Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
bai, baiatule, vad ca nu te mai potolesti ... daca te ia omul cu frumosul, ti se urca la cap ca duci discutii elevate.Andrei I scrie:Daca ar fi sa candidez ..acum ar fi momentul! Cata publicitate INUTILA la adresa mea.
@ Victor Oana
primele mele postari au fost niste "glumite" cu Marius Barbu care le-a tratat ca atare in discutia telefonica ce a urmat.
Cine m-a provocat? M-a provocat si m-a jignit Cornel Serbu cand a scris "sau ai crezut ca nu e vladeanu destul de lins"
@ Cornel Serbu
dupa ce ai scris asta "stai linistit, am inteles perfect, mai ales subtilitatile din ambele postari..." m-am bucurat ca nu trebuie sa cobor nivelul discutiei pentru a ma face inteles...
dar astazi, dupa ce ai scris "cea mai aberanta gandire dictatoriala" si "somnul ratiunii zamisleste monstrii" ignorand "Va rog sa consideranti "este aberant" = "este de neconceput" chiar nu am vrut sa jignesc pe nimeni.", ma faceti sa imi para rau ca am fost naiv privindu-va ca pe un om de caracter, si imi pare rau ... nu pot cobori nivelul.
Va trimit in PM numarul meu de telefon daca va era dor de o discutie cu un dictator.
daca scoti cuvantul din context, s-ar putea sa para chiar bine ales, insa aici e problema, tu nu intelegi ce mare prostie ai spus cand l-ai introdus acolo...poate gasesti un dex pentru fraze si atunci sigur vei avea o revelatie, mai ales daca va fi si foarte explicit, adica pentru gandirea ta nelimitataAndrei I scrie:aberant in DEX :
Care se îndepărtează, se abate de la o normă; denaturat; greşit.
Care se abate de la tipul normal sau corect, care constituie o aberaţie
Care din intelesurile de mai sus v-a deranjat ? Nu de alta dar sa nu mai folosesc pe viitor cuvinte pe care nu le intelegeti si le considerati jignitoare...bai domnule