COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
joker_x

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de joker_x »

gor965 scrie:
joker_x scrie:....
...... dar era fair sa nu faci publice aceste cheltuieli.
Te-ai sucit la 180 grade ... intai ceri publicare de facturi si situatii contabile si-acum zici ca nu e fair ?...fair ptr. (fata de) cine ?

p.s.
La faza cu divulgarea identitatii m-ai spart...zici ca suntem intr-un film cu agenti secreti !
Nu e voie sa ti-i se divulge datele de logare (IP, e-mail, parola) decat la cererea expresa a organelor in drept, cerere adresata administratorului de sit...in rest sunt povesti !
eu nu m-am sucit cu nimic, o data ce faci o afirmatie legata de niste cheltuieli pentru orice vrei tu, trebuie sa le justificii daca nu ai cu ce le justifica le treci draq la "protocol".am scris ca nu fair fata sa faci publice niste cheltuiele pe care nu poti sa le sustii cu acte.tu ai vre un contract de munca cu clubul Senior prin care domul Vladut Mateianu iti plateste impozitul pe venituri?
Despre faza cu divulgarea identitatii mai vedem.
Florian Serban

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Floriane, daca incepi cu amenintari te zbor de nu te vezi.... vezi ca aici nu suntem pe canalul colector de la Tandarei ! :twisted:
Ti-am explicat frumos, dar vad ca-mi racesc gura de pomana cu tine, nu esti in stare sa porti un dialog obiectiv.
Pa si lasa topicul liber .

Apropo, tie si altora de teapa ta va era dedicat topicul :
Vladut Mateianu scrie:
Astept acum carcotasii care de ani de zile nu fac decat sa macane neincetat, de unde au tras concluzia ca aceste concursuri imbogatesc organizatorul ?
Si, astept si alti organizatori de concursuri (chiar daca sunt mai micute) sa posteze o lista ca a mea, valabila ptr alte balti ! (bineinteles, ma refer la cei care organizeaza legal, nu "braile" pe persoane fizice..)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:
joker_x scrie:
Apropo vezi ca cheltuielile(36248lei cheltuieli organizare + 36000lei premii)depasesc cu ceva incasarile(33x2100=69300lei) si nu credeam vre-o data ca Vladut Mateianu o sa vina cu bani de acasa.Si sa nu uiti la concursurile viitoare sa pui taxa :2100lei +TVA :lol: :lol:
Vad ca-ti place sa te joci cu cifrele, dar nu prea le intelegi din pacate.... Floriane, ai idee care este valoarea sponsorizarilor facute de Senzor Planet intr-un an ? Ai idee ce sume platesc sponsorii concursurilor noastre (cei care apar pe banner) ?
Daca nu sti, mai bine taci si da senzatia ca esti destept.. :D

PS Concursul Tandarei este postat de tine, ca organizator, apoi tu te inscri ca participant cu numele real, apoi tot tu incasezi cele 2 premii, deci singur ti-ai publicat identitatea.... Apropo, susti ca esti corect, ai platit cumva impozit pe castig 16% ? Astept sa postezi dovada de plata jockerash ! :wink:
Eu nu am comentat nimic de sponsorizarile pe care le face Senzor la concursuri dar daca vrei dezvoltam si subiectul asta. Care sponsori apar pe bannerul de Crapmania in afara de Senzor , Senior , Two Lake si Crapmania?Nu vreau sa dau senzatia ca sunt destept dar nici nu pot sa las pe cineva sa ma catalogheze prost, fara sa ma cunoasca.
Daca reusesc sa mai vb cu vechiul administrator de la Tandarei o sa il rog sa imi trimita factura taiata de dansul pe toata suma incasata de la concurentii acelui concurs si atat timp cat eu am fost premiat de el, era datoria lui sa imi opreasca impozitul la banii respectivi in caz ca nu stiai.
Daca vroiam sa imi ascund identitatea, sa stii ca puteam sa imi schimb Ip de cate ori vroiam
Florian Serban

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:Floriane, daca incepi cu amenintari te zbor de nu te vezi.... vezi ca aici nu suntem pe canalul colector de la Tandarei ! :twisted:
Ti-am explicat frumos, dar vad ca-mi racesc gura de pomana cu tine, nu esti in stare sa porti un dialog obiectiv.
Pa si lasa topicul liber .

