CN 2009 - A PRINS CONTUR

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CN 2009 - A PRINS CONTUR

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie: ...dar la fitile nu te intrece nimeni. :oops:
Tu de ce ti-ai facut club? Sa propui pe forumuri? Pe Costel nu l-am auzit sa vina cu vreuna din propunerile tale la sedinta. Poate ar trebui sa-ti faci alt club, pentru ca gandesti bine dar nu esti sustinut. :wink:
:D
poate ca era mai bine sa fi aparut costel cu o etapa (senior)
rosioru cu una (apcr)
eu cu una (senzor)
si nu mai spuneai asta, draga florentin...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cata

Florentin nu vine maine la sedinta ca nu are voie sa fumeze.... :D :D

Lasand gluma la o parte, in cazul in care nu sunt organizatori de etape, Senior Crap poate organiza o mansa pe Floreasca cu 50 de echipe.... dar sincer sper sa se faca ultima etapa in Ardeal.....

@florentin

Ma gandesc chiar sa fac un club cu Dan Mitranescu....pe amandoi ne intereseaza performanta bazata pe talent si nu pe bulan ! Acum ceva timp si pe tine te interesa la fel.....

PS Costel nu a vorbit la sedinta ptr. ca este mut ! Sau ptr ca erau alti "musafiri" care nu reprezentau pe nimeni dar vorbeau.....de nu se mai intelegea om cu persoana.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Draga Andrei, esti suficient de inteligent sa intelegi la ce m-am referit si ca nu are legatura cu mansele. Vezi si raspunsul lui Vladut de mai sus.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Ma gandesc chiar sa fac un club cu Dan Mitranescu...
...de noapte ??? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Florentin Iuga scrie:Catalin, cate locuri se pot face pe Livada, ca din atatea dispute nu am reusit sa inteleg?

Cata, sa faci te rog o schema sa i-o aduci maine la sedintza, ca ....intzelege mai greu... :oops: :oops: :oops:
Florentin draga, locuri ...aproximativ cam cate tzigari intr-un pachet... :wink:

Si acu' serios, n-ai putut sa te dai la "elefant" si ce ti-ai zis, stai sa ma dau la ..."mamut", ca e mai "mut".....gresit stimabile... :oops: :oops: :oops:

La restul ti-a raspuns Andrei.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Costel ai grija cum vorbesti cu dl. Iuga!

Numai fanii pot sa-i faca critici! "...Accept cu interes critici numai de la fani " - Florentin Iuga 2009

Pe tine nu te vad dormind cu poza lui sub perna ...
Milionar excentric

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

cornelserbu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Ma gandesc chiar sa fac un club cu Dan Mitranescu...
...de noapte ??? :lol: :lol: :lol:
Da,da ..tare de tot ideea...si Florentin la bara...gen Chippendales (sau Flamingo...pt. vorbitorii de limbi straine) :lol:

Sa vezi atunci fan(e). :lol: :lol: :lol:
Costel Stanila
A.P.C.R.

cristi_balas

Mesaj de cristi_balas »

cornelserbu scrie:
cristi_balas scrie:1.CN este organizat numai pentru cei din Bucuresti ???
domnule, draga, ar trebui sa te gandesti mai bine pana sa faci astfel de afirmatii.

cate balti sunt in ardeal care suporta 50 de echipe si au si crap in ele ???
domnule draga
Ma consider un om cu capul pe umeri care poate sa citeasca si sa inteleaga doua fraze.Am inteles ca la primele etape s-a stabilit deja locatia,era vorba de ultima etapa(finala),ptr care nu se stabilise locatia (la ultima etapa nu cred ca e vorba de 50 de concurenti).Sa stiti ca pentru afirmatiile mele imi asum toata responsabilitatea,iar din discutiile de pana acum precum si de la sedinta din 14-02 nu am auzit sau vazut sa se pomeneasca de vreo opinie sau parere a celor din ardeal,sau daca s-a facut a fost prea sumar(ei nu conteaza,ori cum majoritatea sunt din bucuresti)
In ardeal este un singur om care se zbate sa faca ceva,si anume Prichici,care dupa parerea mea ar trebui sustinut,indiferent ca va place mecla sa sau nu!!!!
Cristian Balas
CB.BAITS
APS CARP FAN

razvan13

Mesaj de razvan13 »

oanavictor scrie:
cornel rosioru scrie:

Nu prea e o solutie de aur. Am vorbit ieri la tel. cu Adi Oprea. Balta are aceasi capacitate ca si Livada.
Mai mult ar trebui cineva sa organizeze concursul. Cine se ocupa?
Tancabesti sosea -30 hectare ,jumatate fara locuri de campare
Sacel -36 hectare ,drum impecabil ,campare pentru toata lumea .
Livada -26 hectare ,drum impracticabil daca ploua ,malul inalt ,campare proasta . :!:
chiar credeti ca se poate pune problema de drum inpracticabil in luna august , oricare ar fi locatia aleasa
carpfan

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@cristi_balas
In sedinta din 14 02 s-a pus si problema pescarilor din ardeal. Ba mai mult Marian Oprea a pus problema f. bine si anume ca s-a format un zid intre pescarii din ardeal si pescarii din sud.
Repet, asta e ideea turneului, in primul rind linistea dintre pescarii de crap si atragerea pescarilor din ardeal si moldova.
Sa nu fiu inteles gresit, Alba inseamna tot ardeal, foarte bine ca si aici a aparut o pista. Deocamdata nu stim f. multe despre ea, si nici nu exista un sufletist sa-si asume raspunderea organizarii unui concurs.
Anul viitor poate vine cineva din Alba sa o propuna. Voi fi primul care o sustin.
Pina atunci il avem pe Prichici. Omul acesta sa oferit sa gazduiasca o etapa, a mai organizat concursuri, a fost printre primii (din ardeal) care a facut un club sportiv si a inteles necesitatea unei federatii.
Administratorul Livezii a imbratisat idea competitiei, a inteles ce inseamna C&R, ofera balta, a populat-o cu peste mare, cum nu gasesti in prea multe balti si a interzis porbagajul.
Acesti oameni minunati in loc sa-i tinem linga noi, sa-i incurajam si sa le rasplatim eforturile, le intoarcem spatele si ne pisam pe eforturile lor.
Sa fiu bine inteles, Prichici nu face si nu a facut parte din APCR, nu am facut betii impreuna si nici la femei nu am fost cu el, dar nu pot sa nu apreciez eforturile pe care le face pentru pescuitul sportiv.
Nu il sustin pe Prichici Catalin, ci omul si aceasta balta minunata care ofera conditii de concurs excelente.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”