ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Mesaj de andrei vladeanu »

acest topic este destinat cluburilor si asociatilor care doresc sa organizeze etape in acest turneu.
evident, toata lumea poate discuta pe aceasta tema.
este o dezbatere absolut informativa, pana la apraritia regulamentului de organizare al turneului.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Re: ORGANIZATORI DE ETAPE - TURNEUL AVP CN CRAP

Mesaj de oanavictor »

1 Ce turneu ?
2 Cine organizeaza ?
3 Ce organizeaza ?
4 Cine a hotarat ?
5 Ce a hotarat ?
6 Ce sistem ?
7 Ce regulament ?
8 Cine a facut regulamentul ?
9 Cu cine sa consultat cei care au facut regulamentul ?
10 Cu acordul cui se face acest turneu care decerneaza titlu de campion national ?
11 AGVPS a fost informat de acest turneu ?
12 Alte intrebari ..........fara numar ????????????????

In adunarea generala de pe data de 6 -02 -2009 ,AGVPS a hotarat si a impus apcr-ului sa convoace toate asociatiile si cluburile din tara si impreuna sa stabileasca prin vot sistemul de desfasurare al Campionatului National de pescuit la crap in urma caruia se stabilesc echipele care vor participa la Campionatul Mondial.
La aceasta adunare vor participa toate cluburile si asociatiile care au fost inregistrate legal ,urmand a se intocmi un proces verbal care va fi semnat si stampilat obligatoriu de catre toti reprezenntantii cluburilor sau asociatiilor prezente .
Totodata reprezentantii revistei Aventuri la Pescuit sunt invitati la sediul AGVPS pentru a discuta modalitatile contractului de sponsorizare ,pentru ca nu APCR-UL este cel indreptatit sa cedeze drepturile asupra Campionatului National .

@Domnul Vladeanu
Te rog frumos sa incetezi a mai dezinforma pescarii despre acest asa zis turneu ,nu este nimic hotarat pana pe data de 14 februarie sau eventual daca nu se ajunge la o intelegere la acea data ,urmand eventual o alta pe 21 februarie la sediul AVP ,DAR NUMAI DACA EXISTA ACORDUL AGVPS PENTRU IMPLICAREA REVISTEI IN CAMPIONATUL NATIONAL
Acest Campionat National nu se poate organiza decat de cluburile si asociatiile legal constituite si numai cu aprobarea AGVPS .Procesul verbal cu semnaturile si stampila tuturor cluburilor si asociatiilor va fi depus la AGVPS CEL MAI TARZIU PE DATA DE 20 FEBRUARIE !
Termenul acordat de AGVPS pentru depunere a sistemului de desfasurare si a regulamentului fiind de 2 saptamani .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Am o mare dilema si anume ca nu stiu cui sa ma adresezca sa fiu inteles cat mai exact si precis
1 Domnului Andrei Vladeanu -Presedinte Club Senzor
2 Domnului Andrei Vladeanu -Membru APCR
3 Domnului Andrei Vladeanu -Redactor sectiunea crap Aventuri la Pescuit
4 Domnului Andrei Vladeanu -Secretar General la Federatia Romana de pescuit
5 Domnului Andrei Vladeanu -Actualul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
5 Domnului Andrei Vladeanu -Fostul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
6 Domnului Andrei Vladeanu -Probabil viitor organizator al Campionatului national de pescuit la crap
7 Domnului Andrei Vladeanu -Viitorul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:Am o mare dilema si anume ca nu stiu cui sa ma adresezca sa fiu inteles cat mai exact si precis
1 Domnului Andrei Vladeanu -Presedinte Club Senzor
2 Domnului Andrei Vladeanu -Membru APCR
3 Domnului Andrei Vladeanu -Redactor sectiunea crap Aventuri la Pescuit
4 Domnului Andrei Vladeanu -Secretar General la Federatia Romana de pescuit
5 Domnului Andrei Vladeanu -Actualul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
5 Domnului Andrei Vladeanu -Fostul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
6 Domnului Andrei Vladeanu -Probabil viitor organizator al Campionatului national de pescuit la crap
7 Domnului Andrei Vladeanu -Viitorul capitan al lotului Romaniei de pescuit la crap
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
desi esti malitios, hai sa-ti rezolv dilema

1. eu
2. eu (apcr nu are nicio implicare in turneu. doar a cedat revistei dreptul de folosinta al brandului CN de pescuit la crap)
3. eu
4. federatia nu exista, nu s-a infiintat
5. nu
5 bis. eu
6. nu. turneul v-a fi organizat si condus de catre presedinti. eu nu vreau sa organizez nicio etapa. voi fi simplu observator avp.
7. nu. nu doresc sa fiu capitan al lotului.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

totusi, topicul este "organizatori de etape"
te intereseaza sa organizezi o etapa pe darvari?
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

[quote="andrei vladeanu"]

desi esti malitios, hai sa-ti rezolv dilema

2. eu (apcr nu are nicio implicare in turneu. doar a cedat revistei dreptul de folosinta al brandului CN de pescuit la crap)

Cu ce scop a cedat dreptul de folosinta revistei ?nu cumva ............pentru destabilizarea sistemului ??????????????????????

