noile modele de lansete de la HAKUYO

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Adrian B
Puncte: 0

Re: noile modele de lansete de la HAKUYO

Mesaj de Adrian B »

Alen, vrei sa spui ca sunt invidios? Ma faci sa rad. Nu am absolut niciun interes, de aia imi si permit sa scriu ce vreau.
Cum te-ai simti, daca azi ai inventa spomb, si copia ar fi maine in Niro?
Catch and Release

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Adrian B scrie:Cum adica a aparul metalul? Si cand a aparut era inovatie sau ce?
Serios ca nu ma intereseaza daca nu vinzi nicio lanseta sau daca-i bagi in faliment pe aia de la Free Spirit cu acest nou Bugatti.
Ce contributie ai tu la aceasta lanseta? Faptul ca ai cumparat-o cu 21 milioane si ai trimis-o in China pentru a deveni Bugatti?
Stii de ce te legi de Hi-S 200? La fel cum multi producatori autohtoni de boiliesuri declara ca folosesc ingrediente CC Moore. Inainte, erau glume despre CC Moore: i se spunea CC Catch (o cantareata). Ulterior, cand CC Moore a devenit puternica, ma rog, cand calitatea era atat de evidenta incat a intrecut gluma, multi producatori, afirmau ca folosesc produse CC Moore de unde sa rezulte si calitatea boiliesului. Tu nu faci altceva decat sa-i faci un compliment imens si reclama acestui Hi-S200.
MTX 14 deja se bate de la egal la egal cu alte lansete consacrate de distanta. Mi se parea foarte sepactaculos ca tu si Hakuyo sa veniti – pe aceleasi principii de constructie a unui blanc - exclusiv cu priceperea voastra, din care sa rezulte un Bugatti.
Una peste alta iti urez succes, sunt destui oameni care iti cupara produsele, unii multumiti altii mai putin multumiti, ca asa e peste tot.

Roata a fost facuta prima data din lemn si apoi din metal . A fost o copie , o inovatie sau o inventie cea din metal? La asta ma refeream .

Asa este. Consider Hi-s 200 cea mai buna lanseta pentru pescuitul de competitie. Am avut ambitia sa fac una si mai buna . ( mai rigida sau mai usoara ) . Am primit raspuns ca nu se poate din punct de vedere al blank-ului. O valoare suplimentara se poate da lansetei numai din inele , din plasarea lor si mandrina mai sus. Este total alta lanseta. Asta este inovatia !

Cand esti intr-un concurs conteaza si numele celor care participa la acea competitie atunci cand ai un rezultat bun . Altfel rezultatul nu are nicio valoare. Sunt unii care au rezultate numai cand pescuiesc singuri pe balta :D Nu ma intereseaza aspectul . :D

Am fost intrecut in competitii de pescuit de pescari care folosesc mamaliga , care au inceput sa pescuiasca cu fire de 0,20 , care schimba lansetele dupa patru ceasuri legate cu scoci , momitoare rasucite ca sa reduca torsionarea firelor ...
Ia spune : Sa ii judec ca mi-au copiat stilul sau sa ii apreciez ? E uite ca eu ii apreciex maxim chiar daca mi-au luat banii.

Legat de nada iti spun eu ca avem producatori care dau clasa la toata Anglia. Ca ii pun pe englezi sa are , sa semene , sa treiere , sa macine si sa le asigure necesarul pentru nada este altceva. :D Noi pescuim , nu le avem cu agricultura. Ne permitem sa platim lucrurile simple. :D

lucian76

Mesaj de lucian76 »

Dan Mitranescu scrie:
Legat de nada iti spun eu ca avem producatori care dau clasa la toata Anglia. Ca ii pun pe englezi sa are , sa semene , sa treiere , sa macine si sa le asigure necesarul pentru nada este altceva. :D Noi pescuim , nu le avem cu agricultura. Ne permitem sa platim lucrurile simple. :D

De obicei nu ma bag unde nu imi fierbe oala dar aceasta afirmatie mi se pare total gratuita . As vrea sa stiu domnule Mitranescu daca aveti si argumente concrete cu care sa sustineti ceea ce afirmati . Din cate stiu eu noi cam importam nada de la ei si nu prea le exportam nimic . Nu stiu cum se face ca la urma, cand tragem linie, ajungem la concluzia ca suntem mult mai buni decat englezii si la echipamente si la nada si eventual in tot ce tine de pescuitul crapului . Problema noastra e ca suntem buni dar nu ne cumpara nimeni din afara produsele ....niste snobi englezoii astia,... ce stiu ei :lol:
Ultima oară modificat Joi Ian 23, 2014 15:20 de către lucian76, modificat 1 dată în total.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

mrs scrie:Era sub forma de gluma vizavi de articolul de mai sus domnule Albert.
Scuze, daca puneai zambilici nu comentam nimic :lol:
In rest...astept sa vad cum rup norma noile lansete in concursuri. :)

...la concursurile din Romania :lol:

Ari GOLD

Mesaj de Ari GOLD »

Vad ca pe topicu asta sau antrenat in discutii atat cei de la free spirit cat si alte branduri de lansete eu inchideam topicu si refuzam sa va mai raspund la asemenea aberati si tampeni scoase pe gura. p.s. nu sunteti obligati sa le cumparati dar in acelasi timp sunteti obligati sa nu vorbiti pana nu le vedeti le incercati le folositi atunci o parere poate sa conteze si chiar si atunci aceea parere este personala nu universala !

