CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CARP THEATRE - joi ora 20,00!

Mesaj de Vladut Mateianu »

the mover scrie:De ce sa schimbi ceva care s-a dovedit a fi un sistem OK.,si a dat si rezultate.?
Ca asa vrea federatia popescu ptr ca nu are cluburi membre care sa aiba loturi ! :evil:
Acest gen de discutie a mai fost si acum cativa ani, este clar (vorbim de rezultate) ca actualul sistem pe cluburi este cel mai bun....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Ei bine, recititi postarile lui Mihai Nederi (Mcarp) si veti vedea care sunt "reusitele" popesciene: nu va faceti iluzii, exact ca Mihai, sunt o multime de alti pescari care au crezut la fel si au fost convinsi de elucubratiile popesciene. Anume ca lucrurile se vor intampla ca in alte sporturi, ca federatia va sustine in totalitate financiar participarea lotului la CM, ca lotul il va face un selectioner procedand aidoma, sa zicem, selectionerului de la football, handbal, baschet, polo etc.

Ceea ce e mai grav e ca, legal, de acum inainte, lucrurile nici nu se mai pot desfasura altfel (decat daca nu se schimba cumva legislatia sau, mai bine zis, pozitionarea pescuitului fata de legislatie). Mai mult, scotand potaia popesciana din ecuatie, oricine ar veni in locul lui, starea de fapt (imposibilitatea federatiei de a sustine financiar, asa cum prevede legea, activitatea loturilor nationale ) ramane exact aceeasi. Poate doar sa vina Carstocea presedinte si sa sustina el loturile, din banii lui. Ceea ce, sa recunoastem, e un scenariu mai mult decat SF.

Tinand cont de toate astea, eu ii sfatuiesc pe cei interesati sa dea curs invitatiei lui Andrei Vladeanu si, prin intermediul lui (in sesnsul ca el este cel care va propune si planul si bugetul), sa ceara cat mai multe federatiei (cat mai multe din ce a promis). Adica sa-l ajute sa intocmeasca o forma de organizare competitionala a CN si un lot national care sa mearga la CM, astfel incat federatia sa platesca (sic!) cat mai mult (adica bugetul propus sa fie cat mai mare). Iar lotul care castiga CN si va fi desemnat sa participe la CM sa se duca acolo cu mainile in buzunare, federatia sa-i puna absolut totul la dispozitie (exact cum se procedeaza in alte sporturi, ca tot a fost asimilat pescuitul unui sport, nu?).
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ionut72 scrie:Ei bine, recititi postarile lui Mihai Nederi (Mcarp) si veti vedea care sunt "reusitele" popesciene: nu va faceti iluzii, exact ca Mihai, sunt o multime de alti pescari care au crezut la fel si au fost convinsi de elucubratiile popesciene. Anume ca lucrurile se vor intampla ca in alte sporturi, ca federatia va sustine in totalitate financiar participarea lotului la CM, ca lotul il va face un selectioner procedand aidoma, sa zicem, selectionerului de la football, handbal, baschet, polo etc.

Ceea ce e mai grav e ca, legal, de acum inainte, lucrurile nici nu se mai pot desfasura altfel (decat daca nu se schimba cumva legislatia sau, mai bine zis, pozitionarea pescuitului fata de legislatie). Mai mult, scotand potaia popesciana din ecuatie, oricine ar veni in locul lui, starea de fapt (imposibilitatea federatiei de a sustine financiar, asa cum prevede legea, activitatea loturilor nationale ) ramane exact aceeasi. Poate doar sa vina Carstocea presedinte si sa sustina el loturile, din banii lui. Ceea ce, sa recunoastem, e un scenariu mai mult decat SF.

