Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Anulare CM 2014 din Romania !!!!!!!!!!!

Mesaj de marin laurentiu »

si tare mi-e frica ca nu o sa fie doar atat...
daca cei de la FIPS au renuntat atat de usor la un CM care le-ar fi adus un capital enorm de imagine dupa porcaria din portugalia,nu cred ca le-ar fi asa de greu sa ne spuna ,la fel de diplomatic- ia stati voi putin pe acasa pana va rezolvati litigiile :wink: ...nu vreau sa am gura aurita,dar parca vad ca romania nu va mai primi acreditare la CM pana acest litigiu nu va fi rezolvat....
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gor965 scrie:Mai stie cineva ceva legat de CM ?
Se face stai linistit ! Nu a anulat nimeni nimic , doar a dat termen de coabitare . Lucrurile se misca bine de tot ..... si in afara acestui Forum .
Si daca AGVPS nu spunea nimic din ce face , uite ca si Fane Popescu face la fel , din pacate de ceva vreme . Dar nu dorm , niciuna dintre entitati ..doar au inteles ca regula nu se face pe Forumul crapmania . Vor anunta cind va fi ceva clar si confirmat .

Cu drag
Ultima oară modificat Mar Ian 07, 2014 18:01 de către Val, modificat 1 dată în total.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Val scrie:Lucrurile se misca ..... si in afara acestui Forum .
Asa si trebuie. Astept(am) cu interes comunicate oficiale.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Albert scrie:
Val scrie:Lucrurile se misca ..... si in afara acestui Forum .
Asa si trebuie. Astept(am) cu interes comunicate oficiale.
Nu stiu daca o sa va placa ....dar asta e alta problema , care din ce vezi se indeparteaza de forta populara grobian exprimata si de asa zise referendumuri publice .... Se apropie de lege ... si aduce pescarul sportiv liber acceptat acolo unde ii este locul ...pe balta si in stand . Parerile vin cu anii si cu calitati gen antrenor , antrenor federal , presedinte de club , membru in ceva structuri de conducere , samd ..ca in viata . Si cu asta punct ! Au trecut vremurile cind pe acest Forum se decidea locatia , nr de manse si suma pentru un CN . O fac altii acum si noi asteptam .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Acest forum da ora exacta in pescuit de multi ani si o va mai face mult timp !
Pescuitul nu inseamna doar CN sau CM, ci insemna si pasiune, strategii, retete de nada, monturi, scule de pescuit, etc ! Iar toate astea se gasesc sub acest acoperis si nu are cine sa ni le ia ! :wink:

Sa faca popescu cu agvps-ul cn si cm, participam daca vrem si avem chef..... dar de mers la pescuit, pe lacuri, dunare sau delta , tot o vom face. Si fara sa ne uitam la buget... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Acest forum da ora exacta in pescuit de multi ani si o va mai face mult timp !
Pescuitul nu inseamna doar CN sau CM, ci insemna si pasiune, strategii, retete de nada, monturi, scule de pescuit, etc ! Iar toate astea se gasesc sub acest acoperis si nu are cine sa ni le ia ! :wink:

Sa faca popescu cu agvps-ul cn si cm, participam daca vrem si avem chef..... dar de mers la pescuit, pe lacuri, dunare sau delta , tot o vom face. Si fara sa ne uitam la buget... :wink:
E grozav asa si ma bucur .... exista multe astfel de site-uri ...de parapanta , de hockey , vinatoare , de darts , samd , fiecare cu produse , noutati , performante , samd ...
Dar la CN si CM si la organizare si la legalitatea COMPETITIEI SPORTIVE .... putem aprecia foarte multe din postarile de aici .... drept neavenite . Sau drept dovada de amatorism in ceea ce priveste competitia LEGALA ?
Uite ca se face ... si in sfarsit s-au strins cainii aia batrini de stina si cind a venit lupul au atacat sau de fapt au reactionat coerent , fara sa mai intrebe si oile ... si or sa faca show in stina asta , care se cheama Romania . Doamne ajuta ca unii pina la urma au priceput ....!!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale... :wink:

PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale... :wink:

PS Stana fara oi nu se poate. Iar, oile, asa proaste cum le considera lumea, sunt multe . Plus ca ele aduc mancarea ciobanului...si a cainilor ! :wink:
de curiozitate,
tu in povestea asta te vezi caine, lup, oaie sau cioban?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Eu cred ca lupul a fost bagat in stana de catre caini....de fapt, de o parte dintre ei, cei cu matzele goale... :wink:

Eheeee ..... ce misto ar fi daca oile i-ar spune ciobanului pe unde vor ele sa pasca , ce sa pasca si din ce pasune , sa le zica cainilor ca sunt niste prosti si nu au nevoie de ei ca se aduna ele singure la o adica , lupului ca e un laba..iu si ca le ataca aiurea ca ele nu vor decit sa pasca .... dar pe trifoi gras neaparat .. samd , samd .... Organizare ca la stina nu ai sa vezi Vlade ... si ciobanului ii este mult mai greu daca ii piere un caine bun , decit 20 oi .... Oile se fac , berbeci buni sa ai , dar caini de stana mai greu ...aici e selectie naturala ...sa se poata lua in gura cu lupul . Berbeci de astia ca tine mai rar ... si vorbesc la modul de stina , adica fauritor de miei buni de taiare , pentru ca la cati ai inventat tu , cred ca esti cel mai profilic din Romania ...
Ultima oară modificat Mar Ian 07, 2014 18:59 de către Val, modificat 1 dată în total.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val scrie:E grozav asa si ma bucur .... exista multe astfel de site-uri ...de parapanta , de hockey , vinatoare , de darts , samd , fiecare cu produse , noutati , performante , samd ...
Dar la CN si CM si la organizare si la legalitatea COMPETITIEI SPORTIVE .... putem aprecia foarte multe din postarile de aici .... drept neavenite . Sau drept dovada de amatorism in ceea ce priveste competitia LEGALA ?
Uite ca se face ... si in sfarsit s-au strins cainii aia batrini de stina si cind a venit lupul au atacat sau de fapt au reactionat coerent , fara sa mai intrebe si oile ... si or sa faca show in stina asta , care se cheama Romania . Doamne ajuta ca unii pina la urma au priceput ....!!!
valerica, ce te face sa crezi ca toate cn-urile de pana acum au fost ilegale ???
parerea mea este ca postezi prea repede si nu le treci prin neuroni...sau poate, cine stie,...altcineva gandeste si gandeste prost !?!
cat despre amatorism, ce sa mai spunem...ne omoara popescu cu cn-urile grandioase si profesioniste organizate de el...vai de capul nostru !

argumente, tati, ca de vorbe ne-a saturat popescu pana peste cap...iar prin argumente sa stii ca nu se inteleg fraze populiste, sau un simplu "LEGAL si gata"
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”