Practic ... e taman pe dos!practic in interiorul fluturelui este o frana micrometrica-cea mare si un instant drag-cel mic ...al doilea reglandu-l pe primul

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Practic ... e taman pe dos!practic in interiorul fluturelui este o frana micrometrica-cea mare si un instant drag-cel mic ...al doilea reglandu-l pe primul
asa e, ai dreptate, nu am fost atent la exprimareionut72 scrie:Practic ... e taman pe dos!practic in interiorul fluturelui este o frana micrometrica-cea mare si un instant drag-cel mic ...al doilea reglandu-l pe primul
Teoretic, daca nu mai stai sa reglezi frana de atac sau daca e prea stransa, o plecare puternica urmata de cuplarea baitrunnerului si intepare poate duce la ruperea firului, mai ales in cazul firelor subtiri. Asa ca poti intepa cu mana pe tambur, fara sa decuplezi bairunner-ul. Daca pestele isi ia fir puternic, controlezi din mana pana crezi ca e sigur sa decuplezi baitrunner-ul si sa lucrezi din frana.tbd scrie:Si nu mi-ati raspuns la intrebarea "la ce va foloseste sa aveti baitrunner (oricare dintre ele) si sa intepi cu mana pe tambur."
Daaaaan scrie:La BBLC, ca si la orice alta mulineta cu baitrunner clasic (din cate stiu eu cel putin), e suficienta o apasare pe clapeta sau un sfert de tura cu manivela mulinetei ca acesta sa se decupleze automat. Si astfel ai 2 maini libere care mie cel putin momentan mi se pare mult mai comod, indiferent cat de tare dai contra.
Primul lucru cand ies pe balta la primavara, o sa incerc inteparea cu o mana...sunt tare curios daca imi iese
george, nu vezi tata ca le dai mura-n gura, le explici, mai ai sa le desenezi in paintGeorge-Alexandru scrie:Am vorbit si eu de o singura mana.Problema intervine de cele mai multe ori in competitii,mai ales atunci cand partenerul doarme si tu esti cu un peste in lanseata si ai trasatura la alta lanseta.Cu o mana inchizi clapeta,dai o teapa in scurt pui lanseta la loc si cuplezi din nou clapeta si te rogi sa n scape din carlig pana termini cu primul peste.Cu ambele frane pe fata ar fi foarte comica ipostaza asta.