Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Turneul AVP -Crap - SISTEM DE PUNCTARE

Mesaj de EX-UL »

Un singur lucru doresc sa-i mentionez d-lui Victor Oana - in sedinta de la AGVPS , la care dinsul a avut calitatea de invitat , discutiile d-lui Bentu s-au purtat cu reprezentantii APCR si cu dl. Cornel Rosioru in calitate de sef al subcomisiei de crap din organigrama AGVPS .
Numirile si demiterile din aceasta functie le face biroul general al AGVPS si nu dl. Bentu ( cu toata consideratia pentru domnia sa ). Ca sa revenim , eu ma indoiesc sincer , ca in baza rezultatelor obtinute la crap , in ultimii 5 ani , biroul AGVPS va lua aceasta masura , cu atit mai mult cu cit acolo se discuta pe concret si nu pe barfe . Iarasi sunt convins de faptul ca la sedinta acestui birou d-voastra nu veti invitat .
Chiar nimeni nu intelege ca AGVPS este o organizatie serioasa cu reguli si principii de performare si ca rezultatele vorbesc despre munca unui om sau a unei echipe ?
Dezinformarea d-voastra este maxima cind faceti aceste afirmatii , de negocieri , diferite alte variante , presedinti cluburi , asociatii , samd .
Mandatul acordat de dl. Bentu , subcomisiei de crap ( adica d-lui Cornel Rosioru ) a fost clar expus si are 3 puncte :

* elaborarea unui regulement de organizare si derulare a concursurilor de crap ( dupa modelul FIPS ) - o chestie formala , birocratica pe care noi si cei de la rapitori nu o aveam elaborata .
* rugamintea de a transmite celor de la ALP o invitatie la discutii despre propunerile lor la sediul AGVPS pentru incheierea unui protocol de sponsorizare , sigle , publicitate , etc
* sugestia facuta catre dl. Rosioru ca acest nou sistem propus sa fie discutat si prezentat pe larg si presedintilor de club si de asociatii de pescuit ( membre ale AGVPS ) , urmind ca in 2 saptamini sa se revina cu un document scris care sa contina date de concurs , balti , sistem de punctare , organizare , responsabilitati , etc . Acest document trebuie sa contina stampile si semnaturi ale celor care organizeaza etapele de concurs , APCR si ALP . Este suficient ca ALP sa gaseasca 6 organizatori care sa semneze protocolul si este OK . In plus pot semna acest document si alte cluburi care nu fac etape de concurs , dar sustin sistemul . Si sa nu uitam AJVPS-urile sau AVPS-urile , care au cel mai greu cuvint de spus , ele fiind membre ale AGVPS cu drepturi depline .

Si vreau sa-l contrazic si pe Andrei Vladeanu - tziganeala o facem noi pe Forum , la AGVPS se discuta civilizat , la concret si pe documente .

Cu stima,

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

[quote="cornelserbu"]in cazul acesta, cred ca adunarea presedintilor de cluburi si asociatii care va avea loc pe 14 la darvari, ar trebui mult mai mediatizata, iar acestia ar trebui rugati sa faca act de prezenta, fiindca stim bine ca este nevoie de parerea lor...ca sa nu mai zic, ca vor venii si reprezentantii avp care vor sa-si expuna exact aportul la acest turneu...

ce-ar fi, asa cum spunea si dl. bentu, sa ajunga totusi si craparii la un numitor comun ???[/quote]
Cluburile nu vor ajunge niciodata la un numitor comun pentru ca n-ai cum sa imparti 4 echipe calificate la 10..,12 cluburi.
Pentru simplificarea calificarilor propun urmatorul sistem :

Fiecare club sa-si faca propria selectie din care sa rezulte cele mai bune 2 echipe [concursuri interne sau a rezultatelor obtinute in concursurile private ,tragere la sorti ] discutile privind corectitudinea vor fi eliminate.
In cazul nostru avem 12 cluburi imultit cu 2 echipe =24 echipe care merg in finala pe o balta [aproape toate baltile din sistemul competitiona suporta acest numar de echipe] daca mai apar cluburi se poate organiza si o semifinala pe doua balti diferite.
Taxa de inscriere 2000 E pentru fiecare club la 24 de echipe ar fi 24000E bani suficienti.Este doar o parere a unui pescar care nu a avut 15 mil sa-si faca un club.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Victor Oana, 2008 :

