noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
radu_popeanu
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de radu_popeanu »

ionut72 scrie: Eu n-am inteles ca ar fi copia lui Hi-S, ci doar ca Hi-s-ul a fost folosit si prezentat ca etalon pentru cerintele lui Dan. Ceea ce e cu totul altceva. Nu vad nimic gresit sa-i prezinti chinezului un Hi-S si sa-i spui: vezi lanseta asta? Vreau una mai buna daca se poate (din punctul de vedere al parametrilor) si care sa aiba pretul X.
S-a strigat BINGO! Eu nu pot decat sa salut initiativa lui Dan! Astept sa vad lansetele noi si apoi sa ma hotarasc daca imi iau Shimano XS1 Intensity sau noile MTX!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

radu_popeanu scrie:
ionut72 scrie: Eu n-am inteles ca ar fi copia lui Hi-S, ci doar ca Hi-s-ul a fost folosit si prezentat ca etalon pentru cerintele lui Dan. Ceea ce e cu totul altceva. Nu vad nimic gresit sa-i prezinti chinezului un Hi-S si sa-i spui: vezi lanseta asta? Vreau una mai buna daca se poate (din punctul de vedere al parametrilor) si care sa aiba pretul X.
S-a strigat BINGO! Eu nu pot decat sa salut initiativa lui Dan! Astept sa vad lansetele noi si apoi sa ma hotarasc daca imi iau Shimano XS1 Intensity sau noile MTX!
Ai un simt al umorului foarte dezvoltat. Bravo!
Critic echilibrat

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Oscior cu ce bete pescuiesti in acest moment?
Imagine

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

ionut72 scrie:@Adrian
Dar asta cu copia de Hi-S...
Eu n-am inteles ca ar fi copia lui Hi-S, ci doar ca Hi-s-ul a fost folosit si prezentat ca etalon pentru cerintele lui Dan. Ceea ce e cu totul altceva. Nu vad nimic gresit sa-i prezinti chinezului un Hi-S si sa-i spui: vezi lanseta asta? Vreau una mai buna daca se poate (din punctul de vedere al parametrilor) si care sa aiba pretul X. :lol:
Deci tu spui ca daca iau o lanseta si o trimit in China, drept etalon si le spun alora ca o vreau si mai buna nu e copie. :)
Adevarul e ca ai dreptate, daca ''copia'' iese mai buna, nu mai e copie.
Catch and Release

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Mai ce naiba vorbim dsicutii?
Nu toate masinile seamana intre ele?Sunt sau nu copii?
Nu toate mulinetele fac aceiasi treaba?Sunt sau nu copii?
Dan face o treaba buna din pctmdv iar voi nu gasiti mai oameni buni un cuvant bun la treaba asta.Parca va baga mana in buzunar si pe banii vostri face el copii.Ce dreak?
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie:Mie personal mi se pare un pret nejustificat pt brandul Hakuyo.......
Mie m-i se pare nejustificat pretul oricarei lansete care se rupe, fie ca e prost materialul fie ca e construita gresit !... si intamplator am vazut rupte mai multe bete de 2000 ron, decat de 400 ron !
Cand Renault a preluat Dacia au anuntat ca vor face cea mai buna masina din Europa, cu pretul sub 5000 de euro ... si-au facut un prim Logan...fara aer conditionat, fara CD-player, fara geamuri actionate electric, fara airbag, fara servo, fara abs, fara, fara,fara ...ieftin si bun, c-asa ii place romanului. Avand ceva experienta in spate, cei de la Renault au zis...bai, n-or fi doar saraci si chitrosi in tara asta, hai sa facem si ceva mai bun...si uite asa Dacia a scos pe piata si varianta full option, de peste 10000 euro, cu care sa poata sa se bata pe piata cu Chevrolet, Fiat, Skoda, Opel, etc.,etc. Daca ar fi considerat ca orice alt model mai scump de 5000 de euro e nejustificat, Dacia nu ar mai fi fost prezenta pe piata din Romania in ziua de azi !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

MeluCatelu

Mesaj de MeluCatelu »

