SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: SITUATIE CM -IANUARIE 2014

Mesaj de andrei vladeanu »

Val scrie: Si nu ii mai puneti lui AV atitea in spate ...
Fişiere ataşate
Citat-Tacit.png
Citat-Tacit.png (171.33 KiB) Vizualizat de 1287 ori
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Nici pe departe ....... Si nu ii mai puneti lui AV atitea in spate ...
Voi credeti ca daca legea nu era de partea federatiei , macar asa cum se vor a fi organizate concursurile , exista vreo minima sansa ca dl. Selaru sa semneze ceva cu Popescu ? Nu vedeti ca numai aici pe Forum nu se pricepe ca Federatia exista si e recunoscuta de toata lumea .... si fara ca macar sa ai un protocol semnat cu aceasta entitate , nu poti face mai nimic pe plan sportiv ? V-a intrebat pe voi vreodata dl. Selaru , pe cluburile astea unite care bat cu pumnul in masa , daca si ce semneze ?
!
Val, vad ca ai devenit aparatorul lui Andrei, presimt ca maine-poimaine o sa devi si "ceva" pe la federatie... :D Apropo, acum ceva vreme erai un infocat sustinator al Agvps-ului, cu cadouri, interventii, telefoane si tot ce implica aceea "prietenie"..... Apoi l-ai contestat si atacat constant pe popescu federatie, cel pe care acum il sprijini. Sincer, nu stiu nici eu ce sa cred....

PS Ai ce ai cu forumul, dar nu uita ca pescarii adevarati aici sunt.Aici este casa lor, nu la portile federatiei sau agvps-ului... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: PS Ai ce ai cu forumul, dar nu uita ca pescarii adevarati aici sunt.Aici este casa lor, nu la portile federatiei sau agvps-ului... :wink:
din pacate, trebuie sa existe o forma de organizare a activitatii competionale. cu asociatia Forumu' e putin mai greu...
The One Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie: ...V-a intrebat pe voi vreodata dl. Selaru , pe cluburile astea unite care bat cu pumnul in masa , daca si ce semneze ? !
Si ti se pare ca Popescu are o altfel de abordare?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: PS Ai ce ai cu forumul, dar nu uita ca pescarii adevarati aici sunt.Aici este casa lor, nu la portile federatiei sau agvps-ului... :wink:
din pacate, trebuie sa existe o forma de organizare a activitatii competionale. cu asociatia Forumu' e putin mai greu...
asa este, forma de organizare a existat mereu... initial s-a numit apcr, apoi cluburile, apoi agvps...... s-a ales praful de toate, deoarece au existat printre noi oameni l-a care a primat interesul personal... :wink:
urmeaza federatia.
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vali si Vladutz

Nu imi mai pare nimic si nici nu mai sustin pe nimeni . Ce a fost a fost , ce va fi habar nu am . Dar nu pot sa nu observ citeva lucruri si nu stiu de ce exista impresia ca numarul atacurilor la adresa lui Popescu si a Federatiei va schimba situatia de fapt .
1. AGVPS sta la masa negicierilor cu Federatia , fara sa intrebe vreodata pe cineva de pe acest Forum , daca este Ok , sau nu sau ce ar trebui lamurit . Exista scopul comun al CM 2014 in Romania si bine fac ceea ce fac
2. Este clar ca orice forma de manifestare sportiva ( si subliniez cuvintul sportiv !! ) in pescuit se va face , vrem noi sau nu , prin Federatie si MTS . Ca Popescu va avea sau nu pescari si cluburi implicate , vedeti bine ca momentan nu il intereseaza ..un asa mare aflux . Pesemne ca prespune ca timpul va rezolva situatia .
3. Pe acest forum si cred ca si pe altele de profil se jigneste prea usor , se spun cuvinte mari , se inalta si se desfinteaza oameni , se face cam orice numai ceea ce trebuia facut de mult nu se face . Practic , pescarii , nu fac parte din nici un fel de discutie intre macar cele 2 entitati - AGVPS si FPS .
4. Repulsia si razbunarea fata de Popescu este clar prezenta .... dar nimeni nu judeca si partea legala a lucrurilor si noi in pescuit nu prea suntem invatati cu respectarea legilor si regulamentelro pe care tot noi le-am facut la un moment dat . De data asta e vorba de legea statului roman si cred ca aici ni s-au cam taiat resursele de contestare si de manipulare a realitatii .
5. ca sa parafrazez pe Malraux - pescuitul competional sportiv ( atentie sportiv ! ) va fi grija Federatiei sau nu va fi deloc !! Cum si ce in forma ... nu e treaba mea .
6. cuvinte de astea mari , interese oculte , manipulari , tradare , samd ... sunt de prost gust , zau asa . Cine pe cine tradeaza sau manipuleaza cind nici una din parti nu baga in seama pe nimeni de pe aici ?

Cu drag ,
Ultima oară modificat Vin Ian 10, 2014 11:07 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Vladut Mateianu scrie: s-a ales praful de toate, deoarece au existat printre noi oameni l-a care a primat interesul personal... :wink:
urmeaza federatia.
Sa nu ai cumva impresia ca "emanatul" urmareste altceva decat interesul personal, numai ca acum are multe guri de hranit....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val, apreciez pozitia ta. Pana la urma, ambele tabere se bat doar ptr bani, ii cam doare undeva de noi, pescarii.....
Totusi, la punctul 1 te contrazic, Agvps-ul tine cont si de doleantele pescarilor din curtea lui.....chiar daca obiectivul principal este, asa cum ai zis si tu, desfasurarea CM in Romania ! Dar nu uita ca aveam siguranta pe desfasurarea acestui CM la noi, pana sa apara popescu si sa strice tot.... adica istoria se repeta, troneaza interesul personal in fata celui national ! :oops:
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru a mai potoli din vrajba asta continua , un baiat celebru pe numele lui Einstein spunea ca al 4-lea razboi mondial se va purta cu bite si pietre ......
Dialogul si buna credinta , acceptarea legi si gasirea de solutii de coabitare ar trebui sa fie calea normala , nu intrecerea sportiva care jigneste , injura si ocaraste pe unul sau pe altul ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Val, apreciez pozitia ta. Pana la urma, ambele tabere se bat doar ptr bani, ii cam doare undeva de noi, pescarii.....
Totusi, la punctul 1 te contrazic, Agvps-ul tine cont si de doleantele pescarilor din curtea lui.....chiar daca obiectivul principal este, asa cum ai zis si tu, desfasurarea CM in Romania ! Dar nu uita ca aveam siguranta pe desfasurarea acestui CM la noi, pana sa apara popescu si sa strice tot.... adica istoria se repeta, troneaza interesul personal in fata celui national ! :oops:
Dragul meu te contrazic , s-a ajuns aici pentru ca nimeni dintre noi si mai ales AGVPS-ul nu a gasit calea de dialog cu o Federatie infiintata de vreo 2 ani , cu mult inainte de a se hotari CM in Romania .... S-a dorit razboi fatis .... si uite ca s-a ajuns la un armistitiu din motive legate de lipsa munitiei legale

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”