O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de popescu59 »

Cea ce doresti tu equinox nu se poate realiza decit atunci cind se vor elimina premiile in bani . Atunci competitiile vor deveni ceva mai corecte din toate punctele de vedere .
Pina atunci toti sunt tentati si montati de premiile in bani si unii sunt in stare de orice pentru a cistiga acei bani , daca se elimina acele sume uneori imense va spun eu ca , concursurile vor devenii lejere din toate punctele de vedere indiferent de cite echipe vor participa dintr-un club. Si atunci numai si numai ambitia de a demonstra ca esti cel mai bun va fi criteriul principal care te va motiva .

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ Popescu

La Corbu unde sunt cele mai mari premii puse in joc ,de ce nu ies discutii aiurea si scandal ?

Sa vedem ce raspunzi .... :?:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

equinox

Mesaj de equinox »

De acord cu tine George.La modul ideatic tu ai dreptate.Insa iti dau un exemplu.......la un concurs cu staif...n-are rost sa dau nume.....in fiecare noapte se fataiau masinile pe balta mai dihai ca la un show auto,exact pe sub nasul arbitilor...eu ii vedeam pe arbitrii....ei pe mine...mai aveau putin si dirijau circulatia....as fi cazut in ridicol daca as fi facut contestatie!??Raspuns-da!Sau... eu pe Bradu' ...unii pe Vernescu.... iarasi nu dau nume.....urla la luna juma' de noapte(era si unu Bachus p-acolo) :wink: .Arbitrii erau la Mija....sunt convins ca nici ei n-au inchis un ochi ca si toata balta de altfel....s-au autosesizat?Canci!Sunt de acord sa facem contestatii in conditiile in care arbitrii nu pot avea cunostinta de anumite incalcari de regulament ( cum a facut echipa lui Bogdan Dragan... sti tu cand)...dar eu cred ca de principiu arbitrii trebuie sa se autosesizeze la incalcarile evidente,inainte ca noi sa fim nevoiti sa punem mana pe pix...in definitiv venim la concurs sa pescuim, nu sa ne perfectionam scrisu' sau sa facem spionaj.Repet..putina rigoare(cam in genul lui gor 965 :wink: ) n-ar strica.Toate cele bune!
Gelu....pescuim si noi?!!

equinox

Mesaj de equinox »

popescu59 scrie:Cea ce doresti tu equinox nu se poate realiza decit atunci cind se vor elimina premiile in bani . Atunci competitiile vor deveni ceva mai corecte din toate punctele de vedere .
Pina atunci toti sunt tentati si montati de premiile in bani si unii sunt in stare de orice pentru a cistiga acei bani , daca se elimina acele sume uneori imense va spun eu ca , concursurile vor devenii lejere din toate punctele de vedere indiferent de cite echipe vor participa dintr-un club. Si atunci numai si numai ambitia de a demonstra ca esti cel mai bun va fi criteriul principal care te va motiva .
Sau un fond de premiere mare si.... asa cum am mai propus ....impartit la mai multe echipe.Ar dinamiza lupta care s-ar duce pana la final.S-ar elimina noncombatul si fitilele.Va spun...chiar si numele grele ar lupta pentru un premiu indiferent cat ar fi el de mic...si trisorii (combinat cu un arbitraj riguros)n-ar mai fi tentati sa se faca de cacao...poate :wink: :lol: ....Toate cele bune!
Gelu....pescuim si noi?!!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

cornel.s scrie:
cornelserbu scrie:
cornel.s scrie:Ba exista. Data care vine n-am sa mai accept si am sa-i mut nasul la ceafa.
se vede ca ai "muuulte" concursuri la activ...pacat insa ca din alea putine cate au fost, n-ai invatat mai nimic...
as spune ca balta omoara tastatura...la tine e altfel, tastatura omoara pescarul :wink:
Nea Cornele cand bagi intr-un concurs bani cu care iti poti lua o carabina buna pentru goana si ti se intampla de-astea te gandesti a doua oara daca nu-i mai bine sa iti iei carabina aia si doua autorizatii de mistret si caprior ca macar castigi ceva.
Ai dreptate. Ar cam trebui sa sparg tastatura asta. Nu-mi aduce prea mari satisfactii. Ba din contra. Am urmarit topicul asta si mi-a lasat un gust amar. Nici macar nu se mai poate discuta. Daca ai o alta parere sau vi cu ceva nou trebuie sa-ti pui si streangul de gat.
ok, cum spui tu, dar vezi ca nu ai inteles esentialul...omul ala nadeste excesiv, dar in limita regulamentului...despre asta era vorba, insa pe tine te iau degetele inaintea gandirii :) ...acum ce mai zici, ii mai muti nasul la ceafa ???
si in alta ordine de idei, mie personal mi s-a intamplat asa ceva de cateva ori si nu am putut decat sa inghit in sec...asta-i smecheria cu vechimea...stii mai multe, dar nu pe toate :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Hai sa va spun si eu una cu naditul asta, sa tai pe nu stiu cine.
Este o prostie in 80% din cazuri . Ma refer la balti cu peste si unde exista posibilitatea pescuitului la distanta.
Daca mai pun si consumul de nada se apropie de 100% . Mai bine pescuieste si este suficient. :wink:
Mai mult reaua intentie deranjeaza decat pescuitul. Pentru unii este suficient pe motiv de stres. :D

Mai problematica mi se parea oprirea din pescuit pentru a face avantaj, dar si aici tot nu ii baga pestele in carlig.

