bancuri

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
matei1971
Puncte: 0

Re: bancuri

Mesaj de matei1971 »

Odată cu scumpirea benzinei şi motorinei expresia “pompe funebre” capătă un alt înţeles
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Un bancher evreu îşi însoară băiatul.
– Simon, fiule, mâine zburăm la Tel Aviv pentru nunta ta.. Îmi dau brusc seama că nu ti-am spus multe lucruri despre viaţa. De mâine vei fi împreună cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri.
Uite, spre exemplu, cunoşti degetele de la mana?
– Sigur, tata, degetul mare , arătător , mijlociu , etc .
– Nu, fiule, stai să-ţi explic: există degetul călătoriei, al direcţiei, al plăcerii, al căsătoriei şi al distincţiei.
– Ah, nu ştiam asta, tată.
~ Degetul calătoriei este degetul mare, care iţi permite să faci autostopul;
~ degetul direcţiei indexul – îl întinzi ca să indici un anumit lucru;
~ degetul căsătoriei – inelarul – pe care pui verigheta,
~ iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici când bei cafea.
– Am inţeles, tată, dar ai uitat degetul plăcerii.
– Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit. Degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung şi mai frumos.. Pentru plăcere, fiule. Îl umezeşti cu limba,şi numeri bancnotele...
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

10 cariere potrivite pentru Victor Ponta dacă se retrage din politică

• Vidanjor - nici măcar nu va trebui să transporte căcatul, îl poate consuma la faţa locului;
• Gropar - pentru că după ce îngropi economia unei ţări, restul e floare la ureche;
• Jandarm - pentru că are deja IQ-ul necesar;
• Proctolog - pentru că un om cu CV-ul lui asta merită;
• Gunoier - nu doar că este un gunoi de om, dar a stat şi în preajama gunoaielor în ultimii ani;
• Operator Xerox - chiar e nevoie să explicăm de ce?
• Pupincurist - pentru că că l-a pupat în popou pe Adrian Năstase cât Gâdea şi Badea la un loc pe Voiculescu;
• Deţinut - pentru că vine un moment în viaţă în care fiecare politician trebuie să practice meseria asta;
• Blogger - pentru că nu se pricepe la nimic, dar îşi dă cu părerea despre absolut orice subiect;
• Asistentul lui Capatos - pentru că are demnitatea mult sub piţipoancele din platou.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Merkel refuză titlul de doctor honoris causa al Politehnicii! Ponta salvează situaţia: OK, îl iau eu

Un moment penibil a fost evitat în ultima clipă la Politehnica din Bucureşti, transmit surse de la faţa locului, după ce Angela Merkel a anunţat că refuză titlul de doctor honoris causa al instituţiei.

Pentru că întreaga ceremonie fusese deja planificată şi invitaţiile fuseseră trimise, premierul Victor Ponta a dat dovadă de generozitate, acceptând să ia asupra lui titlul onorific, rezervat de obicei personalităţilor care au contribuit la progresul omenirii.

“Recunosc, în domenii precum fizica şi chimia merit maximum un titlu de doctor docent, nicidecum trei titluri de doctor honoris causa”, a declarat premierul în faţa comisiei, stârnind nedumerire, deoarece Angelei Merkel i se rezervase o singură astfel de distincţie. “Dar nu pot să nu mă simt măgulit. Dr. h. c. mult. Victor Ponta sună mult mai bine decât dr. Victor Ponta simplu.”

“Le mulţumesc profesorilor mei: Einstein, Tesla, Newton, Aristotel, Adrian Năstase şi Ion Iliescu”, a adăugat Ponta, urmat la scurt timp de mai multe urale şi aplauze perfect verosimile.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Concluzie
Traim in epoca in care un hamburger se strica dupa doi ani si un laptop dupa patru luni.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

Ion o vede pe soacra-sa mergand pe bicicleta.
- Unde mergi mama draga?
- La cimitir.
- Pai si bicicleta cine o aduce inapoi?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ATENTIE LA VODKA !!!

Iese un betiv dintr-un bar, face cativa pasi da cade intr-un sant si adoarme. Vine un poponar, i-o trage in c**, ii lasa 10$ in buzunar si pleaca.

Se scoala betivu, gaseste banii, se intoarce in bar si comanda:

-Vodca!

Bea de toti banii, iese afara, cade in sant, se repeta treaba...

Se scoala omu, intra in bar se aseaza pe scaun. Vine barmanul si-l intreaba:

-Tot vodca?

-Auzi baiete, mai bine da-mi un coniac ca de la vodca ma ustura-n c** !
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

O POLIŢISTĂ TÂNĂRĂ şi drăguţă dirija circulaţia într-o intersecţie mare.
La un moment dat, a simţit că-i vine ciclul... Ce să facă? Ce să facă?
Mai avea încă 5 ore de lucru şi din intersecţie nu putea să plece, aşa că l-a rugat, prin staţie, pe colegul de birou, să-i aducă pachetul cu tampoane, din dulapul ei.
Colegul confirmă recepţia şi ea lucrează mai departe, fiind cu ochii-n patru...
Trece o oră, colegul n-a venit... Trec două... trec trei... Ea... disperată!
După patru ore, opreşte maşina poliţiei, în intersecţie şi colegul flutură vesel cutia de tampoane, în vânt...
Poliţista, nervoasă, îi spune:
- Nesimţitul naibii!!! Unde naiba ai stat atâta timp?
Poliţistul răspunde vesel:
- Ştii, când ai spus, prin staţie, că ţi-a venit ciclul, a dat şefu' o sticlă de şampanie, apoi a venit comisarul Ionescu cu o ladă de bere... apoi am dat şi eu un rând, că... mi s-a luat şi mie o piatră de pe inimă!

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

UN TIP RĂMÂNE FĂRĂ BANI şi-i vine o idee genială să facă bani.
Scrie pe uşa locuinţei sale cu litere mari: "În pat: 100$. Pe canapea 50$. Pe podea 25$."
O bătrânică trece prin faţa locuinţei, citeşte anunţul, se caută de bani şi intră.
Tânărul începe să numere: fix 100$! Întreabă uşor jenat:
- În pat, nu i aşa?
Bătrânică răspunde:
- Nu fi naiv... De 4 ori pe podea!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”