4. federatia nu exista, nu s-a infiintat[/quote=''andrei vladeanu '']

Ca sa se infiinteze federatia avea nevoie de o conducere scrisa in actul de infiintare ,in acest scop au fost organizate niste alegeri ,unde dumneavoastra a-ti fost ales ca ''secretar general''si a-ti acceptat aceasta functie .
NEGATI PARTICIPAREA LA ACELE ALEGERI A CLUBULUI SPORTIV SENZOR ????????NU CRED ,PENTRU CA LA ACELE ALEGERI A FOST INTOCMIT UN PROCES VERBAL UNDE DUMNEAVOASTRA A-TI SEMNAT SI STAMPILAT ,DECI EXISTA DOVADA :!: :!:

andrei vladeanu
Veteran

din contra, in scopul de a stabiliza sistemul.
dupa sedinta din 15 dec a fost absolut clar pt noi ca in astfel de conditii nu putem colabora. la intalnire s-au combatut persoane si nu idei. s-a vizat razbunarea si nu competitia. prin urmare, am considerat oportuna apartitia turneului, care sa coaguleze in in mod constructiv(sub umbrela avp) entitatile interesate cu adevarat de competitia crapista.
mai mult, pentru a nu exista alte interpretari, ne-am dat la o parte din tot ceea ce inseamna putere decizionala ("apcr=senzor=rosioru=vladeanu=mateianu=senior=etc" - mi-am permis sa te citez)

in ceea ce priveste sedinta in care am semnat, desigur nu pot sa neg acest lucru. dar pot sa-l regret. recunosc, am facut o mare greseala. am crezut ca vom putea lucra cot la cot. sedinta din 15 dec mi-a demonstrat ca m-am inselat.
am gresit cand v-am adunat pe toti la fosta cafenea senzor, cand v-am prezentat-o pe angelica popa sa va faca actele cluburilor, cand mi-am pierdut o gramada de timp cu acest proiect, cand am cheltuit destui bani (inclusiv plata actelor de care pomenesti acum :wink: ), cand am folosit relatii, nervi si incredere.
in acest mod, cateva persoane, care nu au organizat macar vreo cupa a pionierilor in viata lor, s-au vazut in situatia de a decide. numai ca in loc sa decida sistemul competitional, au decis ca a venit momentul sa-i "beleasca" pe vladeanu=rosioru=senzor=etc.
iar seful adunarii, adica d-ta, ai tacut. mai mult, ai fost de acord ca e cazul sa ne dam la fund o vreme.
ti-am spus-o si atunci, ti-o spun si acum: nu, multumesc!

haide sa facem un proiect impreuna, pt binele pescarilor, sa facem un CN corect si frumos.
nu sa ne razbunam unul pe altul. de fapt, unii pe noi.
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

1. CS Pelicanul
2. CS Clubul Pescarilor
3. CS Carping
4. CS Crapu
5. CS Aquamania
6. CS Ovidius
7. CS Planet Carp
8. CS Pescar 4 Ever
9. CS Carp Zone

Astea sunt cluburile care au participat la sedinta.
Te rog sa ne spui care sunt cele care se incadreaza in categoria celor "care nu au organizat macar vreo cupa a pionierilor in viata lor"
Nu stiu din ce pozitie iti permiti sa arunci cu noroi in aceste cluburi, nu stiu cum un vicepresedinte al APCR isi permite sa numeasca asociatiile care-i sunt antipatice "asociatiile astea de pietari".
Nu te mai plange de cat ai cheltuit cu federatia.Nu ai cerut niciodata bani de la noi.Ti-a convenit sa-i tii actele ca sa poti controla infiintarea ei, sa tergiversezi depunerea dosarului pe motive puerile si ca SA O INGROPI PENTRU CA IN ACEST MOMENT NU SERVESTE INTERESULUI TAU.Noi am fost prosti ca am avut incredere in tine!
The second best is the first loser!

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vreau sa stiu foarte clar de ce ne intalnim pe 14 la Darvari.
M-am saturat sa particip la sedinte la care se trag concluzii si apoi ne sucim ca nu-i convine lui Xuleanu.( a se vedea rezultatul intalnirilor legate de federatie si sistem calificari)

Deci Domnule Vladeanu:
Cine e organizator si care e ordinea de zi?
Care este scopul?
Care sunt invitatii?
Ce vrea AGVPS de la aceasta intalnire?
Ce consecinte au deciziile luate in aceasta intalnire?

Nu de alta dar poate nu va mai deranjati cu deplasarea.
Noi la fel!
The second best is the first loser!

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
haide sa facem un proiect impreuna, pt binele pescarilor, sa facem un CN corect si frumos.
nu sa ne razbunam unul pe altul. de fapt, unii pe noi.
De ce nu a-ti facut acest campionat corect si frumos in cei 4 ani decand luati hotarari in mod dictatorial fara a va consulta cu nimeni ??????????
De ce in fiecare an au fost polemici si acuze de frauda in care a fost implicat si favorizat intotdeauna grupul APCR-SENZOR ???????????
Cum se mai poate avea incredere in acest grup ,cand tocmai acest grup se ocupa numai cu dezinformari si intoxicari ,ca sa nu le spun incercari de destabilizare si interese oculte ????????

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”