CLASAMENTUL ADEVARULUI 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

gor965 scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Am un program si pentru "particulari" . Acolo se puncteaza raportul dintre kg de peste prins si kg de peste cu care se pleaca acasa . :D
Nu-i bun raportul ...multi(toti pe primul loc) vor iesi cu valoarea 1 :D ...mai bine iese cu raport intre valoarea pestelui prins si carat acasa (vandut prin vecini) si valoarea taxei de pescuit ! Sa vezi cote ...2-3-5-7 ...ala clasament ! :mrgreen:
Tare asta ! Nu m-am gandit . :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[b]"Se vor lua in calcul numai competitiile care au un regulament complet, care se desfasoara pe cel putin trei zile, care nu sunt cu caracter local sau cu circuit inchis si care sunt asistate de catre arbitrii platiti." [/b]

Mi se pare aiurea pt ca:
Ce-i ala un regulament complet?
Cum facem diferenta intre caracterul local, national si international?
De ce trebuie sa avem arbitri platiti?O asociatie nu se poate folosi de membrii sai pentru a scadea costurile unui concurs?

PS.
De obicei l-am vazut pe Maty concurand si castigand singur.Cum e cuantificat acest aspect?Sau nu merita a fi luat in seama.
The second best is the first loser!

Dan Mitranescu
Veteran

dan cotelici scrie:"Se vor lua in calcul numai competitiile care au un regulament complet, care se desfasoara pe cel putin trei zile, care nu sunt cu caracter local sau cu circuit inchis si care sunt asistate de catre arbitrii platiti."

Mi se pare aiurea pt ca:
Ce-i ala un regulament complet?
Cum facem diferenta intre caracterul local, national si international?
De ce trebuie sa avem arbitri platiti?O asociatie nu se poate folosi de membrii sai pentru a scadea costurile unui concurs?

PS.
De obicei l-am vazut pe Maty concurand si castigand singur.Cum e cuantificat acest aspect?Sau nu merita a fi luat in seama.
1. Un regulament complet inseamna un regulament care exprima clar si precis toate aspectele dupa care se desfasoara concursul respectiv .

2.Caracterul local se refera la concursurile intre membrii unei asociatii , intreprinderi , secte sau cine stie ce alta grupare., Se refera la grupari nu la zone de pe harta !

3."arbitrii platiti " inseamna arbitrii cu raspundere . Nici anul trecut si nici anul aceste nu au fost arbitrii care sa faca benevol arbitraje in concursurile vizate de mine.

4. Chiar este asa de greu sa intelegem natura acestui clasament ?

5. Poti sa ma ajuti cu niste rezultate ?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

1. Un regulament complet inseamna un regulament care exprima clar si precis toate aspectele dupa care se desfasoara concursul respectiv .

[color=red][b][b]Bla bla bla ![/b][/b][/color]
2.Caracterul local se refera la concursurile intre membrii unei asociatii , intreprinderi , secte sau cine stie ce alta grupare., Se refera la grupari nu la zone de pe harta !
[color=red]
[b][b]Incorect! Definitia corecta ar fi: Un concurs la care din motive subiective se restrictioneza participarea.Atunci SARULESTI si Darvari ies din discutie[/b][/b][/color]

3."arbitrii platiti " inseamna arbitrii cu raspundere . Nici anul trecut si nici anul aceste nu au fost arbitrii care sa faca benevol arbitraje in concursurile vizate de mine.
[color=red][b]
[b]Arbiri cu raspundere?E plina Romania de ei.Stiu pe unii care erau platiti sa arbitreze si cel mai nevinovat lucru pe care-l faceau a fost sa [/color]mentina curatenia si buna dispozitie in standul platitorilor.[/b][/b]

[color=red][b][b]Da, este .. pentru ca regulamentul [b]e facut de DVS [/b] dupa ce s-a desfasurat sezonul competitional .Si creds ca nu e greu sa int5elegem de ce. :lol: [/b][/b][/color]

Dan Mitranescu
Veteran

dan cotelici scrie:
Da, este .. pentru ca regulamentul e facut de DVS dupa ce s-a desfasurat sezonul competitional .Si creds ca nu e greu sa int5elegem de ce. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Acest clasament a inceput sa "functioneze" de anul trecut cu aceleasi cerinte, cand eu eram pe locul noispe. Am sa-l fac indiferent de rezultatele pe care le am.

