CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

@ Florentin Iuga @ Victor Oana

Daca nu participi nu poti sa iti dai cu parerea? In calitate de suporter al nationalei de pescuit? Am inteles ca acest topic a fost deschis pentru dezbateri..pentru oricine.

@ Cornel Serbu

Va rog sa consideranti "este aberant" = "este de neconceput" chiar nu am vrut sa jignesc pe nimeni.

Opinia mea este aceeasi insa. Calificarile trebuie sa fie facute exact asa cum se va desfasura si CM.
Si cu asta va scutesc de prezenta mea deranjanta vis-a-vis de acest subiect.

Numai bine!
Milionar excentric

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Re: ...

Mesaj de George-Alexandru »

cipica scrie:George, eventual de cele mai bune 4 echipe din tara, ca nu se pescuieste separat, fiecare cu cate 2 lansete si nada lui.
Discutia aia de care spui tu este importanta.
Cred ca niste pescari buni condusi prost au mai putine sanse de reusita decat niste pescari mediocrii condusi bine.
Da Cipica cele mai bune 4 echipe,m/am exprimat eu gresit.
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

prezenta ta nu-i deranjanta deloc, poate doar modul de exprimare si ca sa ti-o dovedesc inca o data, iti aduc aminte ca si Florentin Iuga si Victor Oana sustin aceeasi varianta pe care o impartasesti si tu, dar poate nici lor nu le-a placut PUNCT-ul :lol:

ar fi pacat sa nu-ti sustii in continoare optiunea cu argumente !

uite, si optiunea mea e aproape identica cu a lui Vladut, dar pana nu-mi spune el ceva de dulce, nu se simte bine :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="Andrei I"] sau poate va e frica ca voi fi eu selectionat la nationala? :lol: Daca aveam si eu ceva par carunt as spune ca ura va face RIDICOLI... noroc ca sunt mai necopt si bunul simt nu ma lasa sa fac astfel de afirmatii :lol: :lol:

@Andrei

Cred ca e cazul sa ceri niste scuze celor cu parul carunt ,nu este prima data cand sari calul si moderatorul se face ca nu vede . :twisted: :evil:
Ai fost invitat sa propui un sistem[alaturi de ceilalti membrii ai forumului ],Mateianu a atras atentia ca ar fi foarte bine sa intervina doar cei ce au de gand sa participe ............gandeste-te ca nu ai atatea zile de viata cate zile de pescuit are unul din asta cu PARUL CARUNT .
Democratie ,Democratie ...........dar toate au o liimita .
Este clar Andrei Ionita doreste un sistem de 8 plus 1 ,in cateva manse si pe niste lacuri .ASTA A FOST INTREBAREA LA CARE TREBUIA SA RASPUNZI CA MEMBRU AL FORUMULUI .
  • PUNCT

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor oana

Andrei a raspuns ptr ca a fost provocat, deci nu cred ca vina ii apartine....Dar sa nu uitam ca nu asta este subiectul discutiei.

Dupa ce un om care si-a expus public parerea a fost aspru pus la punct, credeti ca se va mai avanta cineva sa-si dea cu parerea ? :roll: :roll:
Eu crec ca discutiile nu omoara pe nimeni, deci haideti sa incercam sa fim mai toleranti....si poate mai calmi....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Andrei I scrie:
Si capitanul cum va fi desemnat? ..ala bala portocala? :D

P.S. Cine merge in we la stiuca in delta?
Prima postare a lui Andrei .
Intrebare -cine la provocat ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Andrei I scrie:
barbumarius scrie:De federatie.
FRF? :) ..hai la o stiuca ..... sa bem in cinstea noastra 8)
A doua postare a lui Andrei Ionita .
Intrebare -cine la provocat ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Andrei I scrie:Regulile dupa care se desemneaza reprezentantii oricarei nationale in orice sport, in orice competitie ..... SUNT REGULILE COMPETITIEI!

Se pescuieste in echipa de 38,5 pescari ...pai tot asa trebuie sa se desfasoare si calificarile!!
shock:
E pur si simplu aberant sa gandesti altceva :
Cum ar fi sa se joace vreo 70 de manse de miuta cu echipe 6 jucatori si cele mai bune 2 echipe sa reprezinte ROMANIA la un campionat mondial de fotbal??!!!?

Nici macar nu conteaza daca e mai bine sau mai rau sa faceti echipe de 2 pescari sau de 15 ....... trebuie doar respectata formula de joc a cm de pescuit. PUNCT.

Andrei I.
A treia postare a lui Andrei Ionita
Intrebare -cine la provocat ???

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:@victor oana

Andrei a raspuns ptr ca a fost provocat, deci nu cred ca vina ii apartine....Dar sa nu uitam ca nu asta este subiectul discutiei.

Dupa ce un om care si-a expus public parerea a fost aspru pus la punct, credeti ca se va mai avanta cineva sa-si dea cu parerea ? :roll: :roll:
Eu crec ca discutiile nu omoara pe nimeni, deci haideti sa incercam sa fim mai toleranti....si poate mai calmi....
parerea nu se expune spunand ca celelalte sunt aberante, asa ca nu l-a provocat nimeni, el a provocat, dar vad ca tu o tii pe-a ta de parca toti suntem niste prosti. te-am mai rugat o data sa citesti cu atentie postarile si sigur daca nu te-ai mai baga, totul s-ar rezolva amiabil pana la urma...

si acum, la subiect, spuneai mai pe la-nceput ca in echipe de 2 ar fi o participare mai mare si s-ar strange si mai multe fonduri, iar eu adaug ca si pretul inscrierii ar putea fi mai mic, nu ?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

E pur si simplu aberant sa gandesti altceva :

asta ar trebui retinuta in analele democratiei ca cea mai aberanta gandire dictatoriala, dar poate unii n-au prea prins vremurile alea si au uitat ca somnul ratiunii zamisleste monstrii...copii...ce sa le faci ?!?
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”