O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: O singura echipa din partea unui club la orice concurs.

Mesaj de gabi1 »

petre iulian scrie:
govo scrie:@Florin G

De ce ai mai deschis acest topic daca tu te inscrii ca a doua echipa din acelasi club intr-un concurs???!!!

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 29271.html
--------

sa faca misto de noi :lol: :lol: :lol: mai ales ca mai sus tocmai aveam noi 4 echipe si nu era adeptul acestor concursuri :wink:
Omul bate saua....da' si "iapa" pricepe. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Florin G

Mesaj de Florin G »

Suna ca naiba dar.... este o coincidenta care ma bucura.
Asa cum am spus ma adaptez la situatie nicicum mistocareala.
Daca vreti sa credeti eu nu am ceva cu un club sau cluburile in general , din cele mai multe puncte de vedere sa faci parte dintr un club este un lucru nemaipomenit . Eu in continuare cred ca o regula conform careia un club poate participa cu o singura echipa la un concurs ar fi f buna si as fi primul care as respecta o.
Am inteles ca nu are niciun rost sa ma ....contra vantului.
Asa cum am spus este o coincidenta care nu are absolut nicio legatura cu vreun club anume.
Puteam sa trec doar numele la inscriere dar nu am nimic de ascuns. Nu este o sfidare , nu sunt copil.

Toate Bune !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol: o dai cotita acum...vezi, daca nu ai ramas la lupta cu inaltimile... :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si asta e tot un fel de lupta cu "inaltimile" tizule. Da-mi voie sa te intreb ca din experienta ta in mod sigur poti sa ne dai un raspuns argumentat. Daca s-ar face un concurs de concursuri :)? Se stie ca de multe ori se suprapun si s-ar da sansa mai multor organizatori totodata. In fond fenomenul castiga pe de-antregul cu mai multe concursuri. Sau nu?! Se da sansa mai multor participanti si va creste si cererea de echipamente sau nada. Toata lumea va avea de castigat.
Urban culture.

Florin G

Mesaj de Florin G »

Salut.
Dupa mine , atat cat inteleg eu , orice forma care diversifica , angajaza , creste dificultatea si restrange posibilitatea de fault este bine venita.
Ca sa lupt cu inaltimile am mare nevoie de suport pt ca altfel dureaza prea mult timp. Asta este si alegerea pe care am facut o. Prea putini sunt dispusi chiar sa te invete ceva sau sa iti dea div. informatii utile cu referire la balta si cum este indicat sa abordezi un meci. Nu sunt de condamnat pt ca totul este facut cu timp si bani.
Sunt convins ca in timp , o sa ne cunoastem si eu cel putin vreau sa dovedesc comunitatii ca venirea mea in fenomen mai aduce un caracter nu neaparat vreo revelatie pescareasca.

Toate bune !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cornel s
nu inteleg nimic...tu chiar crezi ca ma duce capul ? :D

@ florin g
asa e, orice forma care diversifica...bla,bla, e bine venita, dar numai atunci cand nu interzice un lucru de bun simt.
daca crezi cumva ca eu iti pot da informatii utile despre pescuit, intreaba-ma si vei avea o surpriza
e bine si cu caracteru', dar...preferam revelatia pescareasca :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Florin G scrie:Salut.
Prea putini sunt dispusi chiar sa te invete ceva sau sa iti dea div. informatii utile cu referire la balta si cum este indicat sa abordezi un meci. Nu sunt de condamnat pt ca totul este facut cu timp si bani.

Toate bune !
Sa nu te miri cand unii care iti zic ca te vor ajuta cu sfaturi iti vor intoarce spatele cand vei fi cu ei in concurs...
Important e sa achiti taxa, sa cumperi nada si ....poti sta si acasa din partea unora...
Pe asta l-ai citit Florine?

http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 19227.html

Dintr-un post masi vechi a lui Petre Iulian " eu am fost un mic braconier la viata mea, care pescuiam cu cel putin zece lansete plantate si caram peste cat puteam si/l vindeam, ca de mancat nu mancam peste . Intr/o iarna am deschis pentru prima data calculatorul pe un site de pescuit si am descoperit o noua lume a pescuitului .Acum vre/o sapte ani cand ma crederam cel mai tare din parcare m/am inscris la un concurs si acolo am descoperit un alt pescuit si aproape ca mi/am luat bot dupa ce am nadit cu racheta o galeata de porumb uscat . Dupa acel concurs m/am virusat si am intrat direct intre cei experimentati la un concurs pe Hobaia numut cupa cupelor .Dupa un loc doi la primul concurs si un loc cinci si captura pe sector din 60 de participanti la Hobaia mai rau a intrat acesta boala a competitiilor si am participat la prima editie a cupei primaverii pe moara vlasiei doi .Eu cu George am fost primii de pe moara care au venit sa pescuiasca la eliberat si dupa multe partide ne credeam maestrii lacului deja . La concurs am descoperit ca ce stiam noi nu se potrivea cu ce se intampla in concurs si ne/am luat un mare bot . Si uite asa am inceput sa ma inscriu la cat mai multe concursuri sa sa/mi iau bot la toate pana am inceput sa prind experienta . Pe vremea aia nu prea erau informatii si pescarii consacrati erau tare secretosi si nu te ajutau cu informatii .Acum gasesti aproape tot pe net despre strategii ,nade etc ,etc si este mult mai usor ."

