Da sunt,vi sa ma controlezi si pe mine de chitaristi?????joker_x scrie:Tu, esti dulaul de paza a lui Mateianu?RazvanG scrie:Bai inteligentule de Florin Magnificul,ti-ai luat limba-n gura cu Elton John???

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Da sunt,vi sa ma controlezi si pe mine de chitaristi?????joker_x scrie:Tu, esti dulaul de paza a lui Mateianu?RazvanG scrie:Bai inteligentule de Florin Magnificul,ti-ai luat limba-n gura cu Elton John???
3 zile , 14 echipe, taxa catch&release este 80 lei/24 ore !!!!! total 3360 lei daca platesti taxa normala ! si tu ai platit 4000 lei ca organizator....joker_x scrie:
Referitor la regulament, bineinteles ca nu este marca inregistrata, dar orice om de bun simt cere inainte voie ...si nu am refuzat pe nimeni ! Iar concursul tau de la Sulimanu are alt anunt, incasari 28.800 lei premii de 18.000 lei. Chiaria baltii este 4.000 lei sau 2.000 lei in cazul tau ca nu ai avut echipe.... vrei sa-l intrebam pe Marinita ? Deci, cum justifici diferenta de bani justitiarule ?
Sa stii ca, cunosc destul de bine limba romana si am si ceva pregatire in spate, dar vad ca tu cand nu mai ai replica treci la jigniri si un limbaj de balta, ar trebui intai sa te uiti cum scrii tu dupa care sa critici pe altii.
Chiria baltii era de 7000lei, dar eu am luat pentru acest concurs doar sectorul B unde balta este mai lata si am platit 4000lei, Dan Marinita nu mai era acolo, dar poate sa iti confirme Dan Bittman si Dan Gheorghe cat am platit pentru acel concurs.
Inmulteste 240lei(taxa c&r pe trei zile) cu 17 standuri(standul 12, 13 , 14 care au fost si ele rezervate pentru a nu deranja concurentii de pe standurile 28 si 29) si vezi care este suma.Dar ce sa faci eu nu am experienta ta in organizarea de concursuri si nici sa "negociez" nu prea stiu.Vladut Mateianu scrie:3 zile , 14 echipe, taxa catch&release este 80 lei/24 ore !!!!! total 3360 lei daca platesti taxa normala ! si tu ai platit 4000 lei ca organizator....joker_x scrie:
Referitor la regulament, bineinteles ca nu este marca inregistrata, dar orice om de bun simt cere inainte voie ...si nu am refuzat pe nimeni ! Iar concursul tau de la Sulimanu are alt anunt, incasari 28.800 lei premii de 18.000 lei. Chiaria baltii este 4.000 lei sau 2.000 lei in cazul tau ca nu ai avut echipe.... vrei sa-l intrebam pe Marinita ? Deci, cum justifici diferenta de bani justitiarule ?
Sa stii ca, cunosc destul de bine limba romana si am si ceva pregatire in spate, dar vad ca tu cand nu mai ai replica treci la jigniri si un limbaj de balta, ar trebui intai sa te uiti cum scrii tu dupa care sa critici pe altii.
Chiria baltii era de 7000lei, dar eu am luat pentru acest concurs doar sectorul B unde balta este mai lata si am platit 4000lei, Dan Marinita nu mai era acolo, dar poate sa iti confirme Dan Bittman si Dan Gheorghe cat am platit pentru acel concurs.vezi ca eu fac asta de 10 ani, asa ca las-o moarta....pinochio !
Eu nu am improscat cu cacat in nimeni si nimic,te-ai atacat cumva?Daca ai facut publice cheltuielile fara ca cineva sa iti ceara acest lucru de ce nu vii si cu dovezi sa le sustii.De gargara ieftina si de vorbe aruncate in vant e plina lumea.Nu crezi ca mai sunt si altii care organizeaza concursurii ok, dar aia nu se bat cu pumnul in piept, sau cumva iti fuge pamantul de sub picioare si nu mai are cina sa vina la concursurile tale si speri ca odata cu publicarea cheltuelilor sa mai fraieresti pe cineva.De ce zici ca mint?Daca stii suma care am platit-o pentru acel concurs de ce nu o faci publica.Vezi sa nu faci confuzie cu concursul din 2012 tot de la Sulimanu.Eu nu am pomenit nimic de D-nul Petcu in postarile mele, tu ai facut afirmatia ca o sa faci si o sa dregi, deci eu ti-am cerut factura de la ultimul concurs organizat de tine si clubul Senior in 2013.Dar tu te mergeai pe premiza ca am deschis topicul asta, am afisat cheltuelile si uite asa or sa mai vina uni sa se inscrie la concursuri ca doar astea sunt "cheltuelile" si in decembrie 2014 o sa le arat, nimic, exact cum ai facut si cu retragerea ta de la organizarea de concursurii de vreo 3 ani incoace.Vladut Mateianu scrie:Nu-l las Razvane, am oroare de aceste specimente frustrate carora nereusindu-le nimic in viata improasca cu cacat in stanga si dreapta ! Minte cu nerusinare, sa justifice chiria baltii acum, pe baza facturii (ca tot o cerea el pe cea la Victorash de la Cupa Primaverii, de altfel un alt "prieten" de-al lui). Eu stiu de la Bittman despre ce suma este vorba...
Clubul lui Vladut poate sa nu fie platitotr de tva , dar daca cel care detine balta este platitor de tva , acela va factura catre clubul senior suma de 18.000 + 4320 ( tva ) = 22320 .oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta??? Sau poate cine stie, sunt in valuta botswana si reprezinta nu o plata ci o incasare ...
Am zis sa te las de sarbatori, singur cu mani_pularile tale, insa vad ca esti sadomasochist. Ce sa ii faci, cam ca toti fotbalistii, de la atatea crampoane, incep sa-si confunde dosul cu capul si sa emane dejectii!
Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote) si NU ESTI PLATITOR DE TVA!