@Cornel Serbu
care sunt interesele astea de care vorbesti , cind mi te adresezi mie , referitor la sistemul de organizare al campionatelor de orice fel sau a oricarui concurs de pescuit din Romania ?????
De ce nu deosebim odata lucrurile - sa le facem clare .
1.Cornel Rosioru , in calitate de presedinte al APCR , este numit de biroul AGVPS drept sef al subcomisiei de crap . Stop - e simplu !! Munca lui obsteasca pe planul competitiei de crap este cuantificata si judecata de aceea comisie de competitie , in sedinte ca aia la care ai participat. Daca nu se obtin rezultate , el poate fi schimbat . Cred ca sunt suficient de clar . Am explicat mai devreme cum se poate face aceasta schimbare ( biroul AGVPS ) . Nu e cazul , asa cum stii si tu ca niciodata in aceasta sedinta nu s-a pus aceasta problema din gura nimanui !! NU exista motive , exista numai barfe .
2.
NU APCR organizeaza campionatul national in varianta propusa de ALP . Campionatul national este organizat de catre cluburile care vor "tine" cele 6 manse - in baza unui regulament comun care urmeaza a fi stabilit pe 21 fabruarie , de reprezentantii ALP si de cei 6 presedinti sau directori de cluburi care preiau spre organizare cite 1 mansa . Arbitrii sunt ai revistei ALP ( nicidecum ai APCR ) . APCR nu doreste sa organizeze nici o mansa , tocmai pentru a nu intretine niste tensiuni artificiale . Despre ce APCR vorbim in acest sistem nou propus ?????
3.Meritul APCR este unul singur - acela ca a lucrat in folosul tuturor pescarilor , propunind un sistem viabil de a purta titulatura de campionat national , dorind sa asigure teritorialitate , numar crescut de manse pentru a se omogeniza rezultatele , un interes crescut din partea presei scrise si TV , un partener media care sa asigure un corp de arbitraj proaspat si "netocit" pe forumuri si nu in ultimul rind , sau poate in primul rind , asigurarea bugetului lotului national pentru CM ( din surse externe si nu din buzunarul pescarilor ) .
4.Pe sistemul asta , Rosioru raspunde anul viitor in fata comisiei ( daca il propune ) . Daca se va dovedi bun sau prost - asta Dumnezeu stie . Faptul ca tu sau Dl. Oana nu sunteti de acord cu el , este o stare de fapt , dar atit . Nu e pumn in gura , nu este razbunare , nu este nimic - este un sistem bun , plin de avantaje pentru pescari pe care il puteati propune si voi , daca in loc sa va ginditi luni de zile , cum sa-l dati jos pe Rosioru si cum sa aruncati cu noroi in APCR , va concentrati pe lucruri concrete si proiecte viabile , in folosul pescarilor si a spiritului de competitie , proiecte mai bune decit astea pe care APCR-ul le concepe .
Este ultima mea interventie pe acest subiect - astept hotarirea organizatorilor de manse , regulamentul comun si protocolul cu ALP si ma duc personal sa le depun la biroul AGVPS . Daca vei fii printre semnatari sau organizatori , mi-ar face o reala si sincera placere .
Cu respect ,