta ?marin laurentiu scrie:pai pana acum de ce nu ai avut acces la concursurile de pe tancabesti,hobaia..???Mary2005 scrie:Nu ma supar
poate se stabileste si un clasament cu concursuri de mana 2cimpoieru razvan scrie: si la fel nu inteleg de ce nu se ia in calcul si concursurile aps, tot pescari de crap sunt si cei care participa acolo ! iar taxa nu poate fi un criteriu de a selecta nivelul pescarilor.
Pot sa-ti ofer programul cu calcularea rezultatelor , dar te ocupi tu de celalalt clasament.Mary2005 scrie:poate se stabileste si un clasament cu concursuri de mana 2cimpoieru razvan scrie: si la fel nu inteleg de ce nu se ia in calcul si concursurile aps, tot pescari de crap sunt si cei care participa acolo ! iar taxa nu poate fi un criteriu de a selecta nivelul pescarilor.![]()
taxa mare- pescari de mana 1
taxa mica- pescari de mana 2
Nu-i bun raportul ...multi(toti pe primul loc) vor iesi cu valoarea 1Dan Mitranescu scrie:
Am un program si pentru "particulari" . Acolo se puncteaza raportul dintre kg de peste prins si kg de peste cu care se pleaca acasa .