Mie m-i se pare nejustificat pretul oricarei lansete care se rupe, fie ca e prost materialul fie ca e construita gresit !... si intamplator am vazut rupte mai multe bete de 2000 ron, decat de 400 ron !
Asa este MAI ALES SHIMANO-->>>modelele alea mai scumpe(xtr-a,xtr-b..,etc)

sa posteze proprietarii
Spre exemplu imi vine in minte acum un autohton cum ar fi vladut care a facut o copie dupa Venture V2(blank ramforst cap-coada) si s-a vandut chiar si la acelasi pret si nimeni nu a comentatatat atat de mult. a fost un blank ff bun si rezistent si nu am auzit multi sa rupa acea lanseta.pe cand posesorii de shimano,free spirit, greys-modele te top....dati un search, asa din curiozitate.
Referitor la blancul lui Dan, daca este facut din tesatura 1K(BEST) ,2K,3K cap-coada , o sa dea lovitura cu aceste lansete
In momentul cand o fabrica poate sa creeze un blanc din carbon cu o tesatura naturala cum am specificat mai sus, nu se poate sa fie altceva decat blancuri de top, care ori se rup de la prima aruncare ori nu se mai rup niciodata(folosite corect)
Spun asta din precizarile sumare pe care le-a facut Dan despre anumite specificatii(rigiditate,actiune,greutate,conicitate) si mi-am dat seama ca nu au cum sa fie altceva

---am dreptate Dane?