Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da Cipica cele mai bune 4 echipe,m/am exprimat eu gresit.cipica scrie:George, eventual de cele mai bune 4 echipe din tara, ca nu se pescuieste separat, fiecare cu cate 2 lansete si nada lui.
Discutia aia de care spui tu este importanta.
Cred ca niste pescari buni condusi prost au mai putine sanse de reusita decat niste pescari mediocrii condusi bine.
A treia postare a lui Andrei IonitaAndrei I scrie:Regulile dupa care se desemneaza reprezentantii oricarei nationale in orice sport, in orice competitie ..... SUNT REGULILE COMPETITIEI!
Se pescuieste in echipa de 38,5 pescari ...pai tot asa trebuie sa se desfasoare si calificarile!!
shock:
E pur si simplu aberant sa gandesti altceva :
Cum ar fi sa se joace vreo 70 de manse de miuta cu echipe 6 jucatori si cele mai bune 2 echipe sa reprezinte ROMANIA la un campionat mondial de fotbal??!!!?
Nici macar nu conteaza daca e mai bine sau mai rau sa faceti echipe de 2 pescari sau de 15 ....... trebuie doar respectata formula de joc a cm de pescuit. PUNCT.
Andrei I.
parerea nu se expune spunand ca celelalte sunt aberante, asa ca nu l-a provocat nimeni, el a provocat, dar vad ca tu o tii pe-a ta de parca toti suntem niste prosti. te-am mai rugat o data sa citesti cu atentie postarile si sigur daca nu te-ai mai baga, totul s-ar rezolva amiabil pana la urma...Vladut Mateianu scrie:@victor oana
Andrei a raspuns ptr ca a fost provocat, deci nu cred ca vina ii apartine....Dar sa nu uitam ca nu asta este subiectul discutiei.
Dupa ce un om care si-a expus public parerea a fost aspru pus la punct, credeti ca se va mai avanta cineva sa-si dea cu parerea ?![]()
![]()
Eu crec ca discutiile nu omoara pe nimeni, deci haideti sa incercam sa fim mai toleranti....si poate mai calmi....