Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Macar nominalizati cele 20 de persoane ... si apoi vedeti voi pe cine lasati acasa.George-Alexandru scrie:nu stiu daca va fi posibila acum postarea de nume de echipa pt ca in cluburile unde 10 echipe au dorit sa participe trebuiesc facute anumite selectii pt a lasa 6 echipe acasa.
eu personal, n-am sustinut niciodata asa ceva, fiindca nu mi-ar placea sa vad un meci diamo-steaua organizat de dinamo pe stefan cel mare si steaua sa joace singura...cu toate ca joaca sau nu dinamo...tot aia...Vladut Mateianu scrie:3.acum ceva timp , erau voci care sustineau ca organizatorii unui concurs NU au voie sa participe. Acum, la asemenea nivel, este voie ?![]()
![]()
Mergem la fiecare acasa si vedem daca are peste in congelator! Cine are este eliminat!George-Alexandru scrie:nu stiu daca va fi posibila acum postarea de nume de echipa pt ca in cluburile unde 10 echipe au dorit sa participe trebuiesc facute anumite selectii pt a lasa 6 echipe acasa.
Andrei I scrie:Macar nominalizati cele 20 de persoane ... si apoi vedeti voi pe cine lasati acasa.George-Alexandru scrie:nu stiu daca va fi posibila acum postarea de nume de echipa pt ca in cluburile unde 10 echipe au dorit sa participe trebuiesc facute anumite selectii pt a lasa 6 echipe acasa.
Senior Crap 1 - Darius Handrea + Marian Gabriel
Senior Crap 2 - Andrei Ionita + Cristi Ionita
Sint 4 echipecrapu1 scrie:Cata! Di punctul meu de vedere ai numai 3 echipe.Ce inseamna....+1 ala????????
Eu nu am spus acum........este timp zilele acestea.
Aici sunt de acord dar de ce nu au fost cu totii oare de acord sa se adopte inscrierea prin cluburi (ca de aia s-au facut, pentru competitie). De ce nu s-a ramas la formula initiala si s-a transformat totul in turneu de tip Open. Pe 15 decembrie eu si Oana am votat pentru calificari intre cluburi iar acum tot noi suntem cei loviti de cluburile mici care cer mai multe locuri. La vremea aceea motivau ca nu au suficienti membrii sa stranga de un lot. Asa ca daca l-ati vrut Open, lasati pe oricine sa se inscrie.crapu1 scrie:Domnule Iuga ma vad nevoit sa va aduc aminte ca prioritate au cei care fac parte dintr-un club si apoi cei independenti.Daca vom lasa lista deschisa 2-3 zile vom avea surpriza sa avem 100 de echipe si sa continuam discutiile pana in vara...