APEL LA SANATATE MORALA

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: APEL LA SANATATE MORALA

Mesaj de gabi1 »

pangica a cerut auto banarea.
Aveam pretentii la tine, autobanarea este o hotarare unilaterala.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

andrei vladeanu scrie: Domnilor ingrijorati de faptul ca libertatea de exprimare a domniilor voastre ar putea fi catusi de putin ingradita de mesajul lui Tibi Manascu, va rog sa faceti un efort sa realizati ca exista colegi de forum care gandesc exact ca-n vorbele de mai jos:

(...) Tot mai multe si mai vivace forme fara fond, aparitii cenusii intr-un peisaj ce nu isi mai valorizeaza culorile, personaje nascute din frustrari si neputinte se exprima si se manifesta pe fondul unei condamnabile tolerante. Un loc in care pana mai ieri veneam cu sufletul deschis sa aflu noutati despre competitia crapista, sa vad inovatii in materie de pescuit la crap s-a transformat, fara voie si fara vadita premeditare, intr-o hazna pestilentiala. (...)
Mi-ati inteles gresit mesajul, ingradirea libertatii de exprimare nu are de-a face cu promovarea limbajului injurios. Imi permit sa-l citez si eu pe autor, ca sa intelegeti de ce nu sunt de acord cu el
"...Nu par a avea niciodata nimic de comunicat, cu toate acestea sunt prezenti in orice subiect, pe orice tema, intotdeauna opozanti. Ei stiu, ei au, ei cunosc, ei afla, ei poseda - sunt verbe ce trebuie sa ramana ca mesaj principal al alocutiunilor lor...
...Fenomenul nu este nici pe departe izolat. Ceea ce semnalez eu in comunitatea noastra, se intampla la toate nivele societatii noastre maladive. Radio Guerrilla identifica personajul in al sau “Atlas de mitocanie urbana” sub numele de ”Anonimul de forum (Forum anonimus contrae)”...
...isi da cu parerea pe alte bloguri, forumuri si site-uri sociale. Fiind fricos din fire s-a adaptat perfect la mediul virtual avand capacitate de camuflare aproape infinite. Este foarte curios, chiar bagacios, si intervine cu cate un comentariu neinspirat, in orice discutie importanta de pe internet, apoi verifica cu febrilitate reactiile. Mai rar inteligent, este deseori agresiv, pripit si intotdeauna contra. Dezvoltarea intarziata a cortexului sau este demonstrate de greselile gramaticale sau de logica si preferinta pentru prescurtari, pe care nu le poate intelege decat un alt reprezentant al aceleasi specii...

Si incheie victorios descrierea cu o anecdota " In lumea asta rau facuta rahatii scriu in loc sa puta"

Din peste 7000 de membrii inregistrati si alti zeci de mii de vizitatori unici eu nu cunosc personal pe nimeni, toti sunt niste anonimi de forum pentru mine si pentru foarte multi altii. Toti acesti anonimi care isi mai dau cu parerea, inspirat sau nu, despre vre-o montura sau o mulineta au fost jigniti intr-un mod gretos. Noi suntem niste cacati care ne dam cu parea in loc sa putim, si ar trebui sa ne abtinem pentru ca-i stricam serile domnului Tibi Manascu cand verifica ce mai e nou in lumea crapista. Daca domnului scriitor nu-i plac interventiile imbecililor si agramatilor de pe acest forum are la indemana butonul de "ignore" si ii recomand sa-l foloseasca, nu sa arunce cu rahat in niste oameni anonimi. Dansul deocamdata promoveaza chiar haznaua pestilentiala in articolul sau nicidecum un apel la normalitate.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

DumiD scrie:
Din peste 7000 de membrii inregistrati si alti zeci de mii de vizitatori unici eu nu cunosc personal pe nimeni, toti sunt niste anonimi de forum pentru mine si pentru foarte multi altii. Toti acesti anonimi care isi mai dau cu parerea, inspirat sau nu, despre vre-o montura sau o mulineta au fost jigniti intr-un mod gretos. Noi suntem niste cacati care ne dam cu parea in loc sa putim, si ar trebui sa ne abtinem pentru ca-i stricam serile domnului Tibi Manascu cand verifica ce mai e nou in lumea crapista. Daca domnului scriitor nu-i plac interventiile imbecililor si agramatilor de pe acest forum are la indemana butonul de "ignore" si ii recomand sa-l foloseasca, nu sa arunce cu rahat in niste oameni anonimi. Dansul deocamdata promoveaza chiar haznaua pestilentiala in articolul sau nicidecum un apel la normalitate.
Exagerezi. Nu stiu daca voit sau nu. Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul. Nu cred ca a fost cineva criticat pentru ca si-a exprimat vreo opinie, fie ea corecta sau eronata, despre o montura sau alt aspect tehnic.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Daca domnului scriitor nu-i plac interventiile imbecililor si agramatilor de pe acest forum
Propun banarea pentru "atac la persoana". Asta ca sa vedeti unde se va ajunge cu o asemenea masura ... mirobolanta. Daca zic "imbecila" pot fi propus spre banare?