Nu stiu de ce esti asa suparat pe mine sau "e usor a scrie versuri cand nimic nu ai de spus" !

P.S. Daca poti sa ma ajuti cu ceva constructiv ti-as fi recunoscator , daca nu te rog sa-ti maresti numarul postarilor pe alte topicuri. Sunt destule.

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:IULIAN PETRE....DANE alege tu varianta convenabila pt mine.

1-cupa iernii-6-24-fara sectoare.
2-cupa peris-1-7sau 3din 13-general
3 crapmania -2-9 -sau 8-27-general
4- cc hobaia 2-11-sau 6 -34 -general
5 -doripesco 4-18-fara sectoare

AU fost organizate si arbitrate cu sprijinul APCR ului.
1-cupa iernii-6-24-fara sectoare.
2-cupa peris-1-7
3 crapmania -2-9
4- cc hobaia 6 -34 -general
5 -doripesco 4-18-fara sectoare

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Dane,
Acum 3 ani de zile am adus in discutie un sistem care-si propunea ierarhizarea echipelor de pescari de competitie.Scopul acelei ierarhizari insemna desemnarea CAMPIONILOR NATIONALI [b]dupa alte criterii decat cantitatea de peste prinsa intr-un singur concurs.... [/b]
Nu contest necesitatea acestui clasament doar ca mi se pare neclar si [b]interpretabil[/b] sistemul de punctare.

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

1. DJ CARP- cupa Olteniei - 2008- locul 1 - 28 echipe pe balta
2 .Cupa Pelicanul -2008- Locul 7/14 pe sector sau 15 din 42
3. Cupa Crap4ever Best poate imi spune Dan Cotelici pe ce loc am fost
4. Cupa Transilvania Doripesco - locul 12 din 18
5. Open Darvari-2008-Locul 5 pe balta 14 echipe

CS Natural Carp

Dan Mitranescu
Veteran

dan cotelici scrie:Dane,
Acum 3 ani de zile am adus in discutie un sistem care-si propunea ierarhizarea echipelor de pescari de competitie.Scopul acelei ierarhizari insemna desemnarea CAMPIONILOR NATIONALI dupa alte criterii decat cantitatea de peste prinsa intr-un singur concurs....
Nu contest necesitatea acestui clasament doar ca mi se pare neclar si interpretabil sistemul de punctare.
Multumesc pentru redresarea discutiei...

Eu am considerat ca este ff greu sa faci un clasament pe echipe (nu imposibil,dar cu foarte putini adepti) datorita faptului ca majoritatea echipelor se schimba pe parcursul anului. De aici ideea de "individual".

Repet : In urma acestui clasament nu pleaca nimeni in Franta la anul si nici nu cade nimeni in divizia "B". Vreau sa fie o etalare a rezultatelor noastre la sfarsit de an .ATAT !!!

Daca structura acestui clasament o sa dea rezultate viabile si demne de luat in calcul ,asta voi decideti. Eu am sa ma joc an de an chiar si daca am sa particip singur. :D . Sper sa nu se transforme in CLASAMENTUL LU' NEBUNU' :D

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Mary2005"]1. DJ CARP- cupa Olteniei - 2008- locul 1 - 28 echipe pe balta
2 .Cupa Pelicanul -2008- Locul 7/14 pe sector sau 15 din 42
4. Cupa Transilvania Doripesco - locul 12 din 18
5. Open Darvari-2008-Locul 5 pe balta 14 echipe

3. Cupa Crap4ever Best poate imi spune Dan Cotelici pe ce loc am fost[/quote]

Mariane nu inteleg de ce insisti.Am decis ca nu voi publica acest clasament pentru ca din punctul meu de vedere nu are relevanta decat podiumul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”