COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de gor965 »

oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta???...
I-a suna-l pe Popescu si cere-i sa-ti spuna cat costa Doripesco de inchiriat pe 4 zile ? Tine-te de scaun, sa nu ai vre-un soc !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

oskar scrie:Vladut, intelectual rasat, pe cine minti tu de 22.000 RON taxa de balta??? Sau poate cine stie, sunt in valuta botswana si reprezinta nu o plata ci o incasare ...

Am zis sa te las de sarbatori, singur cu mani_pularile tale, insa vad ca esti sadomasochist. Ce sa ii faci, cam ca toti fotbalistii, de la atatea crampoane, incep sa-si confunde dosul cu capul si sa emane dejectii!

Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote) si NU ESTI PLATITOR DE TVA!
Parca ne dezvaluiai identitatea mister....gata,am renuntat la idee?

oskar

Mesaj de oskar »

In acelasi registru chiar cu cererile lui de pe aici catre alta entitate, poate ne afiseaza si factura de la balta.

Nafornita, e corect ce ai spus, mea culpa.

Domnu' moderator: Stiu cat costa, nu trebuie sa il sun. Poate cazi tu de pe scaun daca afli cat e costul real! Si ajungi la alte concluzii vizavi de "prietenii tai"! Dupa cum stiu si cat este la Tancabesti si in alte locuri ...

Ideea este ca se bat campii rau cu taxele astea afisate si cine le-a publicat are o mare problema acum. Voi realizati ca ati ajuns cu costurile de organizare si taxele mai presus si decat UK??? Inteleg ca va adresati unui segment de lux, dar nu mai afisati mesaje de invitatii pentru "fraieri". Faceti intre voi miutele voastre, cele cateva cluburi de "LUX" si e ok. Nu mai prostiti lumea, ca deja sunteti cunoscuti.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Asa se intampla cand instinctul este prea zglobiu....mananci o maslina si te caci un butoi. :(
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

oskar scrie:
Domnu' moderator: Stiu cat costa, nu trebuie sa il sun. Poate cazi tu de pe scaun daca afli cat e costul real! Si ajungi la alte concluzii vizavi de "prietenii tai"! Dupa cum stiu si cat este la Tancabesti si in alte locuri ...
Daca stiai, nu mai aruncai cu vorbele de mai sus ! Pe de alta parte, pretul corect e cel dat de cerere si oferta, nu de vre-o polemica de pe forum !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oskar scrie: Voi realizati ca ati ajuns cu costurile de organizare si taxele mai presus si decat UK???
care cam cat stii tu ca sunt ???? :roll: :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

oskar scrie: Mateiene, te-am verificat la finante (bine, nu pe tine, clubul tau de mascote)
Cacaracterule vezi ca te-ai logat pe nick-name-ul gresit :lol: :lol:
Ia zi Vladute, cum e cu banat-ul mizeriei de la "federatie"? Nu te enerveaza asa putin toleranta aratata vis-a-vis de mizerabil? Tot nu vrei sa ne spui de ce il mai lasati sa se scurga pe forumul asta? :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Albert scrie:Cacaracterule vezi ca te-ai logat pe nick-name-ul gresit
atentie ca mai nou , lipitoarea mai are un nick , BEBE !!!!!!! , a aparut logat la Tibi in emisiune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Poate pana la urma ne spune cum il cheama,nu de alta dar simt cum ma apuca vechile metehne :wink:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RazvanG scrie:Poate pana la urma ne spune cum il cheama,nu de alta dar simt cum ma apuca vechile metehne

e caricatura de popescu Razvane , s-a turnat singur prostul ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”