Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Turneul AVP - Campionatul National de Pescuit la Crap

Mesaj de EX-UL »

@dan

la orice intrebare pui tu acum , eu am raspuns , "beat" :lol: :lol: fiind , din lumea noiembrie . Eu chiar nu inteleg cum oameni cu carte ca majoritatea voastra nu ineleg o evidenta clara - nu promite ce nu poti promite sau mai ales ce nu ai autoritatea de a promite ! Asta se cheama inselaciune .

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="Val Pangica jr"]@dan

la orice intrebare pui tu acum , eu am raspuns , "beat" :lol: :lol: fiind , din lumea noiembrie . Eu chiar nu inteleg cum oameni cu carte ca majoritatea voastra nu ineleg o evidenta clara - nu promite ce nu poti promite sau mai ales ce nu ai autoritatea de a promite ! Asta se cheama inselaciune .[/quote]
Eu nu pun nici o intrebare.Te-ai prins. :lol:
In rest chiar nu inteleg nimic. :roll: Ce autoritate... ce inselaciune?
:lol:
Ultima oară modificat Mar Feb 03, 2009 20:17 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
The second best is the first loser!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

dan cotelici scrie:Felicitari pt. numirea in functia de VP!

PS.Stai flexat.
Pescarii vor intelege curand ce intrebari trebuie adresate si cui, cine e initiatorul noului proiect si de ce actioneaza in acest mod, cine cunostea aceasta initiativa si de cand.
Se stie ca cel care a facut anuntul, a participat la sedinta presedintilor de cluburi , sedinta in care s-au stabilit clar principalele coordonate ale modului in care se vor desfasura calificarile.Aceasta persoana, profitand de importanta pe care i-o da momentan o prestigioasa publicatie de profil, isi bate joc de deciziile luate impreuna cu alti 9 presedinti de club.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Maestre, vrei sa comentezi?Dupa ce dai quote trebuie sa scrii ceva!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

draga dan,
nu imi bat joc de nimeni. mai multi presedinti de club m-au sunat sa ma felicite pt. acest turneu. unul dintre ei e razvan dobrescu.
e vorba, practic, de o extindere a discutiilor de la darvari. acoperire mai mare, sponsori mai mari, presiune financiara mai mica asupra pescarilor.
si impartialitate.
vad ca pe crap.ro intrebi in ce calitate am facut anuntul. senzor, apcr, concurent? niciuna. eu voi fi observator avp al turneului.
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

dan cotelici scrie:Maestre, vrei sa comentezi?Dupa ce dai quote trebuie sa scrii ceva!
Stiu Danute, am vrut sa scriu dar m-am razgindit si am sters.
De altfel ce vrei oportunitate mai buna ca cea care s-a ivit sub umbrela AVP?
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Ce gluma buna!!!l
Ai vorbit candva cu el pentru alte motive.Printre altele ai strecurat si subiectul asta pe care l-ai impachetat in poleiala.
De ce te feresti sa spui cine te-a felicitat pentru initiativa?
Numeste-ti sustinatoarii!!!!!!!!!!!!!
Sponsorizare =? banuti
Presiune financiara mai mica pentru concurenti? In 6 concursuri mai mica decat pe patru cu manse eliminatorii?
Pe cine crezi prostesti?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

[quote="cornel rosioru"][quote="dan cotelici"]Maestre, vrei sa comentezi?Dupa ce dai quote trebuie sa scrii ceva![/quote]

Stiu Danute, am vrut sa scriu dar m-am razgindit si am sters.
De altfel ce vrei oportunitate mai buna ca cea care s-a ivit sub umbrela AVP?[/quote]

Pana a analiza asta va rog sa-mi spuneti de ce atacati prin demersul Dvs hotararile din sedinta de la Darvari.

Apoi Maestre, puteti descrie oportunitatea raspunzand la urmatoarele intrebari:
1.Dece noul sistem presupune mai putine cheltuieli pentru eventualii paricipanti
2.Care este suma pe care sunt dispusi sa o aloce sponsorii care pretindeti ca va sustin.

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

dan cotelici scrie: Pana a analiza asta va rog sa-mi spuneti de ce atacati prin demersul Dvs hotararile din sedinta de la Darvari.

Apoi Maestre, puteti descrie oportunitatea raspunzand la urmatoarele intrebari:
1.Dece noul sistem presupune mai putine cheltuieli pentru eventualii paricipanti
2.Care este suma pe care sunt dispusi sa o aloce sponsorii care pretindeti ca va sustin.
dane, postezi mult prea repede ca sa le mai si gandesti. ce-ai impotriva sistemului astuia? mergi la concurs, pe taxe subtiri, esti bun sau norocos, iesi pe podium, iti iei banii, iti iei si puncte avp, dupa trei manse vezi cate puncte ti-au iesit, nu-ti ajung, mai mergi la una, nu-ti ajung nici acum, mai mergi la inca una sau astepti terminarea turneului, vezi unde iesi. e cel mai flexibil sistem. e impartial. ai organizatori de mansa independenti, dane! ai ditamai trustul de presa in spate! intreaba-i pe baietii de la rapitori cat de rau le-a fost in suedia sau in italia!

the dice are cast. daca ai ceva cu vladeanu mai bine da-i pe privat. este cel mai mishto sistem din cate au fost pana acum. plus mediatizarea de care ai parte din partea trustului AC.
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

"cel mai flexibil si impartial"?
Nu stiu ce te face sa crezi ca postez mai repede decat gandesc.
Poti eventual sa-mi reprosezi incapacitatea de a-i convinge pe cei care sustin aceasi cauza cu mine ca nu ne putem combate adversarul prin onestitate.

Vorbesti de taxe subtiri, premii, etc.organizatori independenti!

Inainte de a vorbi despre noul sistem ma asteptam ca Dl.Vladeanu sa combata cu argumente sistemul votat in sedinta in care a participat alaturi de ceilalti presedintii de club.
Zarurile au fost aruncate? Mai vedem! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”