Vorba multa=saracie.
Tinand cond de situatia actuala cred ca d-l Oana este cel mai in masura sa stabileasca o noua intalnire pentru a rezolva aceasta problema.
barbumarius scrie:Vorba multa=saracie.
Tinand cond de situatia actuala cred ca d-l Oana este cel mai in masura sa stabileasca o noua intalnire pentru a rezolva aceasta problema.
Si eu as vrea sa particip dar vad ca e imbulzeala mare, se da ceva mocka?? Sau au bagat pui la Nea Matache???
Poate se gandeste cineva, un pic mai mult, si lasa pentru prima mansa, cu o taxa mai mare, numarul maxim de echipe pe care le suporta Hobaia, iar primele 51 sa mearga la Darvari. O sipla propunere..............
Incep sa-mi pierd entuziasmul gandindu-ma ca e mare imbulzeala si iarasi revenim la "a da din coate".
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur
Sakal scrie:
EU NU SANT CURIOS SA AM 150 DE MII DE MEMBRII DOAR CA SA FAC BANI !!!!!!!!!!!!!!!
IN ARAD PESCARII CARE AU DUS CRAPI ACASA IN ULTIMII 2 ANI(DE CAND LE AM SPUS CA FAC CLUB) NU MAI AU CE CAUTA LA MINE IN CLUB !!!!!(SI CREDETIIMA CA SANT VREO 50 DE PERSOANE !!!) EU NU AM FACUT CLUB CA SA FAC BANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca valoarea unui pescar consta in a nu duce peste acasa ... aveti un sistem de selectie foarte interesant !
Domnilor!!!!Parca au dat Turci ca pe vremea lui Stefan Cel Mare!!!!!Avind in vedere ca reprezint unul din cei 2 organizatori ai primei etape(binenteles ca nu am cum sa-l uit pe administratorul Piscicolei Hobaia-Cornel Rosioru)am sa va lamuresc pe rand.Inca nu am vorbit cu Cornel Serbu dar sunt convins ca va fii de acord cu mine in ceea ce voi spune.
1-Vladut eu NU PARTICIP LA CALIFICARI CA SI CONCURENT si cu asta am spus tot .....punct si te rog fara comentarii.
2-Fiecare club are dreptul la 4 locuri(acolo unde un club nu are 4 echipe ,locurile ramase libere se vor repartiza la cluburile care vor sa inscrie mai multe echipe)
3-Inscrierile se vor face cu numele clubului si numele participantilor fiecarei echipe din cadrul clubului
4-Inscrierea echipelor este validata in momentul in care sa platit avansul
5-Maistru" are dreptate ;s-au hotarat 51 de locuri atat vor ramane;nu mai multe pt. ca domnilor vrem si calitate nu numai cantitate.
6-Sakalule nu-ti cunosc numele dar ......asa este!
sunt 13 cluburi cu atestat(nu in curs de solutionare)
7-Ce echipe inscrie fiecare club si cum au facut departajarile(este buna ideea cu palmaresul-un criteriu bun de departajare in cadrul cluburilor)este numai treaba lor .Noi ca si organizatori trebui sa dam sanse fiecarui club .
Sper ca in urma acestei postari sa nu mai existe discutii iar daca aveti nelamuriri ma puteti contacta la 0726 525 515 Razvan Dobrescu
Cred ca e o seara torida, desi sunt temperaturi negative afara.
Nu era nevoie sa fiu jignit pentru ca s-au inscris 10 echipe din Carp Zone. Eu ma straduiesc sa nu jignesc pe nimeni si sa gasesc solutii rezonabile. Nu am raspuns pana acum pentru ca spre deosebire poate de alte cluburi, eu nu iau decizii de unul singur. A trebuit sa ma consult cu membrii Consiliului Director si sa gasim o formula rezonabila.
In primul rand vreau sa va spun ca am vorbit cu Sorin Rudeanu si cu Victor Oana si am fost de acord, constransi de imprejurari, sa reducem si noi la 6 numarul de echipe (din 18 cate are clubul la ora asta).
In al doi-lea rand, eu am atras atentia la ultimele 2 sedinte cu organizatorii ca vor fi multe echipe inscrise, in ciuda afirmatiilor ca la taxe mici vor veni putini pentru ca nu sunt premii mari si lumea e interesata doar de castig. De altfel mi se pare anormala preselectia facuta dupa criteriul puterii banului.
In ultimul rand, apreciez ca foarte buna propunerea lui Victor Oana de a face primele doua manse simultan pe Hobaia si Darvari. Daca nu se doreste, invocandu-se respectarea intocmai a celor stabilite, atunci reflectati la urmatorul paragraf din regulament : ''Turneul este deschis pentru orice echipa formata din doua persoane, cetateni romani sau straini cu rezidenta pe teritoriul Romaniei ''. Eu nu ma prevalez de acest aspect si sunt flexibil in decizii, dupa cum am aratat anterior dar ma tem ca nici cu cele 6-7 locuri in plus de la noi nu se rezolva mare lucru. Nu au trecut decat cateva ore de la deschiderea listei si mai sunt 2 cluburi si multi alti pescari neinscrisi in cluburi care pot dori sa participe.
Cel mai bine ar fi, cum zice si Maestru, sa ramana lista deschisa 2-3 zile si sa ne dam seama care ar fi numarul maxim de echipe. Abia atunci se poate lua o decizie cerebrala, dar de comun acord cu organizatorii.
P.S. Cine crede ca pot eu convinge 5-6 echipe din club sa se inscrie la 5 manse, pe banii si timpul lor, doar ca sa-i ajute pe cei cu sanse, se inseala cumplit.
cornelserbu scrie:....pana la urma se va rezolva intr-un fel ... mai bine ati face propuneri reale.
O propunere facuta si de altii o reiterez si eu ... SA se scrie numele participantilor nu se se inscrie 1 2 3 4 5 6 etc.
De ce? pentru ca pare (nu zic este ci doar pare) o inscriere facuta la bascalie...."daaaaa baga-ma si pe mine cu tzaspe locuri vedem noi pe cine bagam. daca nu se strang oamenii le cedez din marinimie catre altii"
Odata postate niste nume e altceva. eu sunt convins ca nu sunt 49 de echipe in acest moment din cele 54.
Nea Cornel? dati un semnal si sa incepa lumea sa-si posteze numele concurentilor...