Mai mult, daca tot e sa fim corecti si acceptam nazbatia care poarta numele de "atac la persoana" (care, eu am spus de cateva ori deja p'aci, e una dintre marile gugumanii inventate, prin asta intelegandu-se, de fapt, atacul la imaginea persoanei respective, care imagine e suma parerilor celorlalti despre acea persoana, ori termenul atac in cazul asta e folosit eronat) propun in mod firesc si natural sa fie considerat atac doar cel impotriva unei persoane reale.
! Pentru ca, impotriva unei persoane virtuale (care nu exista fizic), nu poate exista "atac".
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul.
Chiar voiam sa atrag atentia asupra a cat de evident e faptul ca efectul articolului lui Tibi asupra forumului este un exemplu stralucit de "unde dai si unde crapa". Si am sa explic imediat si la ce ma refer. In timp ce Tibi deplange prezenta peste tot a unora (si, mai ales, in cazul unor topicuri "importante" cum ar fi cele in care se incearca impunerea "federatiei" ca unica solutie prin tot felul de manipulari):
Nu par a avea niciodata nimic de comunicat, cu toate acestea sunt prezenti in orice subiect, pe orice tema, intotdeauna opozanti ... Este foarte curios, chiar bagacios, si intervine cu cate un comentariu neinspirat, in orice discutie importanta de pe internet
politica forumului (re)afirmata de catre Dan M spune clar:
Ca sa ma exprim altfel, oricine poate sustine orice idee, poate fi impotriva oricarei idei, dar in limitele decentei.
:D

Iarasi e amuzant ca, cei pentru care gramatica limbii romane e (inca) o taina, sunt muuuult mai rezervati in a-i transmite felicitari calduroase lui Tibi! Sau ele sunt insotite de un ... discret ... disclaimer! :D :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Dragos Sinca scrie: Exagerezi. Nu stiu daca voit sau nu. Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul. Nu cred ca a fost cineva criticat pentru ca si-a exprimat vreo opinie, fie ea corecta sau eronata, despre o montura sau alt aspect tehnic.
Daca vroia sa se refere doar la cei care isi dau cu parerea despre subiecte legate de CN ma tem ca exprimarea dansului lasa foarte mult de dorit...
Articolul este un atac murdar la anumite persoane dar si la publicul larg. Titlul nu are nici o legatura cu articolul in sine, este compus dupa modelul sport.ro/prosport, click aici sa vezi apelul la sanatate morala...si cand colo ce sa vezi, o oala de laturi imprastiate in stanga si-n dreapta. Anonimul de forum, imbecil, agramat si abuzat de parinti ma tem ca nu este Sornel Cerban, este utilizatorul de rand, care nu are treaba cu CN/CM si a carui vina este ca-si da cu parerea in toate subiectele.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan M scrie: Iar Popescu foarte rar a injurat. Intotdeauna a raspuns injuriilor primite. Din acest motiv nici nu a fost banat decat atunci cand a exagerat.
E nasol sa nu stii ce se intampla pe prorpiul forum. Nasol pentru tine, hilar pt. mine :lol: Sa-i dati rang de neprihanit cacaracterului. Cum intotdeauna raspundea mitielul..of,of.
Despre articol..ce sa zic? O lalaiala voit 'ntelijenta in care nea Tibi se invarte in jurul cozii cu o subtilitate demna de o grebla. L-a luat pe Cornel in catare si...in loc sa-l puste a dat-o pe tricotaj. De ce tocmai pe Cornel?! Zau ca nu-nteleg.Sunt niste mesaje si useri aici si pe forumul-frate pe langa care ce scrie Cornel e psalm si rugaciune.
Spun multi aici ca-i jurnalist. El si altii ca el.Or fi, nu zic nu. "Jurnalisti" lirico-metaforic-voit-elevati(lol). Ce nu inteleg eu la jurnalistii astia de ce nu scriu cu subiect si predicat. Si Tibi si Iuga(mersic AV pentru articole :lol: ) o lalaie intr-un stil demn de-o cauza mai buna. Vezi doamne asa se adreseaza ei elitelor, initiatilor, connoisseurilor..iar plebea tre' sa cada in extaz in fata condeiului expert.
Adeca vez' doamne ei stiu ceva ce noi nu stim da' nici nu ne zic. Ne ..servesc desene animate. Ma leshi? Continuati sa tricotati si sa va admirati andrelele unul altuia. Cand veti avea curajul sa scrieti negru pe alb ce va doare , ce stiti si ce vreti sa transmiteti dati un bip.
Pana atunci sa-nceapa marea pârâialã(de la pârât :lol:) pe cel mai curat forum din univers!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pana la urma cum e: asupra modului de confectionare a unei monturi iti poti da orice parere (fie ea si gresita), asupra CN si CM nu, n-ai voie?! (si gata, deja s-a hotarat, e batut in cuie, cine are si cine nu tangenta cu CN si CM?) :D