"Din pacate si varianta APCR nu a fost negociabila ,astfel incat a-ti apelat la ultima alternativa ,si aceea de dezinformare ,si spun asta pentru ca nu vreau sa ma gandesc la CORUPEREA TOVARASULUI BENTU !!!
NU INTELEG DE CE ASA SUBIT A DEVENIT APARATORUL VARIANTEI APCR ,FARA MACAR SA ASCULTE PANA LA CAPAT VARIANTA MAJORITATII ECHIPELOR CARE DORESC SA PARTICIPE LA C.N ???????????
ORICUM ,CU TOVARASUL BENTU NE VEDEM LA TRIBUNAL ,PENTRU CA IN CEL MAI SCURT TIMP SE VA FACE O NOTIFICARE LA TRIBUNAL IMPOTRIVA AGVPS PENTRU MODUL DISCRETIONAR IN CARE A INTELES SA ARBITREZE ACESTE NEGOCIERI ."

"Cand sa postat decizia si regulamentul de desfasurare al competitiei ,CARDASIA DINTRE APCR SI TOVARASUL BENTU ERA DEJA ''PATENTATA ''si noi am fost pacaliti de vrajeala TOVARASULUI BENTU ,cum ca el va media corect si impartial aceste neintelegeri intre cele doua variante .
Am cazut in capcana intinsa de el ,insusindu-ne propunerea lui de a mai disputa inca o mansa finala ,lucru pe care nu l-a mai recunoscut la masa tratativelor .
PROMIT CA PE VIITOR AM SA FIU MULT MAI ATENT SI SA NU MAI CAD IN CAPCANA . "

"G6 nu a pierdut nimic,a reusit sa atraga atentia pescarilor la ilegalitatile care le face APCR ,la modul cum intelege APCR sa se consulte cu celelalte cluburi ,dar mai ales A DEMASCAT CARDASIA DINTRE APCR SI TOVARASUL BENTU ,LUCRU CARE NU SE PUTEA FACE DECAT PRIN ''CORUPTIE''"

Oare ce-ar fi spus domnul Bentu daca i-ar fi fost prezentata la sedinta o foaie care sa contina mesajele de mai sus facute publice de domnul mai sus citat ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

haideti sa discutam despre sistemul de punctaj al turneului si despre campionatul national.
despre lucruri constructive care sunt de interes pentru pescarii care vizeaza CN si CM. si sunt destui.
lumea s-a saturat de mahala!
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica

valerica, amandoi am fost la sedinta aia si se pare ca unul din noi nu stie bine limba romana, oare care o fi ala...eu care n-am scos o vorba, doar am ascultat, sau tu care ai mintit cu o nonsalanta demna de un politician versat care nu-si vede decat propriile interese ???

nu, tata, bentu n-a sugestionat nimic, a spus clar ca nu inscrie echipa la cm pana nu se-nteleg toti presedintii de cluburi si asociatii...iti spun eu, care am facut 18 ani de scoala numai la zi...mai mult, la felul cum a vorbit bentu cu rosioru (ca tatal care-si cearta odrasla, fiindca s-a apucat de droguri) mie mi-era rusine ca sunt pescar de crap...

ti-am spus si-n pauza sedintei ca ma-ncanta sistemul turneu al avp, dar m-am saturat sa-mi impuna in fiecare an apcr sistemul de desfasurare...de ce nu-ntelegeti ca apcr nu reprezinta chiar toti pescarii de crap din tara, de ce n-ati invatat nimic din desfasurarea calificarilor de anul trecut cand apcr s-a incapatinat sa-si impuna sistemul cu orice pret, chir cu pretul de a face aceste calificari doar cu trei echipe, neavand bani sa trimita echipa castigatoare la un antrenament in africa de sud...antrenament care poate ar fi dus la un rezultat mult superior...cred ca asta voia dl. bentu sa auda de la rosioru, dar voi o tineati leandra cu ce-a facut echipa in 2004, 2005, 2006,si 2007.

oare cine dezinformeaza ??? chiar nu intelegeti ca pe forum nu e nimeni "invitat" care n-are voie sa vorbeasca ??? uite ca aici are cine sa te traga de maneca cand minti...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:haideti sa discutam despre sistemul de punctaj al turneului si despre campionatul national.
despre lucruri constructive care sunt de interes pentru pescarii care vizeaza CN si CM. si sunt destui.
lumea s-a saturat de mahala!
si eu, dar unii prea sar calul. :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

mai cornele,
chiar nu puteti renunta la polemici?
bun. apcr a impus anul trecut un sistem si a avut doar trei loturi.
anul acesta s-a dat la o parte. exista oportunitatea unui turneu condus de organizatorii de etape. care e problema?
concret si punctual.
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Cornel Serbu

care sunt interesele astea de care vorbesti , cind mi te adresezi mie , referitor la sistemul de organizare al campionatelor de orice fel sau a oricarui concurs de pescuit din Romania ?????
:oops: :oops: :oops:

De ce nu deosebim odata lucrurile - sa le facem clare .

