[quote="victorash"]

..AC/DC e ok..da daca vrei sa o bagi in boala cauta ceva de la DARK ANGEL cu sloganul "too fast, my ass"
legat de RCs &RDS si GSP afla ca sunt mai multe companii de cablu mici care au achizitionat programul GSP contra cost bineinteles. Acu depinde foarte mult de compania la care esti tu abonat ca daca au vre-un clinci cu RCS-ul...

..in mod normal ( parerea mea) este ca RCS a gandit ca o sa vanda la un pret extra, cum s-a intamplat pana acum, drepturile.. si ca s-a bazat pe cei mari Upc , dolce etc ca il vor achizitiona. Din punctul meu de vedere ori s-a cerut un pret prea mare, ori astia de mai sus se tin batzoshi in ciuda cererilor de la abonati.
Partea cea mai proasta e ca sufera abonatul ( si stiu si eu ..kiar daca nu sunt microbist si nu am vazut mai mult de 10 meciuri de fotbal in viata-pare ciudat nu?

) si sufera si reteaua de cablu la care e abonat. Rcs-ul are oricum de castigat kiar daca a platit o gramada de bani pentru drepturi...iar pana la urma asta e vina sistemului legislativ pentru ca nu trebuia sa dea licenta decat unui post cu distributie nationala de peste 80 %. parerea mea este ca acest fapt nu se va mai intampla de la anul, desi traim in romania si orice aberatie este posibila, iar un om destept mai degraba trebuie sa fie pesimist ca sa aiba ceva bucurii pe aceste meleaguri. Na, acu m-am enervat si eu fara sa vreau

..ma duc in fatza acvariului sa ma linistesc ca pe balta nu ma tine sanatatea la minus cateva grade

[/quote]
3 ani nu se schimba nimic.RCS s-a aliat cu Antena pentru a indeplini conditiile de a participa la licitatia pentru drepturi.Antena a asigurat clauza de acoperire.Suma licitata a fost de peste 100 de milioane de euro.Prima transa de 34 mil a fost platita la liga de rcs care acum trebuie sa scoata banii.
Teoretic toti abonatii RCS ar trebui sa aiba acces la GSP daca platesc un pachet suplimentar.
Cat priveste ceilalti operatori , acestia se pare ca s-au alita si nu accepta conditiile financiare impuse pentru a retransmite acest post.
Luati Digi TV cu pachetul de baza si cereti ca pachet suplimentar GSP-urile.