COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: COSTURI ORGANIZARE CONCURSURI

Mesaj de RazvanG »

Cristi Y scrie:
RazvanG scrie:Poate pana la urma ne spune cum il cheama,nu de alta dar simt cum ma apuca vechile metehne

e caricatura de popescu Razvane , s-a turnat singur prostul ...
Am inteles,din pacate eu am ajuns cu domnu Presedinte la un consens in ceea ce priveste dialogul si acesta se va face foarte civilizat.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

RazvanG scrie: Am inteles,din pacate eu am ajuns cu domnu Presedinte la un consens in ceea ce priveste dialogul si acesta se va face foarte civilizat.
:lol: :lol: :lol: Il tine pe cacaracter consensu, coerenta, dialogul si decenta cat il tine si erectia..Fix 0 :lol: :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Albert scrie:
RazvanG scrie: Am inteles,din pacate eu am ajuns cu domnu Presedinte la un consens in ceea ce priveste dialogul si acesta se va face foarte civilizat.
:lol: :lol: :lol: Il tine pe cacaracter consensu, coerenta, dialogul si decenta cat il tine si erectia..Fix 0 :lol: :lol:
Albert frate,eu am facut o promisiune si nu ma pot intoarce :wink:

oskar

Mesaj de oskar »

1. Nu sunt Popescu.
2. Socrate, ai factura? Ca adepți la mălai ai cativa. Le poți face loc vizavi de Guvern, langa Terente!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu nu este banat, doar ca are interdictie sa mai scrie pe forumuri de la cei destepti de pe langa el !
oskar este unul caruia i-a promis popescu niste proiecte europene(aradean omul) si de aceea se sparge pe aici..... o clona care nu are curaj nici macar sa-si asume vorbele, motivand pueril ca face urat daca este provocat....ma si luase mila ptr tatae care il certa.. :lol:

@razvan

multumesc, cine stie, stie ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

RazvanG scrie: Albert frate,eu am facut o promisiune si nu ma pot intoarce :wink:
Asa sa te ajute nervii :lol:
Dupa cum stii nu esti singurul care a incercat sa dialogheze cu specimenul. Doar datorita lui[/i] s-a ajuns ca acum absolut toata lumea sa-i dea si sa-i bage de toate peste tot. Ce sa zic? Succes. Sper sa nu fie cazul sa-ti incalci promisiunea...dar daca totusi se va intampla, sunt convins ca toata lumea te va intelege si nu te va condamna nimeni :)
Ultima oară modificat Mar Ian 07, 2014 16:27 de către Albert, modificat 1 dată în total.

oskar

Mesaj de oskar »

Răzvan, nu te consider in gașca de mai sus! Nici nu mai e loc acolo, prea multe suplimente!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

oskar scrie:Răzvan,
Ui' si-a amintit cacaracteru' ca are si diacritice..asta asa, sa confuzeze. :lol: :lol:
Da bre log-off si apoi logheaza-te cum trebe. Il faci dreq de cacao pe oskar cu mizeriile tale :lol: :lol:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

oskar scrie:Nu sunt Popescu.

normal ca nu !!! esti clona lui :lol: :lol: , oricum acelasi aluat purulent si alterat
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

joker_x scrie:
Vladut Mateianu scrie:Nu tata, prezentarea ta se face cam asa :

ma numesc Serban Florian, sunt organizator de concursuri , chiar un pescar talentat tinand cont ca ai castigat si locul 1 si captura(bani cash) la concursul organizat tot de tine la Tandarei, am timp liber mult si sunt frustrat ca lui Vladut Mateianu ii merg toate bine si mai are si sange in el sa faca publice cheltuielile....
Asa da, barbate ! :wink: Ia publica tu lista cu cheltuielile de la concursul organizat la Tandarei sau la Sulimanu ! Hai, curaj...

PS Mai vrei sa faci cupa tnt la sulimanu ? :mrgreen:
bravo, vezi ca te descurci.daca tii neaparat pot face publice cheltuelile la aceste concursurii.dar vezi ca faci niste confuzii grave, concursul de la Tandarei nu a fost organizat de mine, ci de administratorul de atunci al baltii, pe care l-am ajutat cu promovarea concursului au fost 13 echipe, taxa 600lei si prmiile de 6000lei.Cupa Tnt baits a fost organizata de Tnt baits nu de Florian Serban.
Si Cupa Tnt baits o sa o organizeze Tnt baits unde o sa creada de cuviinta de ce nu la Sulimanu
Ti am spus si ti-o repet nu am nici o frustrare vizavi de Vladut Mateianu dar era fair sa nu faci publice aceste cheltuieli.
PS. Apropo vezi ca nu e ok sa divulgi identitatea cuiva fara consintamanul acelei persoane, dar despre asta mai vorbim

Serbane...http://www...../forum/crap-si-somn/cupa ... t9811.html .... cine zici ca a organizat Cupa Lacului Agrement????
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”