Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
iulixa,cornelserbu scrie:putea fi eliberat fara probleme...la marimea aia nu este chiar asa de sensibil, dar poate era pestele pe care omul avea dreptul sa-l retina si atunci vorbim de geaba...
Ai dreptate, aveam dreptul si puteam sa-l retin dar nu am facut-o cu nu am facut nici cu urmatorii pesti prinsi acolo ( lacul de la Ciurila) . Repet e primul peste pete 1kg din viata mea prins si ma bucur de fiecare data cand o vad.iulixa scrie:buna asta cu maicutelegabi1 scrie:Carcotasi mai sunteti, de unde stii ca l-a luat acasa? si daca cumva l-a luat asta inseama ca l-a furat ?...poate avea dreptul sa il retina.Sa fii tu sanatos cate maicute vezi ziua si noaptea sunt matroane de bordel.iulixa scrie:
Frumos peste! Pacat ca l-ai luat acasa...
n-am zis ca l-a furat, ci doar ca e pacat... sau iti imaginezi ca pestele ala mai putea fi eliberat?
sa fii sanatos si tu!
Nu stiu cum faci, dar mereu ai dreptategabi1 scrie:iulixa,cornelserbu scrie:putea fi eliberat fara probleme...la marimea aia nu este chiar asa de sensibil, dar poate era pestele pe care omul avea dreptul sa-l retina si atunci vorbim de geaba...
Cand nu ai un om "batran" sa-ti cumperi...
da, eu sunt. de ce?[/quote]clau.c scrie:tu esti in poza asta ?
...in Romania limba oficiala nu este "pasareasca".La Siclau trofee sant pesti
mersi !Saky scrie:da, eu sunt. de ce?clau.c scrie:tu esti in poza asta ?
Eu te-am avertizat ca vine patronu' si-ti da cu internetu' in capclau.c scrie:Daca chiar vroiai sa ma ataci cu ceva trebuia sa ma chemi sa vezi daca sunt in stare sa prind ceva la tine pe lac (lac care cred ca nu e usor chiar daca e mic) sau vorbesc aiurea, nu sa cauti pe net o poza in care apar cu un peste care tie iti pare mic. Daca te-am deranjat asa tare scuze, da chiar nu ai prins ideea.