CAlificari 2009

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Daca ar fi sa candidez ..acum ar fi momentul! Cata publicitate INUTILA la adresa mea.

@ Victor Oana

primele mele postari au fost niste "glumite" cu Marius Barbu care le-a tratat ca atare in discutia telefonica ce a urmat.
Cine m-a provocat? M-a provocat si m-a jignit Cornel Serbu cand a scris "sau ai crezut ca nu e vladeanu destul de lins"

@ Cornel Serbu

dupa ce ai scris asta "stai linistit, am inteles perfect, mai ales subtilitatile din ambele postari..." m-am bucurat ca nu trebuie sa cobor nivelul discutiei pentru a ma face inteles...
dar astazi, dupa ce ai scris "cea mai aberanta gandire dictatoriala" si "somnul ratiunii zamisleste monstrii" ignorand "Va rog sa consideranti "este aberant" = "este de neconceput" chiar nu am vrut sa jignesc pe nimeni.", ma faceti sa imi para rau ca am fost naiv privindu-va ca pe un om de caracter, si imi pare rau ... nu pot cobori nivelul.

Va trimit in PM numarul meu de telefon daca va era dor de o discutie cu un dictator.
Milionar excentric

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

vorba multa saracia omului...pana la urma oricum vor decide 2,3,5 oameni care va fi sistemul...
parerea mea(chiar daca nu conteaza :lol: ) e sa nu va mai aprindeti de la niste cuvinte...pe forum pot capata alt inteles decat ar fi ele rostite.
Cu privire la intrebarea topicului eu cred ca ar trebui sa fie acelasi sistem ce va fi folosit la CM...

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:Daca ar fi sa candidez ..acum ar fi momentul! Cata publicitate INUTILA la adresa mea.

@ Victor Oana

primele mele postari au fost niste "glumite" cu Marius Barbu care le-a tratat ca atare in discutia telefonica ce a urmat.
Cine m-a provocat? M-a provocat si m-a jignit Cornel Serbu cand a scris "sau ai crezut ca nu e vladeanu destul de lins"

@ Cornel Serbu

dupa ce ai scris asta "stai linistit, am inteles perfect, mai ales subtilitatile din ambele postari..." m-am bucurat ca nu trebuie sa cobor nivelul discutiei pentru a ma face inteles...
dar astazi, dupa ce ai scris "cea mai aberanta gandire dictatoriala" si "somnul ratiunii zamisleste monstrii" ignorand "Va rog sa consideranti "este aberant" = "este de neconceput" chiar nu am vrut sa jignesc pe nimeni.", ma faceti sa imi para rau ca am fost naiv privindu-va ca pe un om de caracter, si imi pare rau ... nu pot cobori nivelul.

Va trimit in PM numarul meu de telefon daca va era dor de o discutie cu un dictator.
bai, baiatule, vad ca nu te mai potolesti ... daca te ia omul cu frumosul, ti se urca la cap ca duci discutii elevate.

pana unde ai vrea sa cobori niveleul discutiilor, daca ai ajuns sa afirmi asemenea tampenii (este pur si simplu "de necaonceput" sa gandesti altceva) te dai atat de cult si nu intelegi gravitatea acestei fraze ???

continui sa ma jignesti facandu-ma printre randuri lipsit de caracter, dar tu ce caracter ai daca-i acuzi pe toti cei ce nu gandesc ca tine ???

esti doar un mic monstrulet in devenire, dar uite ca unii nu dorm si te mai pun la punct din cand in cand

acum, gata, scuteste-ma de "inaltimea" nivelului de discutii cu mata, ca mai sunt si calificari pentru 2009 la care eu chiar vreau sa iau parte.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

aberant in DEX :

Care se îndepărtează, se abate de la o normă; denaturat; greşit.
Care se abate de la tipul normal sau corect, care constituie o aberaţie

Care din intelesurile de mai sus v-a deranjat ? Nu de alta dar sa nu mai folosesc pe viitor cuvinte pe care nu le intelegeti si le considerati jignitoare...bai domnule
Milionar excentric

cipica
Partener Crapmania.ro

pacat...

Mesaj de cipica »

Chiar toate subiectele importante sau interesante trebuie umbrite de genul asta de discutii???
Nu uitati care era tema pe care se discuta.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Andrei I scrie:aberant in DEX :

Care se îndepărtează, se abate de la o normă; denaturat; greşit.
Care se abate de la tipul normal sau corect, care constituie o aberaţie

Care din intelesurile de mai sus v-a deranjat ? Nu de alta dar sa nu mai folosesc pe viitor cuvinte pe care nu le intelegeti si le considerati jignitoare...bai domnule
daca scoti cuvantul din context, s-ar putea sa para chiar bine ales, insa aici e problema, tu nu intelegi ce mare prostie ai spus cand l-ai introdus acolo...poate gasesti un dex pentru fraze si atunci sigur vei avea o revelatie, mai ales daca va fi si foarte explicit, adica pentru gandirea ta nelimitata :lol:

in general, vad ca nu intelegi multe, dar asta-i treaba ta, incearca insa sa ma scutesti, asa cum te-am mai rugat, chiar ma intereseaza cum se vor tine calificarile la anul !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Imagine
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Imagine
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Imagine
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ei, astia da campioni !!! chiar nu-nteleg dece unii ii considera doar niste soldati ???
Ultima oară modificat Mar Noi 18, 2008 18:40 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”