Remarca pentru organizatori concursuri

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Remarca pentru organizatori concursuri

Mesaj de petre iulian »

Nu e vorba de Cupa APS pt. ca nu a participat niciodata :wink: ....si nici de vre-un concurs pe Greaca :wink:

O sa pun eu doua poze cu tine unde ai facut pentru prima oara echipa in haita verde :lol: :lol: ( din pacate singur nu am gasit ) :wink:

la mai multe pe 2014....alaturi de noi :wink:
Fişiere ataşate
GREACA.JPG
GREACA.JPG (108.35 KiB) Vizualizat de 569 ori
GREACA2.jpg
GREACA2.jpg (239.61 KiB) Vizualizat de 569 ori
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

addicted
Puncte: 0

Re: Remarca pentru organizatori concursuri

Mesaj de addicted »

Salut,eu zic sa te apuci sa participi la concursurile oragnizate de Senior Crap...si nu vei fi dezamagit nici de arbitraj nici de pozie sau altceva.
Eu stiu clar cum George Iorga a stat 20 de minute la noi in stand la un concurs pe moara pe pontonul 2 sa prinda o panarama cartita in cadru care ba dadea sa iasa ba nu mai vroia....si tipau arbitri dupa el sa vina ca ei ajunsesera deja pe la vreo 4-5 standuri mai incolo.....dar el era pe treaba lui cu cartita...trebuia sa fiu gelos ca nu mi`a facut mie poza cu un peste din cei 49 care i`am avut la saci si el a pandit cartita?nu cred.
Stai linistit ca nu se fac poze numai pescarilor consacrati....din cate ai vazut mai apare si RazvanG in cate o poza...deci se fac poze si pescarilor aflati la inceput de drum.
Problema ta ca ai participat la concursuri no name,si la bordel cand te duci pe 100 de roni iti iei o boccie....dai un ban da stai in fata...daca te uiti atent sunt standuri nepozate la concursuri cu renume si oameni nu s`au mai vaitat ca nu au o poza.....Fa ceva sa meriti o poza...daca nu du`te si fa pictoriale de facebook si ai 1231293412 de poze!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”