Voi va auziti ce debitati?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Va dau o sugestie; cautati in perioada interbelica....in ultimii 50 de ani stam slabut rau...poate stiti dvs. ceva genii, sunt tare curios.sunt curios care ar fi valorile poporului roman, sa zicem din ultimii 50 de ani, pe care la apreciati si despre care credeti ca au facut ceva pentru tara asta,.
Raportează acest mesaj
Multumesc pentru sugestie dar se pare ca nu ati inteles ideea mea. M-am referit la ultimii 50 de ani pentru in acesta perioada au activat betivul de Nastase, decentul Gica Popescu si altii. Si imi pare rau dar nu o sa va satisfac curiozitatea pentru ca nu vorbeam de genii ci doar de valori.gabi1 scrie:sunt curios care ar fi valorile poporului roman, sa zicem din ultimii 50 de ani, pe care la apreciati si despre care credeti ca au facut ceva pentru tara asta,.
Va dau o sugestie; cautati in perioada interbelica....in ultimii 50 de ani stam slabut rau...poate stiti dvs. ceva genii, sunt tare curios.
Apropos.Discutiile anterioare m-au convins sa semnez totusi petitia.
gabi1 scrie: Apropos.
Daca de maine ar functiona o lege prin care "statul"rechizitioneaza toate cartile din colectiile particulare, noi avand totusi dreptul de a retine doar 5 volume, mi-ati putea spune 5 titluri la care v-ati opri... Multumesc frumos.
frumos .Cristi Y scrie:gabi1 scrie: Apropos.
Daca de maine ar functiona o lege prin care "statul"rechizitioneaza toate cartile din colectiile particulare, noi avand totusi dreptul de a retine doar 5 volume, mi-ati putea spune 5 titluri la care v-ati opri... Multumesc frumos.
este posibil ca pentru unii , acele 5 volume sa fie toata biblioteca si pt altii sa trebuiasca sa mai cumpere 4-5 carti ca sa indeplineasca conditia![]()
![]()