Bah pustiule, ce calitate ai tu sa-l interoghezi pe Naie (?) putin respect nu strica..Claudiu Garlea scrie:Cu ce te ocupi?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Bah pustiule, ce calitate ai tu sa-l interoghezi pe Naie (?) putin respect nu strica..Claudiu Garlea scrie:Cu ce te ocupi?
Tu nu te baga, ca te luam si pe tine si te ducem.gabi1 scrie:Bah pustiule, ce calitate ai tu sa-l interoghezi pe Naie (?) putin respect nu strica..Claudiu Garlea scrie:Cu ce te ocupi?
Ce fata ai !!!popescu59 scrie:Cristian daca esti un as si cunoscator in ale masinilor cum sustii de ce nu recomanzi o masina omului maxim 4000 eu de an bunicel .
Asa sa spui ca aia e buna aia nu e buna e foarte simplu omul cere un sfat pentru o masina 3-4000 de eu pentru pescuit .
Sunt destui care au si sfatuiesc pe alti sa isi ia masina dar de la 5000 de eu in sus e simplu .
Asa ca nu mai ocoli subiectul recomanda masina pina in 4000 eu daca se poate ceva an bunicel sa zicem dupa 2005 duba pentru a incarca articolele de pescuit .
Si inca ceva ce are Loganul MCV de nu il recomanzi , ca e doar 3000 si ceva de eu an bun si nu uita nu cred se face mai mult de 5000 de km pe an pentru pescuit .
Naie, fatada ca fatada, freza insa e plina de "juali" (parerea mea)....popescu59 scrie:Ce are maiiiiiiiiiii e ultima 2014 de la Botezatu, va ofticati ca arat bine sau cum ?Si freza mi-am tras-o la Geta Voinea in Afi .![]()
![]()
![]()
NISTE TARANI DOMNE NISTE TARANI .
Evaluator ...Claudiu Garlea scrie:Cu ce te ocupi?
Ba da e foarte reusit Loganul.. Dar sa fie benzina...popescu59 scrie:Cristian daca esti un as si cunoscator in ale masinilor cum sustii de ce nu recomanzi o masina omului maxim 4000 eu de an bunicel .
Asa sa spui ca aia e buna aia nu e buna e foarte simplu omul cere un sfat pentru o masina 3-4000 de eu pentru pescuit .
Sunt destui care au si sfatuiesc pe alti sa isi ia masina dar de la 5000 de eu in sus e simplu .
Asa ca nu mai ocoli subiectul recomanda masina pina in 4000 eu daca se poate ceva an bunicel sa zicem dupa 2005 duba pentru a incarca articolele de pescuit .
Si inca ceva ce are Loganul MCV de nu il recomanzi , ca e doar 3000 si ceva de eu an bun si nu uita nu cred se face mai mult de 5000 de km pe an pentru pescuit .
Ca ai trecut pe la Bote se esplica, da` ii zic lu` varamea ca ii calci pragu`. Nu ti-e rusinepopescu59 scrie:Ce are maiiiiiiiiiii e ultima 2014 de la Botezatu, va ofticati ca arat bine sau cum ?Si freza mi-am tras-o la Geta Voinea in Afi .![]()
![]()
![]()
NISTE TARANI DOMNE NISTE TARANI .