Dan Mitranescu
Veteran

Adrian B scrie:Alen, vrei sa spui ca sunt invidios? Ma faci sa rad. Nu am absolut niciun interes, de aia imi si permit sa scriu ce vreau.
Cum te-ai simti, daca azi ai inventa spomb, si copia ar fi maine in Niro?
Scri tot ce vrei ? :)
...................
Dar tu cum te-ai simti sa cumperi un produs cu 60 de lei si sa afli ca pretul real este de 4 ori mai mic?
Sunt mii de oameni in situatia asta si doar cativa in situatia expusa de tine?

Am facut plumbi vopsiti , cu tija si cu autointepare. Singurii de acest fel din lume . Se pescuieste cu ei la cel mai inalt nivel datorita utilitatii .
Puteam sa ii pun la un pret mai mare fata de ce era pe piata. Am ales sa ii pun la jumatate de pret. De trei ani concurenta se uita in vazduh .

Vrei sa-ti protejezi o idee fii primul care o aplica si pune-i un pret care nu lasa loc altora. Asta este succesul . Vine greu asa . este adevarat. Uite unde este China pe aceasta idee si cine ii mai prinde . ( sau cine mai face plumbi si momitoare in Romania :D ).

P.S. Felicitari Baracuda pentru inovatia din procesul tehnologic prin care ai dus pretul la un sfert chiar daca produsul a ramas identic.
http://danmitranescu.ro/247-1198/CUPE-NADIRE/SPOMB.php

Dan Mitranescu
Veteran

lucian76 scrie:
Dan Mitranescu scrie:

De obicei nu ma bag unde nu imi fierbe oala dar aceasta afirmatie mi se pare total gratuita . As vrea sa stiu domnule Mitranescu daca aveti si argumente concrete cu care sa sustineti ceea ce afirmati . Din cate stiu eu noi cam importam nada de la ei si nu prea le exportam nimic . Nu stiu cum se face ca la urma, cand tragem linie, ajungem la concluzia ca suntem mult mai buni decat englezii si la echipamente si la nada si eventual in tot ce tine de pescuitul crapului . Problema noastra e ca suntem buni dar nu ne cumpara nimeni din afara produsele ....niste snobi englezoii astia,... ce stiu ei :lol:
Niciodata cel care a inventat alba-neagra nu o sa joace acest joc. Asa ca englezii nu cumpara de la noi. :D
Legat de cata nada se vinde in tarile vecine : Ungaria , Bulgaria , Ucraina ,... , intreaba-i pe Tata Nitu , Senzor , Carping , Bogdan Dragan ...
Noi cumparam materia prima ( si aici nu este domeniul meu ca iti spuneam eu cate ceva ... :wink: ) si vindem produsul finit in multe tari. Noi nu cumparam nada de calitate de afara ( produs finit ) niciodata . ( nu iau in calcul fainurile unguresti de consum in masa care la banii care vin chiar nu mai trebuie sa ne batem noi capul cu ele ).

P.S. postarea mea citata a fost mai mult cu tenta de gluma , dar reala in esenta.

Dan Mitranescu
Veteran

Albert scrie:
mrs scrie:Era sub forma de gluma vizavi de articolul de mai sus domnule Albert.
Scuze, daca puneai zambilici nu comentam nimic :lol:
In rest...astept sa vad cum rup norma noile lansete in concursuri. :)

...la concursurile din Romania :lol:
Pai nu , ca la concursul de afara , din Bulgaria , cu toate brand-urile renumite prezente , nu a fost rupta norma ci gura . :D
MTX SPOD , MTX14 si MTX11 au castigat detasat categoriile .
Stiu , "pilotul" conteaza . Dar pe jos nu poate. :wink:

lucian76

Mesaj de lucian76 »

Dan Mitranescu scrie:
lucian76 scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Niciodata cel care a inventat alba-neagra nu o sa joace acest joc. Asa ca englezii nu cumpara de la noi. :D
Legat de cata nada se vinde in tarile vecine : Ungaria , Bulgaria , Ucraina ,... , intreaba-i pe Tata Nitu , Senzor , Carping , Bogdan Dragan ...
Noi cumparam materia prima ( si aici nu este domeniul meu ca iti spuneam eu cate ceva ... :wink: ) si vindem produsul finit in multe tari. Noi nu cumparam nada de calitate de afara ( produs finit ) niciodata . ( nu iau in calcul fainurile unguresti de consum in masa care la banii care vin chiar nu mai trebuie sa ne batem noi capul cu ele ).

P.S. postarea mea citata a fost mai mult cu tenta de gluma , dar reala in esenta.
Poatarea e o gluma si nu are legatura cu realitatea .....nu vreau sa dezoltam aici discutia ca stricam topicul :lol:

Dan Mitranescu
Veteran

lucian76 scrie: Poatarea e o gluma si nu are legatura cu realitatea .....nu vreau sa dezoltam aici discutia ca stricam topicul :lol:
Pai asta este topicul pana la urma Romania vs. Anglia. :D
Lansetele in cauza nici macar nu au aparut...
Poate se scufunda vaporul . :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”