Mulineta Shimano Biomaster 8000 XTB

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Alin Galbenu
Moderator
Puncte: 0

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu cred ca tu habar nu ai despre ce vorbesti. Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus, daca nu ai vazut pana acum mulineta o sa te ajut eu cu o poza, si cauta te rog diferenta intre slow oscilation si 2 speed, si daca ai dilemă, citește te rog ce am scris eu. Ok?
Si cand te lămurești, revino pe forum pentru noi informații.

ionut72
pescar de competitie

Re: Mulineta Shimano Biomaster 8000 XTB

Mesaj de ionut72 »

Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus
Esti incredibil! Ai in postul lui Bradlly inclusiv poza din catalogul Shimano, care dovedeste ca bati campii, si tu nimic: Batman!Batman! :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

ultegra xtb are slow speed oscilation. cum a zis si allen, scrie pe corpul mulinetei. nu stiu de ce shimano nu a mentionat asta in catalog, poate este o greseala sau poate este din cauza ca la acest model tamburul se ridica si coboara atat de repede ca nu ai zice ca are slow speed oscilation. practic nu vezi diferenta fata de alte modele cara nu au acest sistem. dar de scris...scrie pe ea.
A bad days fishing is better than a good day at work...

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

o poza...se vede ce scrie pe ea
Fişiere ataşate
v_200.jpg
v_200.jpg (77.64 KiB) Vizualizat de 1038 ori
A bad days fishing is better than a good day at work...

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Bine, are oscilatie lenta dar voi chiar credeti ca din cauza asta xtb arunca mai departe decat Navi sau Biomaster ?
Uite, eu am avut XTB 14000 si acum am Navi xtb(aproape identica cu Biomaster) si cu Navi arunc cel putin la fel de bine si firul e asezat perfect exact ca la XTB.
S-a demonstrat deja ca nu mulineta arunca, ce tot o dati atata cu slow oscillation asta..? :wink:
Sa va mai zic, ca Mitchell Avorunner infasoara firul la fel de bine ca Ultegra ? :) (am avut, nu vorbesc din auzite)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Neamtul, mulineta intr-adevar nu arunca! Dar influenteaza foarte mult distanta la care arunci.
Un exemplu babesc: compara 2 echipamente identice (lanseta, fir) dar cu mulinete diferite, pe una o mulineta care vrei tu de spinning (conditie sa incapa 200m de fir subtire) si o mulineta gen Basia (primul exemplu venit in cap) si vezi care sunt diferentele! Stiu ca exemplul este prostesc... dar combate ceea ce ai spus tu mai sus ca mulineta "nu arunca"
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Mulineta este parte componenta a unui ansablu...inspirat sau nu.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

bradlly

Mesaj de bradlly »

Allen Besnovich scrie:Eu cred ca tu habar nu ai despre ce vorbesti. Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus, daca nu ai vazut pana acum mulineta o sa te ajut eu cu o poza, si cauta te rog diferenta intre slow oscilation si 2 speed, si daca ai dilemă, citește te rog ce am scris eu. Ok?
Si cand te lămurești, revino pe forum pentru noi informații.

dar poate exista si o diferenta intre :

SLOW SPEED OSCILATION ( Biomaster ) si SLOW OSCILATION SYSTEM ( cum scrie pe Ultegra )

"2 speed oscilation" le au amandoua, conform catalogului Shimano, daaaar "slow speed oscilation" are doar biomaster, conform aceluiasi catalog, termen care se repeta si la urmatoarele modele pana in ziua de azi. Poate "slow oscilation system" este o imbunatatire interioara adusa ultegrei cu scopul de a se apropia de caracteristicile lui " slow speed oscilation "

incurcate sunt caile Shimano :))))
APS Bucuresti
Alexandru Brad

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:
Ultegra xtb are slow speed oscilation asa cum am zis eu mai sus
Esti incredibil! Ai in postul lui Bradlly inclusiv poza din catalogul Shimano, care dovedeste ca bati campii, si tu nimic: Batman!Batman! :lol: :lol:
Prietene, ai vazut poza de mai sus ?
Data viitoare poate te abții sa mai vorbesti despre mulinete care le-ai vazut decat la tv. Sau poate iti place sa te faci de ras. N-ar fi prima data.

Deci ultegra are slow speed iar Biomaster nu. Ok ? Si am încheiat discuția.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Deci ultegra are slow speed iar Biomaster nu. O.K.?
Nicidecum! Din contra, e exact invers! Slow speed oscillation are biomsterul si nu Ultegra! Oricum, practic n-are nici o importanta, biomasterul aseaza firul cel putin la fel de bine ca ultegra 5500 XTB, ceea ce se vede in aruncare!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”