la orice intrebare pui tu acum , eu am raspuns , "beat"

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
dan cotelici scrie:Felicitari pt. numirea in functia de VP!
PS.Stai flexat.
Pescarii vor intelege curand ce intrebari trebuie adresate si cui, cine e initiatorul noului proiect si de ce actioneaza in acest mod, cine cunostea aceasta initiativa si de cand.
Se stie ca cel care a facut anuntul, a participat la sedinta presedintilor de cluburi , sedinta in care s-au stabilit clar principalele coordonate ale modului in care se vor desfasura calificarile.Aceasta persoana, profitand de importanta pe care i-o da momentan o prestigioasa publicatie de profil, isi bate joc de deciziile luate impreuna cu alti 9 presedinti de club.
Stiu Danute, am vrut sa scriu dar m-am razgindit si am sters.dan cotelici scrie:Maestre, vrei sa comentezi?Dupa ce dai quote trebuie sa scrii ceva!
dane, postezi mult prea repede ca sa le mai si gandesti. ce-ai impotriva sistemului astuia? mergi la concurs, pe taxe subtiri, esti bun sau norocos, iesi pe podium, iti iei banii, iti iei si puncte avp, dupa trei manse vezi cate puncte ti-au iesit, nu-ti ajung, mai mergi la una, nu-ti ajung nici acum, mai mergi la inca una sau astepti terminarea turneului, vezi unde iesi. e cel mai flexibil sistem. e impartial. ai organizatori de mansa independenti, dane! ai ditamai trustul de presa in spate! intreaba-i pe baietii de la rapitori cat de rau le-a fost in suedia sau in italia!dan cotelici scrie: Pana a analiza asta va rog sa-mi spuneti de ce atacati prin demersul Dvs hotararile din sedinta de la Darvari.
Apoi Maestre, puteti descrie oportunitatea raspunzand la urmatoarele intrebari:
1.Dece noul sistem presupune mai putine cheltuieli pentru eventualii paricipanti
2.Care este suma pe care sunt dispusi sa o aloce sponsorii care pretindeti ca va sustin.