1.Cornel Rosioru , in calitate de presedinte al APCR , este numit de biroul AGVPS drept sef al subcomisiei de crap . Stop - e simplu !! Munca lui obsteasca pe planul competitiei de crap este cuantificata si judecata de aceea comisie de competitie , in sedinte ca aia la care ai participat. Daca nu se obtin rezultate , el poate fi schimbat . Cred ca sunt suficient de clar . Am explicat mai devreme cum se poate face aceasta schimbare ( biroul AGVPS ) . Nu e cazul , asa cum stii si tu ca niciodata in aceasta sedinta nu s-a pus aceasta problema din gura nimanui !! NU exista motive , exista numai barfe .
2.NU APCR organizeaza campionatul national in varianta propusa de ALP . Campionatul national este organizat de catre cluburile care vor "tine" cele 6 manse - in baza unui regulament comun care urmeaza a fi stabilit pe 21 fabruarie , de reprezentantii ALP si de cei 6 presedinti sau directori de cluburi care preiau spre organizare cite 1 mansa . Arbitrii sunt ai revistei ALP ( nicidecum ai APCR ) . APCR nu doreste sa organizeze nici o mansa , tocmai pentru a nu intretine niste tensiuni artificiale . Despre ce APCR vorbim in acest sistem nou propus ?????
3.Meritul APCR este unul singur - acela ca a lucrat in folosul tuturor pescarilor , propunind un sistem viabil de a purta titulatura de campionat national , dorind sa asigure teritorialitate , numar crescut de manse pentru a se omogeniza rezultatele , un interes crescut din partea presei scrise si TV , un partener media care sa asigure un corp de arbitraj proaspat si "netocit" pe forumuri si nu in ultimul rind , sau poate in primul rind , asigurarea bugetului lotului national pentru CM ( din surse externe si nu din buzunarul pescarilor ) .
4.Pe sistemul asta , Rosioru raspunde anul viitor in fata comisiei ( daca il propune ) . Daca se va dovedi bun sau prost - asta Dumnezeu stie . Faptul ca tu sau Dl. Oana nu sunteti de acord cu el , este o stare de fapt , dar atit . Nu e pumn in gura , nu este razbunare , nu este nimic - este un sistem bun , plin de avantaje pentru pescari pe care il puteati propune si voi , daca in loc sa va ginditi luni de zile , cum sa-l dati jos pe Rosioru si cum sa aruncati cu noroi in APCR , va concentrati pe lucruri concrete si proiecte viabile , in folosul pescarilor si a spiritului de competitie , proiecte mai bune decit astea pe care APCR-ul le concepe .

Este ultima mea interventie pe acest subiect - astept hotarirea organizatorilor de manse , regulamentul comun si protocolul cu ALP si ma duc personal sa le depun la biroul AGVPS . Daca vei fii printre semnatari sau organizatori , mi-ar face o reala si sincera placere .

Cu respect ,

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Cornele
Cu aceasi nonsalanta exagerezi si tu.
D-l Bentu a vorbit cu mine ca sef al competitiilor de pescuit, catre seful subcomisiei de crap.
Cind si-a dat sama ca a cam exagerat si-a cerut scuze public, gest remarcabil.
Dar hai sa lasam timpeniile astea ca nu intereseaza pe nimeni.
Eu cred ca toata mahalaua asta indeparteaza pescarii, or interesul nostru comun este sa-i atragem catre competitie.
Poate ca anul trecut am gresit, hai acum sa indreptam lucrurile impreuna.
Turneul propus, recunoaste ca are o mare deschidere. Hai sa-l facem functional impreuna si vom cistiga si noi si pescarii, iar RO va avea un lot puternic.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:mai cornele,
chiar nu puteti renunta la polemici?
bun. apcr a impus anul trecut un sistem si a avut doar trei loturi.
anul acesta s-a dat la o parte. exista oportunitatea unui turneu condus de organizatorii de etape. care e problema?
concret si punctual.

concret si punctual...

1. aceasta oportunitate pare tot impusa, daca toata lumea este pusa in fata faptului deja implinit...
2. apcr nu s-a dat la o parte, ci incearca de data asta sa se impuna mascat...
3. sistemul tip turneu "propus" de voi este frumos, dar mai are loc de mici amendamente...
4. daca ar exista mai multa deschidere din partea celor implicati in fenomen, sunt sigur ca lucrurile n-ar mai parea atat de incalcite.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”