Apropo, tie si altora de teapa ta va era dedicat topicul :
Vladut Mateianu scrie:
Astept acum carcotasii care de ani de zile nu fac decat sa macane neincetat, de unde au tras concluzia ca aceste concursuri imbogatesc organizatorul ?
Si, astept si alti organizatori de concursuri (chiar daca sunt mai micute) sa posteze o lista ca a mea, valabila ptr alte balti ! (bineinteles, ma refer la cei care organizeaza legal, nu "braile" pe persoane fizice..)
nu te-am amenintat cu nimic.eu cred ca dialogul a fost cat se poate de obiectiv, dar cand dialogul devine prea obiectiv pentru tine nu stii decat sa ameninti si sa bannezi.
uitasem:
Cupa Tnt baits ed. II 9-12 mai 2013
14 echipe participante -taxa 1200lei/72 ore
taxa balta 4000lei
premii 10000lei
cheltuieli de organizare:2800lei

si acum hai pa sa nu cumva sa iti tin topicul ocupat
Florian Serban

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Asta nu cumva esti tu mascariciule ?

http://clubgl.ro/forum/viewtopic.php?f=64&t=2084

Ai copiat regulamentul Senior Crap fara acordul meu si acum imi ti morala ? :oops: S-au ai ramas cu sechele dupa ce nu ai fost lasat sa postezi pe Crapmania.ro concursul ? :D Ia publica tu cheltuielile la acest concurs....
CS SENZOR

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:Asta nu cumva esti tu mascariciule ?

http://clubgl.ro/forum/viewtopic.php?f=64&t=2084

Ai copiat regulamentul Senior Crap fara acordul meu si acum imi ti morala ? :oops: S-au ai ramas cu sechele dupa ce nu ai fost lasat sa postezi pe Crapmania.ro concursul ? :D Ia publica tu cheltuielile la acest concurs....
Tu, marele inventator de regulamente, cumva regulamentul unui concurs de pescuit e marca inregistrata Vladut Mateianu sau Senior, si vezi ca pentru concursul la care faci referire am pus cheltuielile mai sus.
Concursul nu l-am pus pe Crapmania.ro pentru a baga cei 100euro -taxa de promovare concurs- in premii.
Vezi ai grija cum vorbesti ca eu nu te-am jignit cu nimic, sau cine stie, poate intelectual.
Florian Serban

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Intelectual nu ai cum, se vede din postari ca esti semi-agramat... :D Dar nu asta conteaza pe acest site, scrie mai departe.

Referitor la regulament, bineinteles ca nu este marca inregistrata, dar orice om de bun simt cere inainte voie ...si nu am refuzat pe nimeni ! Iar concursul tau de la Sulimanu are alt anunt, incasari 28.800 lei premii de 18.000 lei. Chiaria baltii este 4.000 lei sau 2.000 lei in cazul tau ca nu ai avut echipe.... vrei sa-l intrebam pe Marinita ? Deci, cum justifici diferenta de bani justitiarule ?
CS SENZOR

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Bai inteligentule de Florin Magnificul,ti-ai luat limba-n gura cu Elton John???

joker_x

Mesaj de joker_x »

Vladut Mateianu scrie:Intelectual nu ai cum, se vede din postari ca esti semi-agramat... :D Dar nu asta conteaza pe acest site, scrie mai departe.

Referitor la regulament, bineinteles ca nu este marca inregistrata, dar orice om de bun simt cere inainte voie ...si nu am refuzat pe nimeni ! Iar concursul tau de la Sulimanu are alt anunt, incasari 28.800 lei premii de 18.000 lei. Chiaria baltii este 4.000 lei sau 2.000 lei in cazul tau ca nu ai avut echipe.... vrei sa-l intrebam pe Marinita ? Deci, cum justifici diferenta de bani justitiarule ?
Sa stii ca, cunosc destul de bine limba romana si am si ceva pregatire in spate, dar vad ca tu cand nu mai ai replica treci la jigniri si un limbaj de balta, ar trebui intai sa te uiti cum scrii tu dupa care sa critici pe altii.
Chiria baltii era de 7000lei, dar eu am luat pentru acest concurs doar sectorul B unde balta este mai lata si am platit 4000lei, Dan Marinita nu mai era acolo, dar poate sa iti confirme Dan Bittman si Dan Gheorghe cat am platit pentru acel concurs.
Ultima oară modificat Mar Ian 07, 2014 14:11 de către joker_x, modificat 1 dată în total.
Florian Serban

joker_x

Mesaj de joker_x »

RazvanG scrie:Bai inteligentule de Florin Magnificul,ti-ai luat limba-n gura cu Elton John???
Tu, esti dulaul de paza a lui Mateianu?
Florian Serban

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”