Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Turneul AVP–Campionatul National 2009 etapa I-a Hobaia

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, s-a descis un topic nou pentru inscrieri, va rog mult sa-l folositi.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

treaba cu sectorul de pe Hobaia (de la zorile) sper sa fie caterinca. aia a fos balta exploatata ca sa se poata proteja populatia de crap din balta de concurs. Cand balta de concurs era inchisa acolo se putea pescuii cu retinere de peste. de acolo s-a carat cea mai mare cantitate de crap (lucru neoficial...sau nu e treaba mea)Nu dati soluti cu balti in care cu siguranta este apa. si loc pe mal.
La ce dracu trebuie sa ne tot sucim. ati anuntat 51 faceti cu 51. de la 51 la 54(desi asta e dovada de slabiciune) nu e o tragedie...dar daca suplimentati cu locuri primele doua manse, normal si elegant este sa suplimentati si locurile pentru a treia etapa de la Lates. La anu puteti face si cu 100 de echipe. ati spus ca au prioritate echipele inscrise de cluburi ...faceti asa. de ce la noi anumite persoane reprezinta exceptii. Nu e normal asa. Indiferent de ce concursuri a castigat sau ce varsta are, trebuie sa se supuna regulilor stabilite. Am stat sa ne uitam ca prostii la 2 sedinte de 6 ore fiecare ca sa vedem ce sistem se va aproba si acu ne cacam pe noi cu modificari de sistem pentru ca prezinta interes taxa mica. Anu trecut nu se mai batea lumea pe locuri. D'aia cateodata imi vine sa plec din tara asta...nu suntem in stare sa ne mentinem o pozitie adoptata intr-o sedinta filmata si transmisa in imagini online... nu mai zic nimic ca m-a luat capu'
faceti cum vreti...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

ce sanse au cei din sectorul (salbatica) sa iasa pe locurile 1,2,3 ?...deja aia sunt condamnati sa iasa de la 4 in sus...primul pe sector o sa fie pe 4 al doilea pe 8 etc..

. daca tot faceti schimbari macar bagati un sector in alta balta care sa aibe cam aceas densitate de peste....(moara vlasiei,Doripesco etc).Trebuie luat in considerare si acest aspect... sau 2 manse pe HOBAIA ,2 pe DARVARI.....15locuri ori 3 sectoare ori 2 manse =90 echipe ..RAMANE de stabilit doar cum le punctati :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Sakal scrie:
Sakal scrie:
Dan Mitranescu scrie:
Numele meu este Vida Ioan Attila.
Presedinte- C.S Crap Arad.
Presedinte- Asociatia Pescarilor de Crap Arad.

@Dan Mitranescuuuuuuu !!!!!!!!
tu ai fi primul exclus pe viata de la mine din Club. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu sa fii smecher cand o sa ma bati pe banii tai !!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!:
i don't kiss asses like you for participation !!!(cei cu scoala vietii vor intelege)!!!!!
uite unde ai pescuit tu cu echipa de shok in Sept 2007 !!mai tii minte ca ti am explicat ce apa ai avut in fata ta ????
belesteti ochii mai baiatulee ca asta e penultima poza pe care ti o arat despre Sarulesti Underwater!!!!!!

acolo in stanga ai fost tu cu echipa de shock !!!!!!!!!!
Mai baiatule pe ce loc ai terminat la Sarulesti in primavara lui 2008 ?

si cu asta am terminat orice polemica cu tine !!!!
te agiti pe Moara Vlasiei de vreo 3 ani(cu MAMALIGA aia a ta Fantoma) ca sa te afirmi si tu in randul pescariilor de Crap ! poate poate.
mai stai vreo un an pana se obijnuiesc Crapii de pe M Vlasiei cu BILE si dupa aia sa te vad ce mai faci cu MAMALIGA ta fermecata !!!!!!!