Pana aici vorbim de echipe care cad una langa alta , au prietenii sau nu si nu au nici grija obrazului.Destul de izolate cazurile si nu asa de influente.

Pentru mine cea mai mare problema este sistemul pe puncte, prin care poti sa intervi de pe orice stand in desfasurarea concursului. De multe ori un punct valoreaza cat sute de kg . :wink:
Daca mai asociez asta cu clasamente "pe calitate" , unde diferentele sunt de grame sau de maxim un peste , atunci este si mai grav.
Cu toate acestea merg in continuare la concursuri. :D Le-am luat , dar si cand o sa le dau o sa fie bine , mai ales ca o sa o fac cu tamtam ! :wink: :D
Poate ne sesizam pana la urma. :wink:

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(La Corbu unde sunt cele mai mari premii puse in joc ,de ce nu ies discutii aiurea si scandal ?)

Aoleuuuuuuuuuuuuuuu mama Iulica cred ca ai uitat ca adevaratele scandaluri au inceput de la Corbu . Ca s-a facut manevra la tragere la grile etc . Nici nu am mai vrut sa citesc ca ma luase capu . Din cite imi amintesc se judeca unii si acum dupa acele scandaluri , asa ca scuze . Stiu pentru voi la 5 echipe participante de concurs trebuie 300 mil locul 1 ca oricine cistiga isi intorc banii . Dar cel mai clar e tot cum spun eu fara premii in bani , ceva premii in produse si atit si sa vezi frate ce frumos se comporta lumea .

marussik

Mesaj de marussik »

popescu59 scrie:(La Corbu unde sunt cele mai mari premii puse in joc ,de ce nu ies discutii aiurea si scandal ?)

Aoleuuuuuuuuuuuuuuu mama Iulica cred ca ai uitat ca adevaratele scandaluri au inceput de la Corbu . Ca s-a facut manevra la tragere la grile etc . Nici nu am mai vrut sa citesc ca ma luase capu . Din cite imi amintesc se judeca unii si acum dupa acele scandaluri , asa ca scuze . Stiu pentru voi la 5 echipe participante de concurs trebuie 300 mil locul 1 ca oricine cistiga isi intorc banii . Dar cel mai clar e tot cum spun eu fara premii in bani , ceva premii in produse si atit si sa vezi frate ce frumos se comporta lumea .
Scandalul a fost la CN,Iulian vorbeste de concursurile cu premii in bani.
Ionut Cosmescu
Clubul sportiv GREEN LAKE
0768 109 340

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cornelserbu scrie:
cornel.s scrie:
Nea Cornele cand bagi intr-un concurs bani cu care iti poti lua o carabina buna pentru goana si ti se intampla de-astea te gandesti a doua oara daca nu-i mai bine sa iti iei carabina aia si doua autorizatii de mistret si caprior ca macar castigi ceva.
Ai dreptate. Ar cam trebui sa sparg tastatura asta. Nu-mi aduce prea mari satisfactii. Ba din contra. Am urmarit topicul asta si mi-a lasat un gust amar. Nici macar nu se mai poate discuta. Daca ai o alta parere sau vi cu ceva nou trebuie sa-ti pui si streangul de gat.
ok, cum spui tu, dar vezi ca nu ai inteles esentialul...omul ala nadeste excesiv, dar in limita regulamentului...despre asta era vorba, insa pe tine te iau degetele inaintea gandirii :) ...acum ce mai zici, ii mai muti nasul la ceafa ???
si in alta ordine de idei, mie personal mi s-a intamplat asa ceva de cateva ori si nu am putut decat sa inghit in sec...asta-i smecheria cu vechimea...stii mai multe, dar nu pe toate :wink:
Tata Tizule eu vorbesc in concret. Crapmania 2012. Eu pe Vaci 2, Androne pe Vaci 1. Nadea noaptea cu bile din afara standului in extrema noastra stanga, ca altfel nu ajungeau acolo. De ce?!!!!!! Investitie noi, 70 de milioane. Noi ne ridicasem pe sector pe care l-am si luat inainte sa luam si balta si captura. In fiecare seara aceasi poveste. Si pescuit inafara standului. In penultima zi s-a stricat vadul si am inceput sa nu mai scoatem mai deloc. Am pierdut si balta si sectorul. Pestii s-au mutat la dreapta noastra. N-am eu concursuri multe, dar sunt pescar de peste 30 de ani. Explica-mi matale ce s-a intamplat ca ai experienta mai multa si ma tot certi.
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

popescu59 scrie:...Aoleuuuuuuuuuuuuuuu mama...
...ce patzishi Nae :roll: , venishi in picaj si te lovishi la c..ie :lol: :lol: :lol: ...
Scuze de off-topic, dar ma gindesc la "durerea" lui Nae.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”