Tinand cont de toate astea, eu ii sfatuiesc pe cei interesati sa dea curs invitatiei lui Andrei Vladeanu si, prin intermediul lui (in sesnsul ca el este cel care va propune si planul si bugetul), sa ceara cat mai multe federatiei (cat mai multe din ce a promis). Adica sa-l ajute sa intocmeasca o forma de organizare competitionala a CN si un lot national care sa mearga la CM, astfel incat federatia sa platesca (sic!) cat mai mult (adica bugetul propus sa fie cat mai mare). Iar lotul care castiga CN si va fi desemnat sa participe la CM sa se duca acolo cu mainile in buzunare, federatia sa-i puna absolut totul la dispozitie (exact cum se procedeaza in alte sporturi, ca tot a fost asimilat pescuitul unui sport, nu?).

exact despre acest lucru am amintit si eu intr-o postare mai veche,in care ceream lumii crapiste sa-i acorde sansa aceasta lui Andrei Vladeanu.Este singurul,in momentul de fata,care a reusit sa faca o legatura intre contestatari si federatie.daca ma gandesc mai bine,cam singurul care cu adevarat vrea sa faca ceva ptr pescuitul la crap al tarii noastre pe plan international

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

RazvanG scrie: ...singurul care cu adevarat vrea sa faca ceva ptr pescuitul la crap al tarii noastre pe plan international
Pe plan international a facut deja... :cry:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

:lol: :lol: :lol: fina de tot ironia . Bravo comandante .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

depinde ce intelegi... :wink:
eu am inteles ca s-a dus dreacu cm din romanica
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

exact despre acest lucru am amintit si eu intr-o postare mai veche,in care ceream lumii crapiste sa-i acorde sansa aceasta lui Andrei Vladeanu.Este singurul,in momentul de fata,care a reusit sa faca o legatura intre contestatari si federatie.daca ma gandesc mai bine,cam singurul care cu adevarat vrea sa faca ceva ptr pescuitul la crap al tarii noastre pe plan international
Razvan, eu nu cred ca Andrei poate face ceva pentru pescuitul de competitie intern si international, in actuala conjunctura la care s-a ajuns. Si nu pentru ca n-ar dori, ci pentru ca nu sunt bani.

Eu am dat sfatul pe care l-am dat, avand in minte urmatoarele: e testul ultim pentru potaia popesciana (cel ce va da masura "capabilitatilor" acestuia), o buna ocazie sa scapam complet de creatura si, mai mult, se va vedea astfel cat de anacronica este ideea unei "federatii in pescuit" si care sunt posibilitatile reale ale unei astfel de constructii.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vali Vesa scrie:
RazvanG scrie: ...singurul care cu adevarat vrea sa faca ceva ptr pescuitul la crap al tarii noastre pe plan international
Pe plan international a facut deja... :cry:
Comandante,tu sti cat de tare imi doresc sa particip la Campionatele Nationale si sti cat imi doream asta vara sa joc ,vorbeam in timp ce ne plimbam pe balta.Nu cred ca Andrei este in stare sa piarda si ultimul tren in ceea ce priveste pescuitul competitional intern si international.Amanarea CM-ului nu a venit in urma actiunilor lui neaparat,hai totusi sa ne punem la masa si sa vedem cum se poate rezolva.Eu sunt in stare sa pun pariu pe ce doresti dumneata,ca CM-ul se va face in Romania.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

ionut72 scrie:
Razvan, eu nu cred ca Andrei poate face ceva pentru pescuitul de competitie intern si international, in actuala conjunctura la care s-a ajuns. Si nu pentru ca n-ar dori, ci pentru ca nu sunt bani.

Eu am dat sfatul pe care l-am dat, avand in minte urmatoarele: e testul ultim pentru potaia popesciana (cel ce va da masura "capabilitatilor" acestuia), o buna ocazie sa scapam complet de creatura si, mai mult, se va vedea astfel cat de anacronica este ideea unei "federatii in pescuit" si care sunt posibilitatile reale ale unei astfel de constructii.
Niciodata sa nu spui,niciodata :wink: nu si cand la mijloc este AV-ul :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei nu este independent Razvan, ci este vocea federatiei lui popescu ! Ca independent as fi fost si eu dispus la dialog, asa insa nu avem cum sa mergem mai departe..... Iar cei care se vor duce la sedinta vor fi indrumati sa "aleaga" ceea ce deja este stabilit... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”