Ungureanu Bogdan scrie:Este acelasi lucru ca la Baitrunnerul clasic numai ca asa cum am spus mai sus difera modul de decuplare.
NU ESTE ACELASI LUCRU-ESTE ALTCEVA
....hai mai baieti, terminati-va odata cu prostiile astea cu bairunner in tambur
Cum s-a spus mai sus, daca pestele este in run-ia fir de pe tambur, tu cu o mana faci un sfert de tura de fluture si apoi cu aceeasi mana intepi, ca vezi doamne sa nu folosesti decat o mana si cu cealalta sa ti tigara?
Ma intreb, daca pescuiiesti aproape si ai un run violent, tot cu o mana faci ambele lucruri???
Nu exista dercat 2 tipuri de frana- una in spate cu clapeta-pe care Da, o poti manipula cu o singura mana, ba chiar cu un singur deget-cel ineler-dar tu deja ai mandrina in mana cu piciorul mulinetei intre degete

, asa si celalalt tip de frana-ce din fata de pe tambur, indiferent cum ar fi ea -instant,quick,br2, etc...tot cu mana pe tambur intepi.[/quote]
Daca mi-ati raspuns mie, nu am inteles aluzia cu tigara.
Daca ati urmarit topicul poate ati observat ca nu era vorba de a folosi o singura mana la intepare si decuplarea baitrunnerului. Userul Daaaaan spunea ca tine ambele maini pe bat cand inteapa si de aceea nu poate tine o mana pe tambur fapt pentru care considera Baitrunner 2 spool inutil. Eu am explicat cum folosesc acest model de baitrunner si faptul ca nu este necesar sa ti o mana pe tambur. Personal detin Okuma Powerliner si Ultegra XTC va asigur ca sunt foarte multumit de Baitrunner 2 spool dar acest lucru este doar o chestiune de preferinte si daca dvs. nu va placut sunt sigur ca alti pescari se inteleg bine cu el.
Am spus ca este acelasi lucru ca principiu, adica la ambele sisteme baitrunner ai practic doua frane reglate diferit si treci de pe una pe alta, iar faptul ca au mecanisme diferite, ca sunt in spate sau in fata sau ca se decupleaza diferit, acestea sunt detalii in functie de care fiecare pescar face o alegere.
Referitor la intrebarea dvs. cu privire la un run violent cand pescuiesti aproape, fac exact ce am spus si in postarea anterioara, adica decuplez baitrunnerul si intep. Frana de lupta care nu este stransa la maxim ci reglata va face exact ce faceti dvs. cand tineti mana pe tambur. Dealtfel acest mod de utilizare dupa parerea mea este singurul care justifica folosirea oricarui sistem de baitrunner, pantru ca daca intepi cu mana pe tambur ai nevoie doar de o frana.
Daca aveti alta parere va rog sa imi explicati si mie la ce va foloseste sa aveti baitrunner (oricare dintre ele) si sa intepi cu mana pe tambur.