Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Esti incredibil! Ai in postul lui Bradlly inclusiv poza din catalogul Shimano, care dovedeste ca bati campii, si tu nimic: Batman!Batman!Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus
Allen Besnovich scrie:Eu cred ca tu habar nu ai despre ce vorbesti. Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus, daca nu ai vazut pana acum mulineta o sa te ajut eu cu o poza, si cauta te rog diferenta intre slow oscilation si 2 speed, si daca ai dilemă, citește te rog ce am scris eu. Ok?
Si cand te lămurești, revino pe forum pentru noi informații.
Prietene, ai vazut poza de mai sus ?ionut72 scrie:Esti incredibil! Ai in postul lui Bradlly inclusiv poza din catalogul Shimano, care dovedeste ca bati campii, si tu nimic: Batman!Batman!Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus![]()
Nicidecum! Din contra, e exact invers! Slow speed oscillation are biomsterul si nu Ultegra! Oricum, practic n-are nici o importanta, biomasterul aseaza firul cel putin la fel de bine ca ultegra 5500 XTB, ceea ce se vede in aruncare!Deci ultegra are slow speed iar Biomaster nu. O.K.?