gor965 scrie:
osc1or scrie:Mie personal mi se pare un pret nejustificat pt brandul Hakuyo.......
Mie m-i se pare nejustificat pretul oricarei lansete care se rupe, fie ca e prost materialul fie ca e construita gresit !... si intamplator am vazut rupte mai multe bete de 2000 ron, decat de 400 ron !
Cand Renault a preluat Dacia au anuntat ca vor face cea mai buna masina din Europa, cu pretul sub 5000 de euro ... si-au facut un prim Logan...fara aer conditionat, fara CD-player, fara geamuri actionate electric, fara airbag, fara servo, fara abs, fara, fara,fara ...ieftin si bun, c-asa ii place romanului. Avand ceva experienta in spate, cei de la Renault au zis...bai, n-or fi doar saraci si chitrosi in tara asta, hai sa facem si ceva mai bun...si uite asa Dacia a scos pe piata si varianta full option, de peste 10000 euro, cu care sa poata sa se bata pe piata cu Chevrolet, Fiat, Skoda, Opel, etc.,etc. Daca ar fi considerat ca orice alt model mai scump de 5000 de euro e nejustificat, Dacia nu ar mai fi fost prezenta pe piata din Romania in ziua de azi !
Foarte haioasa postarea ta.
Si spun haioasa pt ca evident ai spus cele de mai sus in necunostinta de cauza.
Renault a facut Dacia full options si masina de peste 10000 euro pt piata din vest si nu pt Romania.(cauta in comunicatele Renault si vei vedea cui se adreseaza in special modelele in cauza).
Au ales sa le asambleze in Romania pt ca mana de lucru este ieftina la noi.
Ca atare importa piesele de la firma mama din Franta la preturi f mari,le asambleaza aici la pret mic cu manopera,vand cu o marja mica de profit si implicit platesc impozit(pe profit) mic.In felul acesta grosul banilor ramne in Franta unde sunt produse motoarele,cutiile de viteza,etc.

In ceea ce il priveste pe Dan,nu pot decat sa il felicit pt strategia de marketing!
C.S. CARP ZONE

viper28

Mesaj de viper28 »

Sunt curios sa vad cati din cei care au afirmat ca "Hakuyo face copii", ca "MTX Class este prea scump" doresc sa achizitioneze aceasta lanseta?
Fratilor, Dan Mitranescu nu va obliga sub nici o forma sa cumparati ceea ce comercializeaza el. Si daca MTX Class va fi la fel de bun ca si HI'S 200 si costa cat jumatate din acesta, ce e rau in asta?
Cine doreste sa cumpere un Class la 800ron o va face, cui i se pare scump nu o va cumparata si gata. Daca Mitranescu ofera alternative la preturi mai mici, de ce sa nu ne bucuram, noi pescarii?
In postarile multora se simte un pic de invidie ca omul reusete, prin produsele aduse si marketingul facut, sa vanda cu succes. Mai mult ca omul vinde lansete la pretul rezonabile care nu se rup, cu care lansezi la distanta chiar si cu naditor.
Nu iau partea nimanui acum, ci doar expun realitatea. Vorbesc in calitate de simplu pescar care CHELTUIE BANI pe lansete, mulinete si tot ce trebuie pentru un pescuit normal, de placere.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MeluCatelu scrie: Foarte haioasa postarea ta.
Si spun haioasa pt ca evident ai spus cele de mai sus in necunostinta de cauza.
Renault a facut Dacia full options si masina de peste 10000 euro pt piata din vest si nu pt Romania.(cauta in comunicatele Renault si vei vedea cui se adreseaza in special modelele in cauza).
Au ales sa le asambleze in Romania pt ca mana de lucru este ieftina la noi.
Ca atare importa piesele de la firma mama din Franta la preturi f mari,le asambleaza aici la pret mic cu manopera,vand cu o marja mica de profit si implicit platesc impozit(pe profit) mic.In felul acesta grosul banilor ramne in Franta unde sunt produse motoarele,cutiile de viteza,etc.
N-ai inteles esentialul postarii mele. Cand vrei sa iei o firma mica si s-o faci mai mare, nu te bazezi doar pe un singur produs, ptr. o singura categorie de clienti (cu venituri mici si foarte mici)...ca ramai tot o firma mica ! Ma rog, era o paralela legata de diversificarea ofertei unei firme, in functie de cerere, pe criterii de calitate (de performanta)... tocmai ptr. ca cineva spunea ca pretul e nejustificat in cazul firmei Hakuyo, doar ptr. ca se numeste asa.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

Asa este MAI ALES SHIMANO-->>>modelele alea mai scumpe(xtr-a,xtr-b..,etc) :lol: sa posteze proprietarii :wink:
Spre exemplu imi vine in minte acum un autohton cum ar fi vladut care a facut o copie dupa Venture V2(blank ramforst cap-coada) si s-a vandut chiar si la acelasi pret si nimeni nu a comentatatat atat de mult. a fost un blank ff bun si rezistent si nu am auzit multi sa rupa acea lanseta.pe cand posesorii de shimano,free spirit, greys-modele te top....dati un search, asa din curiozitate.
Referitor la blancul lui Dan, daca este facut din tesatura 1K(BEST) ,2K,3K cap-coada , o sa dea lovitura cu aceste lansete :wink:
In momentul cand o fabrica poate sa creeze un blanc din carbon cu o tesatura naturala cum am specificat mai sus, nu se poate sa fie altceva decat blancuri de top, care ori se rup de la prima aruncare ori nu se mai rup niciodata(folosite corect)
Spun asta din precizarile sumare pe care le-a facut Dan despre anumite specificatii(rigiditate,actiune,greutate,conicitate) si mi-am dat seama ca nu au cum sa fie altceva :wink: ---am dreptate Dane?
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”