Aveam pretentii la tine, autobanarea este o hotarare unilaterala.pangica a cerut auto banarea.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Aveam pretentii la tine, autobanarea este o hotarare unilaterala.pangica a cerut auto banarea.
Mi-ati inteles gresit mesajul, ingradirea libertatii de exprimare nu are de-a face cu promovarea limbajului injurios. Imi permit sa-l citez si eu pe autor, ca sa intelegeti de ce nu sunt de acord cu elandrei vladeanu scrie: Domnilor ingrijorati de faptul ca libertatea de exprimare a domniilor voastre ar putea fi catusi de putin ingradita de mesajul lui Tibi Manascu, va rog sa faceti un efort sa realizati ca exista colegi de forum care gandesc exact ca-n vorbele de mai jos:
(...) Tot mai multe si mai vivace forme fara fond, aparitii cenusii intr-un peisaj ce nu isi mai valorizeaza culorile, personaje nascute din frustrari si neputinte se exprima si se manifesta pe fondul unei condamnabile tolerante. Un loc in care pana mai ieri veneam cu sufletul deschis sa aflu noutati despre competitia crapista, sa vad inovatii in materie de pescuit la crap s-a transformat, fara voie si fara vadita premeditare, intr-o hazna pestilentiala. (...)
Exagerezi. Nu stiu daca voit sau nu. Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul. Nu cred ca a fost cineva criticat pentru ca si-a exprimat vreo opinie, fie ea corecta sau eronata, despre o montura sau alt aspect tehnic.DumiD scrie:
Din peste 7000 de membrii inregistrati si alti zeci de mii de vizitatori unici eu nu cunosc personal pe nimeni, toti sunt niste anonimi de forum pentru mine si pentru foarte multi altii. Toti acesti anonimi care isi mai dau cu parerea, inspirat sau nu, despre vre-o montura sau o mulineta au fost jigniti intr-un mod gretos. Noi suntem niste cacati care ne dam cu parea in loc sa putim, si ar trebui sa ne abtinem pentru ca-i stricam serile domnului Tibi Manascu cand verifica ce mai e nou in lumea crapista. Daca domnului scriitor nu-i plac interventiile imbecililor si agramatilor de pe acest forum are la indemana butonul de "ignore" si ii recomand sa-l foloseasca, nu sa arunce cu rahat in niste oameni anonimi. Dansul deocamdata promoveaza chiar haznaua pestilentiala in articolul sau nicidecum un apel la normalitate.
Propun banarea pentru "atac la persoana". Asta ca sa vedeti unde se va ajunge cu o asemenea masura ... mirobolanta. Daca zic "imbecila" pot fi propus spre banare?Daca domnului scriitor nu-i plac interventiile imbecililor si agramatilor de pe acest forum
Chiar voiam sa atrag atentia asupra a cat de evident e faptul ca efectul articolului lui Tibi asupra forumului este un exemplu stralucit de "unde dai si unde crapa". Si am sa explic imediat si la ce ma refer. In timp ce Tibi deplange prezenta peste tot a unora (si, mai ales, in cazul unor topicuri "importante" cum ar fi cele in care se incearca impunerea "federatiei" ca unica solutie prin tot felul de manipulari):Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul.
politica forumului (re)afirmata de catre Dan M spune clar:Nu par a avea niciodata nimic de comunicat, cu toate acestea sunt prezenti in orice subiect, pe orice tema, intotdeauna opozanti ... Este foarte curios, chiar bagacios, si intervine cu cate un comentariu neinspirat, in orice discutie importanta de pe internet
Ca sa ma exprim altfel, oricine poate sustine orice idee, poate fi impotriva oricarei idei, dar in limitele decentei.
Daca vroia sa se refere doar la cei care isi dau cu parerea despre subiecte legate de CN ma tem ca exprimarea dansului lasa foarte mult de dorit...Dragos Sinca scrie: Exagerezi. Nu stiu daca voit sau nu. Insa ar trebuii sa realizezi ca Tibi se referea la cei care isi dau cu parerea despre anumite subiecte legate de CN si apartenenta la un for organizator sau altul, fara a avea vreo tangenta cu fenomenul. Nu cred ca a fost cineva criticat pentru ca si-a exprimat vreo opinie, fie ea corecta sau eronata, despre o montura sau alt aspect tehnic.
E nasol sa nu stii ce se intampla pe prorpiul forum. Nasol pentru tine, hilar pt. mineDan M scrie: Iar Popescu foarte rar a injurat. Intotdeauna a raspuns injuriilor primite. Din acest motiv nici nu a fost banat decat atunci cand a exagerat.
-Florentin IugaCluburile care nu au finantare interna se confrunta cu aceeasi greutate in a gasi sponsori, pentru ca in loc sa ne putem mandri cu rezultate si competitii organizate ca la carte, cu multinationale ca sponsori strategici in CN ...