Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am avut spod de 3.90 si nici nu am pescuit pana acum dar cred ca cu cat bratul fortei este mai mare castigi distanta.tavi83 scrie:Ce lungime de spod este mai recomandata...3,60 sau 3,90 ?Tinind cont ca pescuiesc cu lansete de 3,90/3,5lbs.Eu inclin mai mult spre una de 3,90 dar ce imi da de gandit este lanseta Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs care este foarte laudata printre pescari
Tavi, parerea mea e ca, cu cat o lanseta e mai lunga si mai puternica, cu atat o incarci mai greu. Ce vreau sa zic, ia-ti de 3,60m ! Ia-ti Warrior S Spod !(daca tot ai lansete Warrior S).tavi83 scrie:Ce lungime de spod este mai recomandata...3,60 sau 3,90 ?Tinind cont ca pescuiesc cu lansete de 3,90/3,5lbs.Eu inclin mai mult spre una de 3,90 dar ce imi da de gandit este lanseta Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs care este foarte laudata printre pescari
Fox cred ca va fi alegerea finala pana la urma.Neamtul scrie:Tavi, parerea mea e ca, cu cat o lanseta e mai lunga si mai puternica, cu atat o incarci mai greu. Ce vreau sa zic, ia-ti de 3,60m ! Ia-ti Warrior S Spod !(daca tot ai lansete Warrior S).tavi83 scrie:Ce lungime de spod este mai recomandata...3,60 sau 3,90 ?Tinind cont ca pescuiesc cu lansete de 3,90/3,5lbs.Eu inclin mai mult spre una de 3,90 dar ce imi da de gandit este lanseta Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs care este foarte laudata printre pescari
Din cate stiu eu Cristi a aruncat cu MTX14 spod 208 m si a castigat categoria respectiva.andrei_o88 scrie:Off topic ....imi cer scz ...am carp expert spod isi face treaba ......
In atentia domnului Mitranescu ....as vrea sa aflu distanta reusita de mtx 14 spod in bulgaria la concurs ....sunt mai meseriasi ca ai nostrii?
Aici nu se pune problema de calitate a lansetei . In primul rand trebuie sa fie util spod-ul .tavi83 scrie:Poate ma ajutati voi,ca eu sunt putin nehotarat care sa o aleg?
Sau poate aveti voi alte propuneri pana in pretul acestora.
1.Fox Warrior S Spod 3,60m/5,5lbs
2.Carp Expert Spod 5lb 3.75m
3.Shimano Alivio DX Specimen Spod 12' 5,5lb
4.HAKUYO MTX14 SPOD (3,90 M - 5lbs)
Nu ma intereseaza sa platesc firma ce calitatea lansetei.