ps. e bine sa nu mai discutam de ce a fost .....petre iulian scrie:Cine va organiza e greu de zis acum, dar atata timp cat acest campionat se tine pe banii participantilor ar trebui sa se tina cont in primul rand de cluburi/participanti .
Sincer nici nu conteaza cine-l organizeaza(Rig -AGVPS-Federatie ) daca acest campionat este tinut dupa `doleantele ` participantilor si se respecta regulamentul fips-cips .
Cred ca o sa participe majoritatea cluburilor care-si permit financiar sa suporte cheltuielile pentru campionat ,DACA la organizarea lui au un cuvant de spus![]()
Vorbesc in nume personal nu in numele clubului .
Federatia va face calificari...repet sunt multi pescari ( din cate am auzit ) care au deja legitimatii la federatie....pescari cu nume grele...iohann scrie:daca-l organizeaza federatia, e timpul sa ne luam adio de la cn!federatia face selectionata!
--------iohann scrie:daca-l organizeaza federatia, e timpul sa ne luam adio de la cn!federatia face selectionata!
Am auzit cateva nume dar pentru ca nu am vazut legitimatiile nu ma pot pronunta!petre iulian scrie:Numele alea grele care sunt ? Se ascund ?
Iohann...din brailele noastre sau nascut sa ii zic asa vice-campioni mondiali...campioni mondiali...e greu sa privesti la TV cum se duce un neica nimeni sa reprezinte Romania la un CM...iohann scrie:asta-i viata.
raman ''brailele'' noastre...in ele s-au afirmat pescarii buni!