In alta ordine de idei ,ar fi cam naspa sa le ceri baietilor sa vina la un concurs cu o singura echipa , si tu nici macar sa nu participi ! Adica sa moara capra vecinului nu , ca eu tot nu am capra ?

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Apropo de aceste "CLUBURI",putina lume stie, mai ales cei intrati mai tarziu in fenomen cand a intrat in scena competionala acest trend.

APCR,a fost structura care de-a lungul timpului pana sa se transforme in asociatie de persoane juritice(cluburi),avea ca membri spuma pescuitului la crap din Romania.Se intra doar pe baza de propunere a unui mebru membru din asociatie,pt mine si pt Iulian a fost un pas important cand am fost propusi si acceptati in aceasta asociatie in 2007.In prima adunare generala la care am participat,Cornel Rosioru care nu se mai afla printre noi si care la aceea data era presedintele asociatiei,le sugera celor cu posibilitati atat din bucuresti cat si din tara,sa stranga pescarii si sa se organizeze ca si structura in cluburi de pescuit pt ca asta va fi viitorul si dezvoltarea pescuitului la crap in Romania...lucru care de altfel avea sa se si intample dupa accea sedinta.Asa au aparut majoritatea cluburilor si cred ca scopul principal era selectarea si filtrarea pescarilor in vederea etalarii celor mai buni pescari la nivel de club in intrecerea Nationala.
Majoritatea cluburilor sau infiintat avand ca scop principal participarea la Campionatele Nationale,avand un numar restrans de mebri majoritatea prieteni,cat sa acopere un lot.Firme de nada care sa se poata promova in competitii si nu in ultimul rand cazul nostru cu GreenLake in 2010,proiect care sa bazat pe o alta politica fata de celelalte cluburi.Nu am pus criterii de experienta,podiumuri,propuneri etc,pentru a fi o alternativa pentru pescarii care doresc sa faca parte dintr un grup organizat stiind de ce ne am lovit noi,eu si cu Iulian la inceput ca pescari noi in fenomen.Practic am vrut sa fim si sa functionam ca o scoala de pescuit,un proiect ambitios,dificil de realizat dar care urma sa produca mari satisfactii personale la nici un an de la infiintare dat fiind rezultatele si popularitatea clubului.
La acest lucru a contribuit foarte mult experienta organizatorica si de functionare pe care am acumulat/o in clubul Carp Zone in perioada 2008-2009,eu si Iulian fiind membri ai acestui club unde am participat intr un mod activ la accesiunea clubului care se bucura de o mare popularitate datorata in primul rand lui Florentin Yuga si emisiunii Info Pescar.
Dupa ce am parasit Carp Zone,impreuna cu Valer si cu Iulian am pus pe hartie proiectul si am dat drumul la treaba desi in sinea mea eram putin reticent,astazi ma bucur enorm pt ca am facut acest pas.

In concluzie..... ca pescar,membru fondator si presedinte al acestui club,cred ca Green Lake ar trebui sa fie in primul rand un exemplu pozitiv de functionare si dezvoltare,atat a pescuitului cat si a pescarilor.

Ce se intampla astazi in competitii avand in vedere numarul de echipe verzi,nu este nici mai mult nici mai putin decat efectul rezultatului acestui anunt din 2010.

"Fondat in anul 2009 de un grup de trei pescari entuziasti: Valer Russu, George-Alexandru Kodmon si Iulian Petre, clubul Green Lake isi propune sa promoveze pescuitul sportiv al crapului in sistemul catch & release (C&R), incurajand in mod activ membrii pentru practicarea acestui frumos sport cat si pentru pastrarea mediului inconjurator.
Organizatia are usile deschise pentru pescarii din toate categoriile de varsta, de la copii la “veterani” si pentru toate nivelele, de la incepatori in ale pescuitului pana la treapta cea mai de sus, a profesionistilor, a celor care pot reprezenta clubul in intrecerile nationale si internationale.
Avand la dispozitie un lac nepescuit pana de curand, membrii clubului beneficiaza de un habitat natural de exceptie, cu o flora si o fauna salbatica, unde satisfactia drilurilor adevarate se imbina cu atmosfera prieteneasca, aproape familiala, ce o intalnesti de la prima vizita.
Va asteptam oricand la noi! "
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

addicted

Mesaj de addicted »

Cornele vad ca nu ai loc de mine...nu nu s`a nadit in afara standului...ati pierdut balta si ce mai aveati voi acolo in primele 24 de ore...ca a fugit peste nu ca am nadit noi in afara standului lucru care nu l`am facut dar in fine....asa suntem noi romanii decat sa recunostem ceva mai bine dam vina pe altii pentru nereusita noastra.
ps.un La orice concurs nu poti sa spui ca aveai balta si captura si locu 1,2,3 decat cand se aude fluierul de final..
2 la mana la cat scrii aici pe forum nu cred ca iti era greu sa faci o contestatie....in echipa aia eram 3 pescari nu stiu de ce te`ai legat de numele meu?
3.uiti ca vaci 2 are un canal comun cu vaci 1....asta o stie multa multa lume...plus de asta daca peste iti venea din stanga si tu il prindeai pe tot insemna ca noi sa nu mai prindem nimik.....
4.de ce a prins dreapta voastra daca noi am nadit la tine in stand si nu ai prins tu si ne taiam noi?sau nu te taiai tu si prindeam noi....
Incearca sa mai si gandesti cand scrii ceva te rog frumos!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”