Ps
norocul tau in Septembrie 2008 a fost ca ai picat pe un loc cu Amuri( in 2004 sa luat locul 2 pe locul tau cu vreo 60 de kg de amuri !!!(tatae si cu nu mai stiu cine)
pa si puu !!!!!
uiteo si pe ultima mai Campionule (care ai inpresia ca te ai clasat inaintea me de trei ori la Sarulesti !!(tu care esti tu caree nu ai participat decat de doua ori !!!)

Va rog sa ma scuzati pt treaba asta off topic cu triplul Campion Mitranescu !!!
...dublu recordmen national ma coafeaza mai bine decat triplu campion... :D

Da' tare ofticos mai esti "mai baiatule" ! :D

Cu istoria si cu geografia stiam ca stai destul de bine nu trebuie sa te mai impui cu ele pe site-uri de pescuit.La istorie mai completeaza si participarea mea pe Sarulesti in primavara lui 2008 cand am iesit pe 4 ,in aceiasi echipa de "sock" cu Maty. Total locurile 4 , 5 si 11.

Tot aici la istorie vezi ca eu particip in concursuri de doi ani (nu de 3) si am atatea podiumuri cate nu are tot clubul tau la un loc :lol:

Si daca se poate hai sa fim mai relaxati ... toate ca toate, dar fara "atacuri" la mamaliga :D

Ca sa nu o mai lungim punem cate 1000 E pe fiecare etapa de calificari ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ gabi si iulian

pana una alta, hotarareaa a fost luata de organizatorii de etapa, iar acestia nu sunt niste roboti care executa ordinele unora care au vorbit "n" ore la sedintele televizate.

hotarare a fost luata fiindca socoteaala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si asta nu inseamna neseriozitate, ci doar intelegere fata de pscarii din toata tara

turneul asta se desfasoara pentru prima data in astfel de conditii, asa ca nu putem inchide usa nimanui

nu va mai enervati atat si incercati empatia...veti vedea ca o sa deveniti mai intelegatori
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@cornel serbu

ca un om cu experienta ...ai dreptate.

dar, nu e normal ca cei care achita taxa de participare sa stie si forma de organizare? adica forma finala care nu se mai schimba orice ar interveni.

In aceasta ordine de idei pot fi echipe carora sa nu le convina schimbarile ce pot aparea in regulament si sistemul de desfasurare ...ce faceti atunci dupa ce le-ati luat banii.

Sint convins ca alocati multa seriozitate organizarii competitiei dar luati-o cu inceputul.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Cel mai corect ar fi ca la primele 2 etape fiecare club sa aiba doar cate o echipa in fiecare sector, urmand ca dupa aceste 2 manse sa se stabileasca cine merge mai departe!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

matei1971 scrie:Cel mai corect ar fi ca la primele 2 etape fiecare club sa aiba doar cate o echipa in fiecare sector, urmand ca dupa aceste 2 manse sa se stabileasca cine merge mai departe!
Tare chestia asta. Nimeni nu s-a gandit pana acum (sau poate s-a gandit dar nu am vazut eu).

Daca eu am 10 echipe si la tragerea la sorti cad cu toate echipele intr-un sector??? E corect ??? Nu prea cred.

Cornel, Razvan, dl Victor???

Dane (Cotelici) tu ce zici?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ gabi

inteleg ce vrei sa spui si de asta ii rog pe cei ce se vor inscrie si vor platii, sa inteleaga ca nu vor fi mari schimbri, ci numai cele ce tin de numarul participantilor, iar acestea va asigur ca vor fi de bun simt.

oricum, pana nu vom avea lista finala nu putem face altceva decat simulari
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vali Vesa scrie:Tare chestia asta. Nimeni nu s-a gandit pana acum (sau poate s-a gandit dar nu am vazut eu).

Daca eu am 10 echipe si la tragerea la sorti cad cu toate echipele intr-un sector??? E corect ??? Nu prea cred.

Cornel, Razvan, dl Victor???

Dane (Cotelici) tu ce zici?
eu zic ca hazardul isi are locul lui in fiecare competitie, iar acesta fiind un turneu open, cluburile sunt doar reprezentate de un numar de echipe, nu formeaza un lot care poate deturna rezultate prin metode mai mult sau mai putin ortodoxe
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”