Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nea Cornel, altcineva a scos axioma.....nu baiatul care a creat topiculcornelserbu scrie:n-ai ce povesti, cipica, tu nu intelegi ce spune baiatul ala ca pescuitul plantat nu e pescuit sportiv...probabil ca el a pescuit doar in cada![]()
sunt convins ca o sa sara acum de fund in sus, dar il sfatuiesc ca atunci cand etaleaza asemenea "axiome", sa se gandeasca de doua ori inainte, fiindca sunt convins ca nu a inventat el pescuitul
N-am de ce sa "sar de fund in sus", asta e parerea mea si nu trebuie sa inventez pescuitul sa am o parere despre el. Unii trag linie intre pescuit si pescuit sportiv la bomba, altii la "parasuta", altii la curent...fiecare cu parerea lui. Intamplator (sau nu) regulamentul pentru pecuit la specia crap al CIPS/FIPS interzice pescarului plasarea monturii altfel decat aruncata din mana si folosirea sonarului de orice fel, ba mai mult, ai voie sa intri in apa pana la genunchi doar cu minciogul...insa nici aia nu au inventat pescuitul si pescuiesc doar in cada ca si mine si probabil de aici si eroarea din regulamentul lorcornelserbu scrie:n-ai ce povesti, cipica, tu nu intelegi ce spune baiatul ala ca pescuitul plantat nu e pescuit sportiv...probabil ca el a pescuit doar in cada![]()
sunt convins ca o sa sara acum de fund in sus, dar il sfatuiesc ca atunci cand etaleaza asemenea "axiome", sa se gandeasca de doua ori inainte, fiindca sunt convins ca nu a inventat el pescuitul
Tot intamplator, CIPS/FIPS recomanda sa ai o populatie de crap semnificativa, inainte de ati da dreptul de organizare pe un anumit lac. Deci vorbim de altceva.DumiD scrie: Intamplator (sau nu) regulamentul pentru pecuit la specia crap al CIPS/FIPS interzice pescarului plasarea monturii altfel decat aruncata din mana si folosirea sonarului de orice fel, ba mai mult, ai voie sa intri in apa pana la genunchi doar cu minciogul...insa nici aia nu au inventat pescuitul si pescuiesc doar in cada ca si mine si probabil de aici si eroarea din regulamentul lor
sa fii sanatos !DumiD scrie:N-am de ce sa "sar de fund in sus", asta e parerea mea si nu trebuie sa inventez pescuitul sa am o parere despre el. Unii trag linie intre pescuit si pescuit sportiv la bomba, altii la "parasuta", altii la curent...fiecare cu parerea lui. Intamplator (sau nu) regulamentul pentru pecuit la specia crap al CIPS/FIPS interzice pescarului plasarea monturii altfel decat aruncata din mana si folosirea sonarului de orice fel, ba mai mult, ai voie sa intri in apa pana la genunchi doar cu minciogul...insa nici aia nu au inventat pescuitul si pescuiesc doar in cada ca si mine si probabil de aici si eroarea din regulamentul lor
In lipsa unui sonar poti folosi chestia aia de 22 de eur din link http://www.hobbypescaeacquari.com/catal ... icolo=6249Allen Besnovich scrie:... cum localizăm zonele de hrănire?
Luam exemplul unui lac cu minim 5000 ha, unde nu vezi malul celalalt, si să presupunem ca avem barca dar nu dispunem de sonar. Nu toti au asa ceva. Eu unul, cel putin, nu am.