I-a suna-l pe Popescu si cere-i sa-ti spuna cat costa Doripesco de inchiriat pe 4 zile ? Tine-te de scaun, sa nu ai vre-un soc !oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta???...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
I-a suna-l pe Popescu si cere-i sa-ti spuna cat costa Doripesco de inchiriat pe 4 zile ? Tine-te de scaun, sa nu ai vre-un soc !oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta???...
Parca ne dezvaluiai identitatea mister....gata,am renuntat la idee?oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta??? Sau poate cine stie, sunt in valuta botswana si reprezinta nu o plata ci o incasare ...
Am zis sa te las de sarbatori, singur cu mani_pularile tale, insa vad ca esti sadomasochist. Ce sa ii faci, cam ca toti fotbalistii, de la atatea crampoane, incep sa-si confunde dosul cu capul si sa emane dejectii!
Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote) si NU ESTI PLATITOR DE TVA!
Daca stiai, nu mai aruncai cu vorbele de mai sus ! Pe de alta parte, pretul corect e cel dat de cerere si oferta, nu de vre-o polemica de pe forum !oskar scrie:
Domnu' moderator: Stiu cat costa, nu trebuie sa il sun. Poate cazi tu de pe scaun daca afli cat e costul real! Si ajungi la alte concluzii vizavi de "prietenii tai"! Dupa cum stiu si cat este la Tancabesti si in alte locuri ...
care cam cat stii tu ca sunt ????oskar scrie: Voi realizati ca ati ajuns cu costurile de organizare si taxele mai presus si decat UK???
Cacaracterule vezi ca te-ai logat pe nick-name-ul gresitoskar scrie: Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote)
atentie ca mai nou , lipitoarea mai are un nick , BEBE !!!!!!! , a aparut logat la Tibi in emisiuneAlbert scrie:Cacaracterule vezi ca te-ai logat pe nick-name-ul gresit
RazvanG scrie:Poate pana la urma ne spune cum il cheama,nu de alta dar simt cum ma apuca vechile metehne