Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ansamblul marker (lanseta+mulineta) trebuie sa fie cel mai performant din tot setul. Altfel poti avea surpriza sa sondezi o zona, doar pana la o anumita distanta, si sa pescuiesti peste aceea zona .mircione scrie:salutare vreau sa achizitionez un mat pentru marker...ce-mi recomandati...eu pescuiesc du 2lansete jrs deffender de 3,25lbs di 2 mtx8 de 3,5lbs plus spodul cormoran AKX de 4,5 lbs ...ce ar trebui o lanseta mai moale de 3lbs sau ceva intre un 3,25lbs -3,5lbs....??mulineta nu stiu daca conteaza foarte mult... ??
multumesc
Nici nu e indicat sa lasi markerul in apa (primo poti speria pestele si, secundo, in timpul drillului te poti incurca cu markerul)! Ai gasit locul fierbinte, pac, firul pe clips si masurat (intre intre 2 picheti infipti in pamant la distanta cunoscuta). Dupa care, la fel cu lanseta de pescuit si gata, treci la urmatorul loc. Dupa ce ai gasit cu toate celelalte 3 lansete locurile cea de marker poate fi folosita si ea, la randu-i, la pescuit (pui tamburul de rezerva pe care ai monofilament).nu multi isi permit sa sacrifice o lanseta de cateva sute bune de lei si sa o blocheze stand degeaba dupa ce au identificat un loc fierbinte si au lasat pluta pe suprafata apei.