Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Corect !claudiue scrie:Nu e prost cine cere, doar cine nu se informeaza !
adaugi impozitul pe profit datorat statului la pretul de productie? interesant...nu-i mai simplu sa-ti incarci societatea cu niscai facturi si sa nu mai ai profit? ies bilele mai ieftin, castigam totiVladut Mateianu scrie:Noi suntem producatori. La pretul de productie se adauga costul rulatului, tva-ul, impozitul pe profit, adaosul nostru comercial (care nu este mic, doar suntem lideri de piata) si rezulta pretul de vanzare al nostru catre magazine.
Apoi, este adaosul magazinelor, care in general este in jur de 40%.
Probabil ca te referi la 1016 E.L. ! Si am sa fiu sincer cu tine, in general cam spun ce gandesc : snobismul si prostia se platesc !osc1or scrie:DumiD, avand in vedere ca Vladut ne spune ca adaosul magazinului este 40%... restul e cancan
Vladut, pot sa inteleg pretul de 2,5euro la betamix pe un site in spania, dar nu pot sa inteleg cum de cel mai scump kg de boilies din lume este produs de Senzor :p
In unele cazuri se poate, dar nu o lua ca pe o regula ! Senzor are circa 250 de magazine partenere in tara, plus importuri din China de aproape juma' de milion de dolari...DumiD scrie:adaugi impozitul pe profit datorat statului la pretul de productie? interesant...nu-i mai simplu sa-ti incarci societatea cu niscai facturi si sa nu mai ai profit? ies bilele mai ieftin, castigam totiVladut Mateianu scrie:Noi suntem producatori. La pretul de productie se adauga costul rulatului, tva-ul, impozitul pe profit, adaosul nostru comercial (care nu este mic, doar suntem lideri de piata) si rezulta pretul de vanzare al nostru catre magazine.
Apoi, este adaosul magazinelor, care in general este in jur de 40%.
osc1or scrie:DumiD, avand in vedere ca Vladut ne spune ca adaosul magazinului este 40%... restul e cancan
Vladut, pot sa inteleg pretul de 2,5euro la betamix pe un site in spania, dar nu pot sa inteleg cum de cel mai scump kg de boilies din lume este produs de Senzor :p
osc1or scrie:Vladut Mateianu scrie:
pe mine insa, ca producator cu vechime, ma costa maximum 5 euro /kg de bile de cea mai buna calitate !
si restul pana la 20 euro (89 lei) pretul de raft pt gama corbu premium de exemplu?
Deci (ce imi place sa incep cu concluzia!snz da cu 89 lei kg de bile si are 250 magazine si comenzi imense din China...
cristirac1980 scrie:osc1or scrie:Vladut Mateianu scrie:
pe mine insa, ca producator cu vechime, ma costa maximum 5 euro /kg de bile de cea mai buna calitate !
si restul pana la 20 euro (89 lei) pretul de raft pt gama corbu premium de exemplu?
si inca ceva, fara sa fie intentia mea sa fac vreo reclama sau sa denigrez pe unii sau pe altii:
snz da cu 89 lei kg de bile si are 250 magazine si comenzi imense din China...
Dudi baits da kg de bile premium cu acelasi pret aproximativ fara sa aiba asa desfacere si clar nu are nici comenzi imense ( zic eu -poate gresesc)
care il alegi tu atunci sau care crezi tu ca are acel adaos de 40% sau chiar mai mare si care nu?, ...
daca ar fi dupa mine eu as alege Dudi, ma gandesc ca acolo pretul e corect pentru ambele tabere ( producator -pescar) si pe omul ala chiar il costa atat sa faca un boilies de calitate - bine-nteles cu mentiunea sa ne permitem sa dam 89 lei pe kg de bile.
conteaza foarte mult si reclama, vorbele intre pescari etc.
as pune o intrebare aici pentru cei care sunt in fenomen de mult timp si care sa raspunda sincer daca se poate
cate concursuri din 10 sa zicem, concurs de minim 48 ore, se castiga cu boiliesuri din comert sau boiliesuri facute strict cu mix din comert si dupa reteta producatorului?