zfcristian scrie:Aseara am facut o comanda de plumbi si alte maruntisuri pe site la Dan, printre altele si un penar care arata interesant .
Astazi am fost sunat pentru confirmarea comenzii totul ok apoi ulterior primesc inca un telefon si mi se spune ca penarul arata un pic ciudatel ca nu prea poti prinde bine monturile ...., am renuntat la el
De apreciat sinceritatea si atentia in prevenirea unei posibile reclamatii ulterioare .
Felicitari Dane, apreciez sinceritatea , ai o bila alba !!!!!
Ca o paranteza sper ca firul MAXXX CAMOUFLAGE 0,25mm sa fie ok pentru inaintas
Fire intinse !!!
Multumesc pentru apreciere.
"Sinceritatea" nu este pentru a preveni o posibila reclamatie.
Fara sa vreau lucrez in domeniul vanzarilor de ani buni si am observat ca lumea "inghite" multe . Puteam sa profit de asta.
"Sinceritatea" la inceput a fost ca asa consideram eu ca este bine sa te apropii de oameni , apoi am observat ca ofera o liniste interioara , iar in cele din urma am observat ca te face sa reusesti in viata ( macar sa ai impresia asta

) . Asa ca acum "sinceritatea" pot sa spun ca nu mai este ca acum 15 ani, cand m-am apucat de treaba asta , poate sa fie considerata subiectiva fiind constient de avantajele ei . Eu totusi vreau sa cred ca este aia de la inceput ...
P.S. Firul MAXX CAMOUFLAGE 0,25 este un inaintas care o data folosit, greu mai are inlocuitor. Pana acum nu stiu cazuri.