Ciortan viteza vs. Crap mare

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Ciortan viteza vs. Crap mare

Mesaj de cornelserbu »

putea fi eliberat fara probleme...la marimea aia nu este chiar asa de sensibil, dar poate era pestele pe care omul avea dreptul sa-l retina si atunci vorbim de geaba... :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cornelserbu scrie:putea fi eliberat fara probleme...la marimea aia nu este chiar asa de sensibil, dar poate era pestele pe care omul avea dreptul sa-l retina si atunci vorbim de geaba... :wink:
iulixa,
Cand nu ai un om "batran" sa-ti cumperi... :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

iulixa scrie:
gabi1 scrie:
iulixa scrie:
Frumos peste! Pacat ca l-ai luat acasa...
Carcotasi mai sunteti, de unde stii ca l-a luat acasa? si daca cumva l-a luat asta inseama ca l-a furat ?...poate avea dreptul sa il retina.Sa fii tu sanatos cate maicute vezi ziua si noaptea sunt matroane de bordel.
buna asta cu maicutele :lol:
n-am zis ca l-a furat, ci doar ca e pacat... sau iti imaginezi ca pestele ala mai putea fi eliberat?
sa fii sanatos si tu!
Ai dreptate, aveam dreptul si puteam sa-l retin dar nu am facut-o cu nu am facut nici cu urmatorii pesti prinsi acolo ( lacul de la Ciurila) . Repet e primul peste pete 1kg din viata mea prins si ma bucur de fiecare data cand o vad.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Si oricum e o poza din 2008, faza e "expirata de mult"

iulixa

Mesaj de iulixa »

gabi1 scrie:
cornelserbu scrie:putea fi eliberat fara probleme...la marimea aia nu este chiar asa de sensibil, dar poate era pestele pe care omul avea dreptul sa-l retina si atunci vorbim de geaba... :wink:
iulixa,
Cand nu ai un om "batran" sa-ti cumperi... :wink:
Nu stiu cum faci, dar mereu ai dreptate :P

Saky

Mesaj de Saky »

clau.c scrie:tu esti in poza asta ?
da, eu sunt. de ce?[/quote]

mersi !
marele pescar de trofee si-a dat cu parerea..... :lol: :lol: :lol: :lol:

ps
La Siclau trofee sant pesti peste 25-30 kg,restu i-am bagat sa nu se plictiseasca pescarii ! :wink:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

La Siclau trofee sant pesti
...in Romania limba oficiala nu este "pasareasca".
Ps. va avertizam că verbul Sant nu există sub nicio forma în nicio norma. :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Saky scrie:
clau.c scrie:tu esti in poza asta ?
da, eu sunt. de ce?
mersi !
marele pescar de trofee si-a dat cu parerea..... :lol: :lol: :lol: :lol:

ps
La Siclau trofee sant pesti peste 25-30 kg,restu i-am bagat sa nu se plictiseasca pescarii ! :wink:[/quote]
Nu are rost pentru ca vad ca nu intelegi la ce ma refer. Nu am spus ca e sor sa faci ce ai facut sau ca nu ai investit timp si bani sa faci ce ai facut sau ca nu e de laudat ce ai facut. Am spus doar ca pentru mine nu au valoare de trofeu alea 20 de kg a unui peste in conditiile in care cel mai mic are 15 kg. Si degeaba ai ales poza aia, nu ma deramnjeaza pt mine ala chiar are valoare in conditiile in care l-am prins, in ziua aia am primit 3 bile de la un pescar de pe lac( nu stiam la data aia nimic de bile) si cu bilele alea am prins trei teni, ala fiind primul si cel mai mic. In partida urmatoare am prins un crap de 7,5 kg si de aici am inceput pescuitul la boilies. Oare de ce nu ai ales de pe profilul meu de facebook ceva pesti mai recenti? Oricum nu ma intereseaza, te-ai atacat aiurea pt ca nu am vorbit de rau lacul tau sau ce faci tu, ideea era ca fiecare e cu gusturile lui.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Daca chiar vroiai sa ma ataci cu ceva trebuia sa ma chemi sa vezi daca sunt in stare sa prind ceva la tine pe lac (lac care cred ca nu e usor chiar daca e mic) sau vorbesc aiurea, nu sa cauti pe net o poza in care apar cu un peste care tie iti pare mic. Daca te-am deranjat asa tare scuze, da chiar nu ai prins ideea.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

clau.c scrie:Daca chiar vroiai sa ma ataci cu ceva trebuia sa ma chemi sa vezi daca sunt in stare sa prind ceva la tine pe lac (lac care cred ca nu e usor chiar daca e mic) sau vorbesc aiurea, nu sa cauti pe net o poza in care apar cu un peste care tie iti pare mic. Daca te-am deranjat asa tare scuze, da chiar nu ai prins ideea.
Eu te-am avertizat ca vine patronu' si-ti da cu internetu' in cap :lol: In alta ordine de idei sunt pescari si pescari. Unul care nu are timp sa stea 6 luni pe balta sa vaneze singurul over 20 din balta respectiva se duce 3 zile la saky si isi face plinul de trofee. Tu crezi ca alde Tiriac cand stau in foisor cu spritul in mana si folcloristele sub masa asteptand gonacii sa le aduca mistretii in bataia pustii nu considera acei mistreti trofee pentru ca nu i-au haituit 3 zile prin padure? Sa fim seriosi, totul se rezuma la dril, statul 6 luni pe balta in asteptarea lui e pierdere de timp.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”