Tocmai din aceasta cauza afirm ca articolul lui Tibi nu e decat un sofism impachetat "elegant" in diverse "enormitati" (cum sunt versurile "poetului" lozincard, limbistul artistic al unei epoci pe care unii o cred, eronat, apusa), platitudini de genul "daca acceptam ca si cuvantul e o arma, atunci el poate ucide, bla, bla, bla" (cred sincer ca Tibi poate mult mai mult) si o mostra de evidenta ipocrizie (a facut DumiD lista "atacurilor" si jignirilor continute in articol). Care, probabil are impresia Tibi, ca lui ii sunt scuzat-exonerate de aparenta de "manifest" a textului respectiv.

A se intelege clar, pe mine unul nu m-a deranjat folosirea "atacurilor si jignirilor" in articolul respectiv, ci pretentia ipocrita ca altii sa nu o faca, ca-i urat!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

:lol: :lol: Proba de atac la persoana:
.... nepotismul si alte apucaturi contraproductive isi au sorgintea in vorbele lui Bratianu: "tara asta nu a dus niciodata lipsa de inteligente ci de caractere". asa ca... aveti grija domnilor Tibi.M, AV, Val.P si inca cativa.... realitatea aluneca pe langa dvs. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Cluburile care nu au finantare interna se confrunta cu aceeasi greutate in a gasi sponsori, pentru ca in loc sa ne putem mandri cu rezultate si competitii organizate ca la carte, cu multinationale ca sponsori strategici in CN ...
-Florentin Iuga

Acesta este un alt exemplu de manipulare. Sa lamurim si treaba asta. Nici o firma din lumea asta (cu atat mai putin o multinationala), exceptandu-le pe cele de profil, nu va "comite" (daca-mi e permis termenul) decat actiuni rationale (ma refer la rationalitatea economica, bineinteles). Ori, sponsorizarea unei echipe de pescuit este o actiune 100% "irationala economic", avand in vedere numarul de spectatori prezenti la un CN sau CM (maxim cateva sute) si gradul de prezenta al fenomenului in media (care e cvasi-nul). Acesta este de fapt concluzia la care a si ajuns (daca luam de buna povestea lui Florentin cu presupusul sponsor al clubului Carp Zone) respectivul sponsor, dar, pentru ca nu putea sa le-o tranteasca franc in fata, a folosit ca pretext chestia asta. De fapt (si stiu ce vorbesc, o fac din experienta), board-ul unei companii care aproba o astfel de sponsorizare poate fi tras la raspundere inclusiv pentru deturnare de fonduri. Mandatul CA-ului unei/oricarei firme este de a actiona in scopul crearii de profit pentru firma respectiva, nu de a face pomeni.

Si apoi, si daca ar fi asa, si presupunand ca popescu nu mai posteaza nimic d'acu' nainte, trecutul il urmareste indubitabil, cele cateva mii de posturi pline de laturi si amenintari la adresa pescarilor, din pozitia de presedinte de "federatie", vor ramane si sunt de ajuns pentru orice eventual posibil (dar extrem de improbabil dupa cum am demonstrat mai sus) viitor sponsor, sa fuga cat il tin picioarele ca dracu' de tamaie! Deci orice organizatie in care popescu detine vreo functie e condamnata din start la a nu se putea, nici macar, autosustine.

Eu unul i-am spus demult ca "fiecare pasare pre[/i limba ei piere"!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”