CAMPIONAT NATIONAL 2009 & CALIFICARI CM

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dinu

Mesaj de dinu »

cornelserbu scrie:
anghel d. scrie:cu tot respectu, acum 10 minute navigam amandoi(eu si mr. oana) in acest topic. :oops: multumesc pentru promptitudinea raspunsului, am renuntat insa la idee...dupa cum ati observat si dv., ceva pute :evil:
imi pare rau sa-ti spun, dar sunt convins ca n-ai renuntat la nimic, faptul ca ai pus acele intrebari stupide fara sa catadicsesti sa citesti tot topicul ma duce cu gandul la faptul ca ideea la care pretinzi ca ai renuntat, nici macar nu-ti venise ... asta spuneam eu ca miroase...
cornel serbu,oana este in franta sa rezerve locuri la hotel pt.cm???

anghel d.

Mesaj de anghel d. »

@cornelserbu

nu pot sa nu recunosc ca m-am grabit cu postarea, am vazut mai tarziu pagina in care se discuta despre asta. dar nici sa ma rog sa scot vorbele din gura cu clestele de la organizator !!!1 era greu sa-mi raspundeti din prima decat sa irosim atata timp liber de pomana ? :oops:
anghel dragos-toyota carp team

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

dinu scrie: cornel serbu,oana este in franta sa rezerve locuri la hotel pt.cm???
nu stiu, dar ti-as propune sa ne ignoram pe viitor....m-a invatat tata cand eram mic ca nu e bine sa vorbesc cu necunoscutii :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

anghel d. scrie:@cornelserbu

nu pot sa nu recunosc ca m-am grabit cu postarea, am vazut mai tarziu pagina in care se discuta despre asta. dar nici sa ma rog sa scot vorbele din gura cu clestele de la organizator !!!1 era greu sa-mi raspundeti din prima decat sa irosim atata timp liber de pomana ? :oops:
am impresia ca ai ceva probleme....te-ai gandit vre-o clipa ca puteau fi 20 de neatenti ??? poate organizatorul tine si el la timpul lui liber !!!!

si ca sa incheiem si sa te simti mai bine, iti dau perfecta dreptate, probabil ca asta voiai .......
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dinu

Mesaj de dinu »

cornelserbu scrie:
dinu scrie: cornel serbu,oana este in franta sa rezerve locuri la hotel pt.cm???
nu stiu, dar ti-as propune sa ne ignoram pe viitor....m-a invatat tata cand eram mic ca nu e bine sa vorbesc cu necunoscutii :lol:

asta cand erai mic dar acuma ca esti mare!!!!!!!!!!!!!!!!! : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Discutia a deviat, va rog sa discutati despre subiectul topicului, adica calificari la cupa mondiala 2009 .....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

anghel d.

Mesaj de anghel d. »

@cornelserbu

acuma vad ce mi-ai scris. probleme cred ca ai tu, tu te bagi in discutie fara sa fi intrebat. era o intrebare ptr domni oana sau rosiuru, oameni care stiam atunci ca se ocupa de treaba asta.
intre timp m-am inscris (si platit !) la un concurs la care organizatorul a avut timp liber sa ma bage in seama :oops: sa nu uitam totusi ca toate astea se intampla pe bani nostri, ai pescarilor.

@administrator

poti sa ne muti la alt topic, nu este problema. dar vezi mai bine cu jignirile ca parca nu era voie ! :evil:
anghel dragos-toyota carp team

oanavictor
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de oanavictor »

anghel d. scrie:o intrebare : cine plateste deplasarea lotului in franta, cazarea si nada ?
se puncteaza tenul ?
Deplasarea lotului in Franta ,cazarea si nada pentru ambele deplasari [antrenament si competitie] vor fi platite de catre organizatori din taxa de participare si eventuale sponsorizari .
Tenul se puncteaza .

ps crezi ca toyota poate ajuta lotul cu o sponsorizare constand din punerea la dispozitie a unei masini pentru transportul echipamentului :?: Multumesc pentru ajutor :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de oanavictor »

calu troian scrie:cu arbitrajul cum a ramas la calificari ? ati abandonat subiectul ? dl.oana , dl. rosioru ? aspeptam o decizie finala !
ARBITRAJUL CAT SI ALTE SUBIECTE FIERBINTI PENTRU CALIFICARI VOR FI HOTARATE DE CATRE PRESEDINTII DE CLUBURI IN DATA DE 14 FEBRUARIE [SAMBATA ]CAND VA AVEA LOC O ALTA SEDINTA LA DARVARI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Re:

Mesaj de oanavictor »

anghel d. scrie:cu tot respectu, acum 10 minute navigam amandoi(eu si mr. oana) in acest topic. :oops: multumesc pentru promptitudinea raspunsului, am renuntat insa la idee...dupa cum ati observat si dv., ceva pute :evil:
Nu cred ca eram in stare ca miercuri 14 ianuarie sa fi putut naviga pe net desi a-si fi dorit lucrul acesta ,deoarece chiar in acea zi am suferit o interventie chirurgicala la clinica Augustinum din Muenchen :idea: :!:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”